Suuri tyhjennysmyynti! Katso tarjoukset

XXL Pyörähuolto

Pyörähuolto

XXL Pyörähuolto sijaitsee jokaisessa XXL-tavaratalossa. Huollossa tapaat työntekijöitä, jotka tekevät mitä parhaiten osaavat - pistävät pyöräsi kuntoon ammattitaidolla! Me huollamme kaikki pyörät - riippumatta siitä mistä pyöräsi on ostettu.

Miksi pyörää tulee huoltaa?

Kun pyörän huoltaa säännöllisesti, pyörä pysyy kunnossa pitkään, ja pienet viat havaitaan ennen kuin niistä kehittyy suuria vikoja. Pyörässä on lukuisia kuluvia osia, jotka tulee uusia säännöllisin väliajoin. Pyörän huoltaminen lisää myös ajajan turvallisuutta. Jarrupalat ovat hyvä esimerkki kuluvista osista. Jarrupalojen rikkoutuminen kovassa vauhdissa voi johtaa kohtalokkaisiin seurauksiin. Pyörän huoltaminen myös parantaa ajomukavuutta ja ajokokemusta. Hyvin toimivalla pyörällä on ehdottomasti mukavampaa ajaa. Suosittelemme vähintään vuosittaista huoltoa, joka kannattaa suorittaa kauden päätteeksi.

Mitä pyörähuoltoon kuuluu?

Pyörähuoltoon kuuluu vaihteiden ja jarrujen säätäminen, tavallisten kuluvien osien, kuten jarrupalan, vaijerin ja ketjujen vaihtaminen. Meillä on myös mahdollisuus korjata tai vaihtaa renkaat ja puhdistaa pyörän ketjut ja rattaat. Sähköpyörälle voimme tehdä sähköjärjestelmän vianetsinnän, ohjelmistopäivityksen sekä asentaa valoja, jotka on kytketty sähköpyörän akkuun, riippuen pyörän mallista.

Melkein mikä vain on korjattavissa, ja meillä on suuri valikoima kuluvia osia hyllyssä olevien varaosien lisäksi. Meillä on myös laaja toimittajaverkosto, joten voimme hankkia tarvitsemasi osat helposti.

Pyörähuoltohinnasto

Huoltopaketit

Huomioithan, että uusittavat osat ja lisätyöt veloitetaan erikseen. Pyörät tulee toimittaa puhtaina huoltoon. Mikäli pyörä täytyy pestä tai puhdistaa, hinta lisätään loppusummaan.

Ensihuolto

Ensihuolto kaikille pyörille 49,99€

Ensihuolto sisältää: pyörän kuntotarkastus, vaihteiden toiminnan tarkastus/säätö, jarrujen toiminnan tarkastus/säätö, pinnojen kireyden tarkastus, ketjun voitelu, rengaspaineiden tarkastus/täyttö, ruuvien kiristys, ohjainlaakerin tarkastus/säätö, napalaakereiden tarkastus/säätö, keskiölaakerin tarkastus/kiristys, vanteiden rihtaus/suoristus.

Ensihuoltotarjous

Kaikille XXL:stä ostetuille uusille polkupyörille ensihuolto tarjoushintaan 34,99€ (49,99€). Tarjous on saatavilla vain pyörän oston yhteydessä XXL-tavarataloissa ja verkkokaupassa. Lue lisää täältä.

Vuosihuolto

Vuosihuolto yksivaihteisille polkupyörille 69,99€

Vuosihuolto napa- ja ketjuvaihteiset 89,99€

Vuosihuolto sisältää: pyörän kuntotarkastus, vaihteiden toiminnan tarkastus/säätö, jarrujen toiminnan tarkastus/säätö, pinnojen kireyden tarkastus, ketjun voitelu, rengaspaineiden tarkastus/täyttö, ruuvien kiristys, ohjainlaakerin tarkastus/säätö, napalaakereiden tarkastus/säätö, keskiölaakerin tarkastus/kiristys, vanteiden rihtaus/suoristus, renkaiden vaihtotyöt, vaihdevaijerin ja kuoren vaihtotyöt, jarruvaijerin ja kuoren vaihtotyöt, jarrupalojen vaihtotyöt, ketjun vaihtotyöt, vaihtajien vaihtotyöt, rataspakan vaihtotyöt, vaihtajanrissojen vaihtotyöt, vaihtajankorvakkeen suoristus/vaihtotyöt, voimansiirron putsaus.

Täyshuolto

Täyshuolto yksivaihteisille polkupyörille 119€

Täyshuolto napa- ja ketjuvaihteiset 149€

Täyshuolto sisältää: pyörän kuntotarkastus, vaihteiden toiminnan tarkastus/säätö, jarrujen toiminnan tarkastus/säätö, pinnojen kireyden tarkastus, ketjun voitelu, rengaspaineiden tarkastus/täyttö, ruuvien kiristys, ohjainlaakerin tarkastus/säätö, napalaakereiden tarkastus/säätö, keskiölaakerin tarkastus/kiristys, vanteiden rihtaus/suoristus, renkaiden vaihtotyöt, vaihdevaijerin ja kuoren vaihtotyöt, jarruvaijerin ja kuoren vaihtotyöt, jarrupalojen vaihtotyöt, ketjun vaihtotyöt, vaihtajien vaihtotyöt, rataspakan vaihtotyöt, vaihtajanrissojen vaihtotyöt, vaihtajankorvakkeen suoristus/vaihtotyöt, voimansiirron putsaus, hydraulisten jarrujen ilmaus, ohjainlaakerin putsaus/rasvaus, napalaakereiden putsaus/rasvaus, keskiölaakereiden rasvaus/vaihtotyöt

Muut palvelut

Ketjun vaihto 9,99€

Jarrujen säätö 9,99€

Vaihteiden säätö 14,99€

Sisä- tai ulkorenkaan vaihto, 1kpl, alk. 17,99€

Sisä- tai ulkorenkaan vaihto, 2kpl, alk. 29,99€

Kiekon rihtaus alk. 19,99€

Napahuolto alk. 24,99€

Kysy lisätietoja palveluista huoltopisteistämme!

Pyörätakuu

Kaikilla XXL:stä ostetuilla polkupyörillä on vähintään kahden (2) vuoden runkotakuu. Takuu kattaa valmistus- ja raaka-ainevirheistä johtuvat viat. Viat, jotka johtuvat tuotteen normaalista kulumisesta, väärästä käytöstä, vuokra-, ammatti- tai kilpailukäytöstä tai virheellisistä asennuksista ja korjauksista eivät kuulu takuun piiriin. Pyörän ulkona säilyttämisestä syntyvää pyörän pintojen muuttumista sekä tavanomaista suuremmasta rasituksesta tai ajovirheestä johtuvat viat eivät kuulu takuun piiriin.

Lue lisää pyörätakuusta täältä

Pyörähuollon ajanvaraus

Ruuhkien välttämiseksi pyörähuollot tulee aina varata aina ennakkoon. Näin me varmistamme sujuvan huoltopalvelun. Voit tehdä sen helposti verkkosivustomme kautta!

Varaa sinulle sopivin aika pyörähuoltoon tästä

Voit varata huollon myös puhelimitse. Henkilökuntamme ei aina ehdi vastaamaan puhelimeen, mikäli ette saa huoltoamme kiinni puhelimitse, otattehan yhteyttä sähköpostitse, niin palaamme teille pikimmiten!

Jos valitset lyhyen huoltoajan, henkilökuntamme tekee kokonaisarvion pyörästäsi ja antaa sinulle suosituksen siitä, mitä seuraavaksi pitäisi tehdä. Pyydämme, että pyörä toimitetaan puhtaana ja siistinä. Pyöräpesu tehdään tarvittaessa lisäksi.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Jäsenenä saat pisteitä kaikista ostoistasi!