Suuri tyhjennysmyynti! Katso tarjoukset

Minkälainen takuu pyörälläni on?

Pyörätakuu

Kaikilla XXL:stä ostetuilla polkupyörillä on vähintään kahden (2) vuoden runkotakuu. Takuu kattaa valmistus- ja raaka-ainevirheistä johtuvat viat. Viat, jotka johtuvat tuotteen normaalista kulumisesta, väärästä käytöstä, vuokra-, ammatti- tai kilpailukäytöstä tai virheellisistä asennuksista ja korjauksista eivät kuulu takuun piiriin. Pyörän ulkona säilyttämisestä syntyvää pyörän pintojen muuttumista sekä tavanomaista suuremmasta rasituksesta tai ajovirheestä johtuvat viat eivät kuulu takuun piiriin.

Vian ilmetessä asiasta on ilmoitettava XXL-huoltoon viipymättä ja viallisen pyörän käyttäminen tulee lopettaa välittömästi.

*Runkotakuu ei koske joustokeuloja, hiilikuituhaarukoita eikä hiilikuiturunkoja.

Pyörässä on paljon osia, joiden kulutusta voi hidastaa pienillä asioilla.
Nopeimmin kuluvia osia ovat jarrupalat ja -levyt, ketjut ja rattaat.
Voimansiirtoa (ketjut + rattaat) kannattaa puhdistaa ja öljytä säännöllisesti. Katupöly, hiekka ja muut liat tarttuvat öjlyttyihin osiin helposti ja kuluttavat näitä nopeammin. Jarrulevyjä kannattaa puhdistaa säännöllisesti, jotta takaat turvallisen jarrutustehon sekä pitkäikäisemmät jarrulevyt ja -palat. Vannejarrullisissa pyörissä on tärkeää pitää jarrutuspinnat puhtaina.

Katso tarkemmat takuut

Scott

Fuji

CUBE

GT

Ridley

White

Aina ennen ajoa

Ennen pyörän käyttöönottoa varmista aina, että jarrut ja vaihteet toimivat hyvin ja ovat oikein paikoillaan. Tarkista myös, että ohjainkannatin, ohjaustanko, satulatolppa sekä satula ovat kunnolla kiristetty ja renkaissa valmistajan suosittelemat paineet.
Varmista, että renkaat pyörivät vapaasti ja ovat kunnolla kiristetty runkoon. Tarkista, että polkimet ovat kunnolla kiristetty. Tarkista säännöllisesti, ettei pyöräsi ole vaurioitunut taikka osien kiristys päässyt löystymään. On äärimmäisen tärkeää turvallisuuden kannalta varmistaa säännöllisesti, että ohjaukseen liittyvät osat, renkaat, jarrut, polkimet ja satulatolppa sekä satula ovat kunnolla kiristetty.

Tarvitseeko pyöräsi huoltoa?

Pyörä on kulkuneuvo ja se vaatii säännöllistä huoltoa, jotta sillä on turvallista ajaa. Kaikissa XXL-tavarataloissa palvelee osaava pyörähuolto. Mikäli pyöräsi tarvitsee huoltoa tai olet epävarma sen toiminnasta, ole yhteydessä lähimpään XXL-huoltoosi.
Huoltojen yhteystiedot sekä ajanvaraus täältä

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Jäsenenä saat pisteitä kaikista ostoistasi!