Maksuehdot

MAKSUTAVAT VERKKOKAUPASSA

Verkkokaupassamme on käytössä Klarna Checkout -maksujärjestelmä.

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Klarna

Klarnan tarjoamat maksutavat kuluttajille:

Klarnan tarjoamat maksuvaihtoehdot näkyvät verkkokaupan kassalla. Tällä hetkellä Klarna tarjoaa seuraavia maksuvaihtoehtoja: lasku, osamaksu (Klarna-tili), korttimaksu, tai verkkopankkimaksu.

Näet mitkä maksutavat ovat sinulle mahdollisia, syötettyäsi omat tietosi verkkokauppamme kassalla. Oletusmaksuvaihtoehtona on aina lasku, mutta voit vaihtaa maksutapaa valitsemalla sinulle mieluisimman maksuvaihtoehdon luettelosta. Huomioithan, että lasku ja osamaksu vaativat aina henkilötunnuksen syöttämistä järjestelmään.

Korttimaksu


Sinun on mahdollista maksaa kaikkien suomalaisten pankkien debit- ja credit-korteilla. Voit maksaa myös Visa Electron –kortilla, mikäli olet aktivoinut verkkopankissasi Electron-korttisi verkkomaksuominaisuuden.

Korttimaksun yhteydessä asiakkaan tulee antaa kortin numero, kortin viimeinen voimassaolopäivä, CVC-koodi, sekä joillakin korteilla maksettaessa myös 3D secure-koodi. Lisäksi asiakkaan pankki voi vaatia erillisen tunnistautumisen verkkopankissa verkkopankkitunnuksilla. Varmistathan myös, että olet aktivoinut korttisi verkkomaksuominaisuuden verkkopankissasi ennen maksun suorittamista.

Maksa heti - verkkopankkimaksu


Verkkopankkimaksaminen onnistuu Klarnan kautta Maksa heti- palveluna seuraavien pankkien verkkopankissa: S-pankki, Aktia, Danske Bank, Osuuspankki, Nordea ja Säästöpankki, POP-pankki, Ålandsbanken, OmaSP, Handelsbanken, SEB.

Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Klarna/SOFORT. Tietojasi seurataan yksinomaan Klarnan suojatulla maksulomakkeella, XXL ei voi käyttää tietojasi tai tiliäsi.

Maksa myöhemmin - Klarna lasku


Tee tilaus tänään ja maksa vasta, kun olet vastaanottanut tuotteen ja tehnyt lopullisen ostopäätöksen. Klarnan laskulla saat 30 päivää kulutonta maksuaikaa.

Lasku lähetetään sinulle sähköpostitse samaan aikaan, kun tilaus lähtee varastoltamme. Laskun maksuaika on 30 päivää tilauksen lähetyksestä, eikä laskusta peritä lisämaksua. Maksun viivästyessä laskulle lisätään viiden (5) euron muistutusmaksu ja viivästyskorko.

Laskun eräpäivää on mahdollista siirtää lisämaksusta Klarnan sivuilla.

Pilko maksu eriin - Klarna tili


Voit myös tehdä tilauksen ja pilkkoa maksun eriin. Lisää tietoja Klarnan osamaksusta löydät täältä

Jotta voit valita laskun tai osamaksun tilauksen maksutavaksi, tulee sinun syöttää henkilötunnuksesi kassalla Klarnan maksupohjaan.

************Klarnan tarjoamat maksutavat yrityksilleKlarna tarjoaa yrityksille mahdollisuuden maksaa kortilla, verkkopankissa ja laskulla. Huomioithan, että laskulla tilattaessa tilaus tulee tehdä siihen osoitteeseen, johon yritys on rekisteröity, eli laskutus- ja toimitusosoitteen tulee olla sama. Lisätietoja yritysmaksujen ehdoista saa Klarnan asiakaspalvelusta.

************

Mikäli sinulla on kysyttävää liittyen tilauksien maksamiseen, pyydämme sinua olemaan yhteydessä Klarnan asiakaspalveluun osoitteessa https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/.

************

Huom! Lahjakortilla ei voi maksaa verkkokaupassa, vaan se kelpaa vain myymälöissämme. Jos haluat tarkistaa lahjakorttisi saldon, se onnistuu täältä.

*************

MAKSUTAVAT TAVARATALOISSA

Tavarataloissamme voit maksaa perinteisesti käteisellä, pankkikortilla ja luottokorteilla (ei Diners). Sen lisäksi XXL tarjoaa yhdessä Klarnan kanssa käteistäkin kätevämmän tavan maksaa. Et siis maksa ostoksen yhteydessä mitään ja lasku toimitetaan kotiisi/sähköpostiisi.

Kysythän lisää lähimmästä myymälästäsi tai asiakaspalvelustamme.

Alennuskupongit

Alennuskupongin voi käyttää vain kerran. Alennus jakautuu ostokerran kaikille tuoteriveille tasaisesti niin, että prosentuaalinen alennus jokaisesta tuotteesta on sama. Mikäli kuitilta palautetaan tuote/osa tuotteista, säilyy tämä tuoterivikohtainen alennus ennallaan ja sinulle palautetaan kyseisen tuoterivin summa, joka on alennuksen jälkeen jäänyt kuitille maksettavaksi. Alennuskupongin arvoa ei voi siirtää palautuksen jälkeen jäävälle kuitin loppusummalle, eikä palautustilanteessa alennuskuponkia korvata uudella kupongilla.


******************

26.8.2015 alkaen XXL:n verkkokaupan maksuliikennettämme on hoitanut Klarna Group "Klarna Checkout" -palvelun kautta. Palvelun käyttöehtoihin voit tutustua täällä.

25.8.2015 saakka XXL:n verkkokaupan maksuliikenteen korttimaksujen osalta on hoitanut DIBS Payment Services.

25.8.2015 saakka XXL:n verkkokaupan maksuliikenteen laskulla maksettujen tilausten osalta on hoitanut arvato Finance. Asiakkaalla on ollut valittavana normaalin 14-päivän maksuajalla olleen laskun lisäksi myös osamaksu. Arvato-laskuun liittyvät ehdot löydät täältä: https://www.arvato.com/fi-fi/services/nordics-fs-payment-after-delivery.html.

Maksun viivästyessä arvato finance lähettää sinulle maksumuistutuksen, josta peritään 5,00 euron suuruinen maksumuistutusmaksu per muistutus sekä lakisääteistä viivästyskorkoa. Maksamatta jätetyn laskun siirrämme perintään, josta aiheutuu lisäkuluja ja mahdollisen maksuhäiriömerkintä.

Mikäli sinulla on kysyttävää liittyen ennen 26.8.2015 tehtyjen tilausten laskujen maksamiseen, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä arvato Financen asiakaspalveluun:

Sähköpostilla xxl.fi@arvato.com
Puhelimitse +358 (0) 207 229 462

Arvato Financen asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-17.

Luotonantaja: arvato Finance, Y-tunnus 1730113-3
Osoite: PL 414, 00101 Helsinki
Puhelinnumero: 020 7229 462
sähköpostiosoite: xxl.fi@arvato.com
Internet-osoite: http://finance.arvato.com/fi/

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.