XXL pyörähuolto

Pyörähuolto opas

XXL Pyörähuolto sijaitsee jokaisessa XXL-tavaratalossa. Huollossa tapaat työntekijöitä, jotka tekevät mitä parhaiten osaavat - pistävät pyöräsi kuntoon ammattitaidolla!

Me huollamme kaikki pyörät - riippumatta siitä mistä pyöräsi on ostettu.


Miksi pyörää tulee huoltaa?

Kun pyörän huoltaa säännöllisesti, pyörä pysyy kunnossa pitkään, ja pienet viat havaitaan ennen kuin niistä kehittyy suuria vikoja. Pyörässä on lukuisia kuluvia osia, jotka tulee uusia säännöllisin väliajoin. Pyörän huoltaminen lisää myös ajajan turvallisuutta. Jarrupalat ovat hyvä esimerkki kuluvista osista. Jarrupalojen rikkoutuminen kovassa vauhdissa voi johtaa kohtalokkaisiin seurauksiin. Pyörän huoltaminen myös parantaa ajomukavuutta ja ajokokemusta. Hyvin toimivalla pyörällä on ehdottomasti mukavampaa ajaa.

Suosittelemme vähintään vuosittaista huoltoa, joka kannattaa suorittaa kauden päätteeksi.


Mitä pyörähuoltoon kuuluu?

Huoltoihimme kuuluu vaihteiden ja jarrujen säätäminen, tavallisten kuluvien osien, kuten jarrupalan, vaijerin ja ketjujen vaihtaminen. Meillä on myös mahdollisuus korjata tai vaihtaa renkaat ja puhdistaa pyörän ketjut ja rattaat. Sähköpyörälle voimme tehdä sähköjärjestelmän vianetsinnän, ohjelmistopäivityksen sekä asentaa valoja, jotka on kytketty sähköpyörän akkuun, riippuen pyörän mallista.

Melkein mikä vaan on korjattavissa, ja meillä on suuri valikoima kuluvia osia hyllyssä olevien varaosien lisäksi. Meillä on myös laaja toimittajaverkosto, joten voimme hankkia tarvitsemasi osat helposti.

Erilaiset huoltopaketit

 • Ensihuolto 49,99 €
  • Sisältää pyörän tarkastuksen, säädöt ja kiristykset sisäänajon jälkeen
  • Huomaa: Lisätyöt ja osat eivät sisälly hintaan.
 • Vuosihuolto 69,99/89,99 €
  • Sisältää pyörän valmistelun uutta kautta varten, joka pidentää pyörän käyttöikää
  • Huomaa: Lisätyöt ja osat eivät sisälly hintaan.
 • Täyshuolto 119/149 €
  • Sisältää pyörän kattavan tarkastuksen, laakereiden huollon, säädöt ja kiristykset
  • Huomaa: Lisätyöt ja osat eivät sisälly hintaan.

Lue lisää huoltopaketeista täältä


Miten varata aika pyörähuoltoon?

Ennen pyörän toimittamista huoltoon, varaa aika sinulle sopivimpaan toimipisteeseen. Voit tehdä sen helposti verkkosivustomme kautta. Lue lisää täältä 

Jos valitset lyhyen huoltoajan, henkilökuntamme tekee kokonaisarvion pyörästäsi ja antaa sinulle suosituksen siitä, mitä seuraavaksi pitäisi tehdä.

Pyydämme, että pyörä toimitetaan puhtaana ja siistinä. Pyöräpesu tehdään tarvittaessa lisäksi.

Asiakaslupauksemme

Pyörätakuu

Laajennettu tuotetakuu* Rungolla ja haarukalla on elinikäinen takuu. Takuu kattaa valmistus- ja raaka-ainevirheistä johtuvat viat. Viat, jotka johtuvat tuotteen normaalista kulumisesta, väärästä käytöstä, vuokra-, ammatti- tai kilpailukäytöstä tai virheellisistä asennuksista ja korjauksista eivät kuulu takuun piiriin. Pyörän ulkona säilyttämisestä syntyvää pyörän pintojen muuttumista sekä tavanomaista suuremmasta rasituksesta tai ajovirheestä johtuvat viat eivät kuulu takuun piiriin.

Vian ilmetessä asiasta on ilmoitettava XXL-huoltoon viipymättä ja viallisen pyörän käyttäminen tulee lopettaa välittömästi.

Tarjoamme kaikille** XXL:stä ostetuille polkupyörille sisäänajohuollon. Sisäänajohuolto myönnetään alkuperäiselle omistajalle. Sisäänajohuollossa vaihteet & jarrut säädetään, pinnojen kireys ja pyörän kunto tarkastetaan. Tämän palvelun saa käyttää kerran 6kk aikana pyörän ostohetkestä – suositeltava ajankohta sisäänajohuollolle on, kun pyörällä on ajettu 200-300km. (Huomioithan, että uusittavat osat ja lisätyöt veloitetaan erikseen.) Huollot suoritetaan XXL-tavarataloissa: saat saman palvelun kaikista tavarataloistamme riippumatta siitä, mistä tavaratalosta olet pyöräsi ostanut.

* Laajennettu takuu ei koske joustokeuloja, hiilikuituhaarukoita eikä hiilikuiturunkoja.

** Sisäänajohuolto ei koske 16"- ja sitä pienempiä lasten polkupyöriä

30 päivän hintalupaus

XXL tarjoaa asiakkaalle sekä myymälästä että verkkokaupasta ostettuja tuotteita koskevan hintalupauksen. Mikäli asiakas löytää XXL:ltä ostamansa tuotteen muualta edullisemmin 30 päivän sisällä, XXL hyvittää kyseisen hinnanerotuksen asiakkaalle alla määriteltyä dokumentaatiota vastaan. Saadakseen hintalupauksen mukaisen hyvityksen, asiakkaan tulee olla yhteydessä XXL:ään tarjoushinnan voimassaoloaikana. Hintalupausta ei voi hyödyntää tyytyväisyystakuulla vaihdettuihin tuotteisiin.


100 % tyytyväisyystakuu 

Kokeile ostamaasi pyörää 30 päivän ajan

Jos et ole täysin tyytyväinen XXL:ltä ostamaasi pyörään, voit vaihtaa sen yhden kerran toiseen pyörään 30 päivän kuluessa alkaen ostopäivästä, vaikka tuotetta olisi käytetty. Jos valitset alkuperäistä kalliimman tuotteen, maksat lopulta vain erotuksen (asiakaspalvelu antaa lisätietoja). Erotusta edullisemmasta tuotteesta emme hyvitä. Takuu on voimassa 30 päivää ja vaihto tehdään alkuperäistä kuittia vastaan. Tyytyväisyystakuun avulla vaihdetulla uudella tuotteella ei ole enää palautusoikeutta

100 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Tarjoamme 100 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Vaihto ja palautus tehdään alkuperäistä kuittia vastaan. Maksu palautetaan samalle maksutavalle jolla tuote on alunperin maksettu. Tuotteen on oltava käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessaan. 


Lue lisää asiakaseduistamme täältä 

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL Reward-jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.