Suuri tyhjennysmyynti! Katso tarjoukset

Mikä on työsuhdepyörä?

large pyörä maastopyörä nainen

2020 syksyllä hallitus päätti, että vuodesta 2021 polkupyöräetu on tuloverovapaa 1200 euroon saakka. Työsuhdepyörä on polkupyörä, jonka työnantaja hankkii työntekijälle. Työnantaja pidättää työsuhdepolkupyörän kustannukset palkasta tai tarjoaa sen etuna palkan päälle, kokonaan tai osittain. Työsuhdepyörää voi käyttää omaan henkilökohtaiseen käyttöön työmatkojen lisäksi. Työsuhdepyöräksi käyvät kaikki tavalliset sekä sähköavusteiset polkupyörät, työsuhdepyöräpakettiin voi myös lisätä suoraan pyörään kiinnitettävät varusteet sekä kypärän.

Katso kaikki polkupyörämme täältä >>

Mikä on työsuhdepyörä?

Työsuhdepyöräetu on työntekijöille verovapaa luontoisetu 1200 euroon asti vuodessa. Kokonaissumman voi jakaa useammalle vuodelle ja esimerkiksi 3600€ arvoisen pyöräpaketin voi jakaa kolmelle vuodelle. Työntekijänä säästösi riippuu veroprosentistasi ja siitä osallistuuko työnantaja pyöräpaketin kustannuksiin. Voit säästää käyttämällä työsuhdepyöräetua jopa 20-30% pyöräpaketin hankintahinnasta, sillä esimerkiksi kuukausittainen vaikutus nettopalkkaasi on huomattavasti pienempi kuin 100€/kk luontoisedun arvo.

Miten työsuhdepyörä hankitaan?

Työsuhdepyörän hankinnasta vastaa aina työnantaja. Työantaja voi ostaa pyörän suoraan itselleen tai käyttää leasingpalvelun tarjoajaa. Leasingpalvelua käyttämällä työnantajan ei tarvitse huolehtia polkupyörien hallinnoinnista.
Toimi näin:

1. Varmista, että XXL löytyy työnantajasi käyttämän palveluntarjoajan kumppaniverkostosta

2. Asioi sinulle kätevimmässä XXL-tavaratalossa valitaksesi sopiva pyörä ja varusteet. Mikäli haluat pyörän verkkokaupastamme, ota yhteys palveluntarjoajan asiakaspalveluun ja pyydä lisäohjeita

3. XXL-henkilökunta lähettää vahvistuspyynnön valitusta pyörästä ja varusteista palveluntarjoajalle

4. XXL-henkilökunta ottaa sinuun yhteyttä, kun työsuhdepyöräpaketti on hyväksytty kaikilla osapuolilla ja kun pyörän voi noutaa

XXL tekee yhteistyötä usean eri leasingpalvelujentarjoajan kanssa. Katso täältä yhteistyökumppanimme työsuhdepyöräpalveluissa:

GoByBike

FleetBike

3stepIT

Etufillari

Epassi bike

Suomen Työsuhdepyörä

Jos toivomasi työsuhdepyöräpalveluja tarjoava yritys puuttuu listasta, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@xxl.fi.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Jäsenenä saat pisteitä kaikista ostoistasi!