Tämä on XXL

XXL Sports & Outdoor on paratiisi, josta löydät kaikki urheilu-, ulkoilu-, retkeily- ja erätuotteet saman katon alta. XXL-tavarataloja on tällä hetkellä Norjassa 36, Ruotsissa 27 ja Itävallassa 4, joiden lisäksi myyntiä tehdään verkkokaupan kautta. Suomen ensimmäinen XXL-tavaratalo avattiin huhtikuussa 2014 Vantaan Tammistoon. Tämän jälkeen Suomen tavarataloverkosto on kasvanut 16 tavarataloon, ja marraskuussa 2019 avaamme 17. tavaratalomme Seinäjoen Ideaparkkiin. Katso kaikki tavaratalot täältä. Verkkokauppa löytyy Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Tanskasta ja Itävallasta.

XXL on urheiluliikekonsepti, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaan uuden ostoselämyksen. Liikeideamme on yksinkertainen: Laaja valikoima, tunnettuja merkkituotteita ja ekstra ekstra edulliset hinnat.

XXL-tavaratalot ovat kooltaan suuria ja toimivat mahdollisimman kustannustehokkaasti. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita urheilu- ja outdoortuotteita merkittävästi muita edullisempaan hintaan.

ALL SPORTS UNITED

XXL kerää saman katon alle kaiken sekä urheilu- että erähenkisille asiakkaille. Haluamme olla alamme parhaita jokaisella osastollamme, mikä tarkoittaa erittäin laajaa tuotevalikoimaa monesta eri tuoteryhmästä. Laajan valikoiman lisäksi avainsanamme on osaava henkilökunta omilla erikoisosastoillaan. Henkilökunnallamme on erinomainen osaaminen oman osastonsa tuotteista, ja tätä kehitämme jatkuvilla tuotekoulutuksilla.

Haluamme haastaa kaikki urheilualan erikoisliikkeet. Etunamme on, että XXL-tavaratalosssa on jokaisen lajin erikoisliike yhden ja saman katon alla. Lupaamme, että löydät aina laajasta valikoimastamme tuotteita ekstra ekstra edulliseen XXL-hintaan.

POHJOISMAIDEN LAAJIN VALIKOIMA TUNNETTUJA MERKKITUOTTEITA

XXL-tavaratalot ovat noin 4 000 neliön suuruisia urheilualan jättiläisiä. Tämä antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme laajimman mahdollisen valikoiman urheilu- ja outdoortuotteita Pohjoismaissa. XXL:stä löydät parhaan tuotevalikoiman, olitpa sitten aloittelija, kuntoilija, aktiivinen harrastaja tai kilpatason urheilija.

”Edullisia” tuotteita kaikki voivat myydä edullisesti. Uskomme, että tunnetut merkkituotteet edustavat uusinta tuotekehitystä alalla ja että näissä yhdistyvät ajanmukainen suunnittelu, laatu ja uusimmat teknologiat. XXL:n erikoisuutena on myydä näitä merkkituotteita kilpailijoita edullisemmin.

XXL-OSASTOT TAVARATALOISSA JA VERKKOKAUPASSA

Isoissa tavarataloissamme pyrimme selkeän esillepanon ja osastojaon kautta auttamaan asiakkaitamme löytämään haluamansa tuoteryhmät ja tuotteet mahdollisimman helposti. Selkeä hinnoittelu, omat tuoteryhmät lapsille, nuorille, miehille ja naisille sekä tuotetietojen esille tuominen ovat mielestämme myös osa hyvää asiakaspalvelua.

XXL tavarataloissa ja verkkokaupassa löytyvät seuraavat osastot. Alla lyhyt kuvaus osastoista ja tuoteryhmistä pääpiirteittäin.

URHEILU – Tuotevalikoimamme kattaa kaikki perinteiset joukkuelajit, mailapelit, vesiurheiluvälineet, harjoitus- ja kuntosalilaitteet, urheilujuomat ja lisäravinteet, hyvinvoinnin, laukut, reput ja paljon muuta perinteiseen urheiluun liittyvää.

KENGÄT – Huikea valikoima aikuisten ja lasten urheiluun, kuntoiluun, ulkoiluun ja aktiiviseen vapaa-aikaan liittyviä jalkineita kuten juoksu-, kävely-, sisäpeli-, jalkapallo-, tanssi- ja kuntosali- sekä vapaa-ajankenkiä. Lisäksi saappaat, sandaalit ja kaikki kenkiin liittyvät tarvikkeet kuten pohjalliset, erikoissukat ja kengänhoitotuotteet.

VAATTEET – XXL:n vaateosastolta saat kaiken tarvitsemasi urheilu-, ulkoilu- ja outdoorvaatetuksen lapsille, nuorille ja aikuisille. Esimerkiksi treeni-, juoksu- ja vapaa-ajanvaatetus, takit ja housut eri käyttötarkoituksiin, sadevaatteet, alusvaatteet ja kerrastot.

OUTDOOR – Unelmaosasto luonnosta, vaeltamisesta, kalastuksesta sekä ratsastuksesta kiinnostuneille. Osaston tuotevalikoimaan kuuluvat retkeilyyn ja vaellukseen liittyvät kengät, varusteet ja tarvikkeet, kuten teltat, makuupussit, keittimet ja retkimuonat. Outdoorosastoon kuuluvat myös kalastusvälineet sekä ratsastus- ja koiratarvikkeet.

ERÄ JA METSÄSTYS – Tuotevalikoima sisältää metsästysaseet, optiikan ja patruunat sekä näihin liittyvät tarvikkeet ja varusteet. Lisäksi osastoon kuuluvat mm. radiot, kiikarit, veitset, laavut, ilma-aseet, erä- ja metsästysvaatetus sekä eräsaappaat.

PYÖRÄ – Kevät- ja kesäkauden aikana osasto tarjoaa laajan pyöräilyyn liittyvän valikoiman: lasten ja nuorten pyörät, aikuisten käyttöpyörät, hybridit, maastopyörät ja maantiepyörät. Lisäksi pyörän lisävarusteet, valaisimet, kypärät, pyöräkärryt sekä pyöräilyvaatteet ja -kengät. Talvikaudella valikoima sisältää talvipyöräilyyn liittyvät tuotteet.

HIIHTO – Talvikaudella XXL on lumilajien paratiisi. Tuotevalikoima kattaa alppihiihdon, freestylen, lumilautailun ja telemarkin välineet, varusteet, suojat ja tarvikkeet. Maastohiihto-, retki- ja eräsuksien, sauvojen ja voiteiden lisäksi ahkiot, pulkat, rattikelkat ja liukurit ovat osa hiihto-osaston valikoimaa.

HUOLTOPISTE – Toteutamme voitelut, huollot ja korjaukset kaikille suksille ja lumilaudoille. Pyörien kausihuollot, korjaukset ja lisävarusteiden asennukset sekä luistinten teroitukset kuuluvat huoltopisteen palveluihin.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.