Tämä on XXL

Tämä on XXL 1770x922

XXL Sports & Outdoor on paratiisi, josta löydät kaikki urheilu-, ulkoilu-, retkeily- ja erätuotteet saman katon alta. XXL on urheiluliikekonsepti, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaan uuden ostoselämyksen. Liikeideamme on yksinkertainen: Laaja valikoima, tunnettuja merkkituotteita ja ekstra ekstra edulliset hinnat.

XXL-tavarataloja on tällä hetkellä Norjassa 37 ja Ruotsissa 27. Suomen ensimmäinen XXL-tavaratalo avattiin huhtikuussa 2014 Vantaan Tammistoon. Tällä hetkellä Suomen tavarataloverkosto on yhteensä 16:sta tavaratalon kokoinen. Katso kaikki tavaratalot täältä. Verkkokauppa löytyy Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta.

All sports united. Sports unite all.

XXL kerää saman katon alle kaiken sekä urheilu- että ulkoiluhenkisille asiakkaille. Haluamme olla alamme parhaita jokaisella osastollamme, mikä tarkoittaa erittäin laajaa tuotevalikoimaa useasta eri tuoteryhmästä.

Laajan valikoiman lisäksi avainsanamme on osaava henkilökuntamme. Henkilökuntamme työskentelee eri osastoilla sen mukaan, mistä he ovat kiinnostuneita. Tuotetietous ja into asiakaspalvelua kohtaan kumpuaakin usein omista harrastuksista ja urheilukokemuksista. Henkilökuntamme haluaa varmistaa myös asiakkaallemme mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen oikeilla varusteilla ja hyviä urheiluhetkiä. Tuemme henkilökunnan osaamista myös koulutuksilla.

Pohjoismaiden laajin valikoima tunnettuja merkkituotteita

XXL-tavaratalot ovat noin 4 000 neliön suuruisia urheilualan jättiläisiä. Tämä antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme laajimman mahdollisen valikoiman urheilu- ja outdoortuotteita Pohjoismaissa. XXL:stä löydät parhaan tuotevalikoiman, olitpa sitten aloittelija, kuntoilija, aktiivinen harrastaja tai kilpatason urheilija. Haluammekin haastaa kaikki urheilualan erikoisliikkeet. Etunamme on, että XXL-tavaratalosssa on jokaisen lajin erikoisliike yhden ja saman katon alla.

”Edullisia” tuotteita kaikki voivat myydä edullisesti. Uskomme, että tunnetut merkkituotteet edustavat uusinta tuotekehitystä alalla ja että näissä yhdistyvät ajanmukainen suunnittelu, laatu ja uusimmat teknologiat. XXL:n erikoisuutena on myydä näitä merkkituotteita kilpailijoita edullisemmin.

Monipuolisia palveluita

Haluamme varmistaa parhaan mahdollisen ostokokemuksen, jossa asiakas saa kaiken tarvitsemansa saman katon alta. Olemmekin kehittäneet useita eri palveluita tukemaan ostokokemusta, kuten kenkien nastoitus, tennismailan jännitys, golfgripin vaihto, Fitstation-jalkaskannaus, luistimien teroitus, sekä lisäksi huollamme pyöriä, suksia ja lumilautoja.

XXL-osasto tavarataloissa

Isoissa tavarataloissamme pyrimme selkeän esillepanon ja osastojaon kautta auttamaan asiakkaitamme löytämään haluamansa tuoteryhmät ja tuotteet mahdollisimman helposti. Selkeä hinnoittelu, omat tuoteryhmät lapsille, nuorille, miehille ja naisille sekä tuotetietojen esille tuominen ovat mielestämme myös osa hyvää asiakaspalvelua.

XXL tavarataloissa ja verkkokaupassa löytyvät seuraavat osastot. Alla lyhyt kuvaus osastoista ja tuoteryhmistä pääpiirteittäin.

Urheilu, juoksu & treeni

 • Tuotevalikoimasta löydät urheiluvarusteet, -vaatteet ja -kengät perinteisiin joukkuelajeihin, mailapeleihin, vesiurheiluun, kuntosalille, joogaan ja juoksuun.
 • Juoksuosastolla voit myös skannata jalkasi FitStation-jalkaskannerilla ja selvittää, minkälaiset juoksukengät sopivat juuri sinulle.

Vapaa-aika & Lapset

 • Vapaa-aika: Tuotevalikoimasta löydät naisten ja miesten vaatteita ja kenkiä vapaa-aikaan, uima-asut ja -tarvikkeet, aluskerrastot, sadeasut, kumisaappaat, talvitakit ja -kengät, sekä laukut ja reput.
 • Lapset & Nuoret: Tältä osastolta löydät lapsille ja nuorille vaatteita ja kenkiä vapaa-aikaan, treeneihin ja ulkoiluun. Tuotevalikoimaan kuuluu myös lasten ja nuorten uima-asut ja -tarvikkeet, sekä laukut ja reput.

Ulkoilu, Retkeily & Metsästys

 • Ulkoilu: Tuotevalikoimasta löydät ulkoiluun ja retkeilyyn soveltuvat kengät ja vaatteet, kuten fleecet, villapaidat, kuoritakit ja -housut, sekä untuvatakit.
 • Retkeily: Unelmaosasto luonnosta, vaeltamisesta, kalastuksesta sekä ratsastuksesta kiinnostuneille. Osaston tuotevalikoimaan kuuluvat retkeilyyn ja vaellukseen liittyvät kengät, vaatteet, varusteet ja tarvikkeet, kuten teltat, makuupussit, keittimet ja retkimuonat. Retkeilyosastoon kuuluvat myös kalastusvälineet sekä ratsastus- ja koiratarvikkeet.
 • Metsästys: Tuotevalikoima sisältää metsästysaseet, optiikan ja patruunat sekä näihin liittyvät tarvikkeet ja varusteet. Lisäksi osastoon kuuluvat mm. radiot, kiikarit, veitset, laavut, ilma-aseet, erä- ja metsästysvaatetus ja metsästyssaappaat.

Pyöräily & Hiihto

 • Pyöräily: Kevät- ja kesäkauden aikana osasto tarjoaa laajan pyöräilyyn liittyvän valikoiman: lasten ja nuorten pyörät, aikuisten käyttöpyörät, hybridit, maastopyörät ja maantiepyörät. Lisäksi pyörän lisävarusteet, valaisimet, kypärät, pyöräkärryt sekä pyöräilyvaatteet ja -kengät. Talvikaudella valikoima sisältää talvipyöräilyyn liittyvät tuotteet.
 • Hiihto: Talvikaudella XXL on lumilajien paratiisi. Tuotevalikoima kattaa alppihiihdon, freestylen, lumilautailun ja telemarkin välineet, varusteet, suojat ja tarvikkeet. Maastohiihto-, retki- ja eräsuksien, sauvojen ja voiteiden lisäksi ahkiot, pulkat, rattikelkat ja liukurit ovat osa hiihto-osaston valikoimaa.

Huoltopiste

 • Toteutamme suksihuollossa voitelut, huollot ja korjaukset kaikille suksille ja lumilaudoille.
 • Pyörähuollossa teemme pyörien kausihuollot, korjaukset ja lisävarusteiden asennukset.
 • Lisäksi teroitamme myös luistimia huoltopisteessä.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Jäsenenä saat pisteitä kaikista ostoistasi!