graphics graphics graphics graphics
XXL REWARD FAQ

Liity XXL REWARD -jäseneksi

ILMAINEN* TOIMITUS XXL REWARD -JÄSENILLE 18.4. ASTI - MYÖS PYÖRILLE! Tarjoamme jäsenille ilmaisen toimituksen XXL-tavarataloihin sekä Postin toimipisteisiin kaikkiin* XXL.fi-verkkokaupasta tehtyihin tilauksiin 29.3.-18.4 välisen ajan. (Tarjous koskee kaikkia alle 35 kilon toimituksia, jääkiekkomailoja, hiihto- ja alppisuksia & -sauvoja sekä pyöriä. Lisäalennus ei koske yli 35 kilon toimituksia ja kookkaita artikkeleja, kuten kajakkeja. Huomioithan, että Postin SmartPOST-automaateissa on kokorajoituksia paketeille.)
arrow icon
graphics graphics graphics

Jäsenedut

  • Viikottain vaihtuvia jäsentarjouksia
  • 60 päivän 100 % tyytyväisyystakuu
  • Sähköinen kuitti 
  • Jännittäviä kilpailuja
XXL REWARD Part 1
arrow icon
graphics graphics graphics

Näin saat jäsenedut käyttöösi

Tehdessäsi ostoksia tavarataloissamme näytä kassalla QR-koodia, joka löytyy XXL-uutiskirjeestä. Kun QR-koodi skannataan kassalla, ostosten jäsenhinnat päivittyvät ja saat automaattisesti digitaalisen kuitin sähköpostiisi. Tunnistautuminen onnistuu myös puhelinnumerolla.

Tehdessäsi ostoksia verkkokaupassamme sinun tulee kirjautua XXL-tilillesi saadaksesi XXL REWARD -jäsenhinnat käyttöösi. Voit kirjautua sisään sivun oikeasta yläkulmasta.

Mikäli olet jo uutiskirjeemme tilaaja, olet XXL REWARD -jäsenemme. Tarkastathan kuitenkin, että tilaa uutiskirje-täppä on valittuna omilla sivuillasi, jotta XXL REWARD -jäsenhinnat varmasti päivittyvät oikein.

XXL REWARD Part 2
arrow icon
XXL REWARD Hero

Usein kysytyt kysymykset

Onko sinulla kysymyksiä XXL REWARD -jäsenyydestä?

Lue usein kysytyt kysymykset ja vastaukset ​täältä

arrow icon

Mitä XXL REWARD -jäsenyys tarkoittaa?

Rekisteröityäksesi jäseneksi tarvitsemme sinun nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Jäsenenä vastaanotat XXL:n tarjouksia sähköpostitse. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Jäsenyys on ilmaista. Lue lisää siitä, mitä tietoja keräämme ja kuinka käsittelemme niitä täältä

graphics
XXL REWARD Part 3
graphics
arrow icon
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Tämä sivusto käyttää evästeitä