Vuosikymmen edullista urheilua! 🎉 Katso juhlatarjoukset

XXL-huolto

XXL Huolto

Huollata välineet kuntoon XXL:ssä. Voit huollattaa pyöräsi, suksesi tai lumilautasi missä tahansa XXL-tavaratalossa, vaikka olisit ostanut tuotteen toisesta tavaratalosta tai verkkokaupasta. XXL huollosta löydät myös seuraavat palvelut: kenkien nastoitus ja kyllästys, jalkojen skannaus, luistimien teroitus, aseseppäpalvelut, tennismailan jännitys ja golfmailojen grippien vaihto.

Löydät kaikkien huoltopisteiden yhteystiedot täältä

Suksihuolto

Ammattitaitoinen huoltohenkilöstömme toteuttaa kaikki suksien ja lumilautojen huoltoon ja voiteluun tarvittavat työt laadukkaalla Wintersteiger -koneella, sekä Swix -voiteilla ja -tarvikkeilla

HUOM! Wintersteiger-hionnat saatavilla seuraavissa XXL-tavarataloissa: Tammisto, Suomenoja, Seinäjoki, Kaleva, Mylly, Oulu, Jyväskylä, Kuopio.

Lue lisää suksihuollosta täältä

Bootfitting – laskettelumonojen muokkaus

Muokkaamme laskettelumonoja lämpökäsittelyn ja erilaisten säätöjen avulla jokaisessa XXL-tavaratalossa. Jos sinulla on ongelmia joko jalan tai monon kanssa, suosittelemme, että tulet käymään tavaratalomme suksi & pyörä-osastolla. Sinun ei tarvitse varata aikaa etukäteen. Osastolla on käytössä vuoronumerojärjestelmä.

*Huom. Kaikkia laskettelumonoja ei välttämättä voi muokata. Varmista muokkausmahdollisuus monojen ostopaikasta tai XXL:n suksi & pyrörä-osaston henkilökunnalta

Lue lisää monojen muokkauksesta täältä

Pyörähuolto

XXL Pyörähuolto sijaitsee jokaisessa XXL-tavaratalossa. Huollossa tapaat työntekijöitä, jotka tekevät mitä parhaiten osaavat - pistävät pyöräsi kuntoon ammattitaidolla! Me huollamme kaikki pyörät - riippumatta siitä mistä pyöräsi on ostettu.

Huollon valmistuttua polkupyörä tulee noutaa kolmen päivän kuluessa, ellei asiasta ole erikseen sovittu. Noutamattomien polkupyörien huoltohintaan saatetaan lisätä säilytyskuluja.

Lue lisää pyörähuollosta täältä

Pyörähuollon varaaminen

Voit varata pyörähuollon kätevästi suoraan netistä haluamaasi XXL-tavarataloon. Voit varata huollon myös puhelimitse. Henkilökuntamme ei aina ehdi vastaamaan puhelimeen, mikäli ette saa huoltoamme kiinni puhelimitse, otattehan yhteyttä sähköpostitse, niin palaamme teille pikimmiten!

Varaa pyörähuolto tästä

Ruuhkien välttämiseksi huollot tulee varata aina ennakkoon, näin varmistetaan sujuva huoltopalvelu. Ilman ajanvarausta kausihuoltoon tuotuja pyöriä ei välttämättä oteta vastaan kaikkina aikoina.

Luistinten teroitus

Teroitamme luistimia kaikissa XXL-tavarataloissa. Sinun ei tarvitse varata aikaa luistimien teroitukseen. Huomioi kuitenkin, että teroitukseen voi olla jonoa, joten et välttämättä saa luistimia heti matkaan. Voit tiedustella jonon pituutta puhelimitse urheilu, juoksu & treeni -osastolta.

Luistimia teroittavien tavaratalojemme lisäksi voit myös lisätä teroituspalvelun ostoskoriin ostaessasi uudet alle 200 euron luistimet XXL.fi-verkkokaupasta.

Lue lisää luistinten teroituksesta täältä

Kenkähuolto

XXL:ssä me löydämme kengät, jotka sopivat juuri sinun jaloillesi! Lisäksi suojaamme kenkäsi ja talvisin voimme myös nastoittaa ne.

Kenkien nastoitus

Nastoitamme kenkiä kaikissa XXL-tavarataloissa. Kenkien nastoitusta ei tarvitse varata etukäteen. Yleensä kengät saa heti matkaan, sillä kenkien nastoitus kestää vain 10-20 minuuttia. Huomioithan kuitenkin, että vuoden kiireisimpinä aikoina nastoitukseen voi olla jonoa, jolloin kenkiä ei saa heti mukaan. Voit tiedustella jonon pituutta puhelimitse urheilu, juoksu & treeni -osastolta.

Lue lisää kenkien nastoituksesta täältä

IMBOX-kyllästekäsittely

Kenkien IMBOX-kyllästekäsittely suojaa kenkäsi kosteudelta ja lialta. Vain 4,99€ ja 45 sekuntia ja pidennät kenkien käyttöikää huomattavasti. IMBOX-kyllästekäsittely on saatavilla jokaisessa XXL-tavaratalossa ja xxl.fi verkkokaupassa.

Lue lisää kyllästekäsittelystä täältä

Fitstation-jalkaskanneri

Fitstation-jalkaskanneri auttaa sinua löytämään sinulle täydellisesti istuvat juoksukengät. Löydät jalkaskannerin jokaisesta XXL-tavaratalosta Urheilu, Juoksu ja Treeni osastolta. Sinun ei tarvitse varata aikaa skannaukseen etukäteen. Tervetuloa jalkojen skannaukseen, niin löydämme sinulle täydellisesti istuvat juoksukengät!

Lue lisää Fitstation-jalkaskannerista täältä

Mailahuolto

Tennismailan jännitys

Käytössämme on yksi markkinoiden parhaista jännityslaitteista – Wilson Baiardo. Jännitämme tennismailoja seuraavissa XXL-tavarataloissa:

  • XXL-Oulu,
  • XXL Tammisto, Vantaa,
  • XXL Kaleva, Tampere
  • XXL Suomenoja Espoo

Lue lisää tennismailan jännityksestä täältä

Golfmailojen grippien vaihto

Vaihdamme golfmailojen grippejä lähes kaikissa XXL-tavarataloissa. Yhden mailan gripin vaihto kestää noin 5–10 minuuttia, joten mailoja ei saa heti mukaan, vaan sovimme kanssasi sinulle sopivasta noutoajasta. Varmista grippien vaihto soittamalla myymäläämme etukäteen. Myymälöiden puhelinnumerot löydät täältä.

Lue lisää grippien vaihdosta täältä

Aseseppäpalvelut ja asehuolto

Palvelut suoritetaan yhteistyössä Asemestari Kari Laurilan kanssa. Aseseppäpalveluiden toimitusaika on noin kolme viikkoa. Töiden vastaanotto ja luovutus onnistuu kaikissa XXL-tavarataloissa.

Lue lisää asehuollosta täältä

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Jäsenenä saat pisteitä kaikista ostoistasi!