Suuri tyhjennysmyynti! Katso tarjoukset

White Bikes

sc comp

Asiakkaalta asiakkaalle

White Bikes lanseerattiin XXL:ssä jo vuonna 2010, ja tarkoituksena oli vastata asiakkaidemme toiveisiin saada korkealaatuisia mutta hinnaltaan järkeviä pyöriä. Asiakkailta saamamme palaute oli selkeä: he halusivat saada laajan valikoiman pyöriä, joissa on erittäin hyvä hintalaatu-suhde. Koko White-pyörävalikoimamme onkin rakennettu asiakkaidemme toiveiden pohjalta.

Skandinaavista osaamista

Kaikki White-pyörät ovat kokeneiden pohjoismaisten suunnittelijoiden ja tuotekehittelijöiden käsialaa. Tavoite on selkeä: XXL haluaa kehittää pyöriä, joissa ei tehdä kompromisseja ja jotka vastaavat asiakkaidemme toiveisiin. Se tarkoittaa korkealaatuisia pyöriä kaikille, olipa sitten kyse lastenpyörästä, himokuntoilijan pyörästä tai teknisemmästä vaativan harrastajan pyörästä. Ja XXL:stä nämä saa tietysti lyömättömään hintaan!

Pyörä jokaiselle

Monen vuoden kehitystyön tuloksena meillä on nyt laaja valikoima erilaisia malleja, etenkin laatutietoisille pyöräilijöille.

White tarjoaa hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia pyöriä kaikenikäisille ja kaikissa kategorioissa. White-pyöriä on laaja valikoima kaikille, aktiiviharrastajasta aloittelevaan pyöräilijään. White käyttää laadukkaita osia tunnetuilta valmistajilta, kuten Shimano, Sram, Rockshox, Maxxis, Continental, Schwalbe ja monia muita. Yksinkertaisesti sanottuna: asiakas saa huippupyörän kohtuulliseen hintaan!

White mallistoon kuuluu seuraavat sarjat:

COMP Laatupyörä edulliseen hintaan. Alumiinirunko ja laatuosat. Koulu/työ ja vapaa-ajan käyttöön.

LITE Myyntimenestyksemme. Ehdotonta turvallisuutta ja hyvää suorituskykyä. Kunnianhimoisille pyöräilijöille.

PRO Kevyt alumiinirunko, jossa on paljon laatuosia. Erinomainen valinta hyvälle harrastajalle.

LTD Hinnan ja laadun huippuyhdistelmä. Keveyttä ja suorituskykyä vaativalle pyöräilijälle.

KILLER Hiilikuitupyöriä aktiivipyöräilijöille. Kevyitä pyöriä, joissa on korkealaatuinen varustus.

INTERCEPTOR Huippumalli parasta laatua. Markkinoiden parhaat osat.

ANE Mallisto suunniteltu sopimaan erityisesti naisille.

VELO CITY Velo City -pyörät ovat myös White-brändin alla. Kaupunkipyöriä, retkipyöriä ja sähköpyöriä.

Mitä uutta?

White pyrkii olemaan pyöräbrändi, jolla on paras hinta-suorituskykysuhde. Tämän saavuttamiseksi emme tee kompromisseja. Pyörämarkkinat muuttuvat nopeasti, ja haluamme pysyä ajan hermolla. Olemme parantaneet olemassa olevia malleja, jotta ylittäisimme uusimmatkin vaatimukset ja tarjoaisimme uusia ja parempia malleja kaikille kohderyhmille.

Jotta saisit entistäkin enemmän vastinetta rahoillesi, olemme ottaneet käyttöön entistäkin laadukkaampia osia samalla kun hinnat on pidetty maltillisina. White käyttää vain tunnettujen laatumerkkien osia. Näin pystymme aina tarjoamaan asiakkaillemme parasta laatua. Olemme myös tehneet kaudelle 2021 päivityksiä pyörien ajoasentoihin ja ulkoasuun.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Jäsenenä saat pisteitä kaikista ostoistasi!