Henkilötietojen käsittely

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY XXL SPORTS & OUTDOOR OY:SSÄ

XXL on sitoutunut suojelemaan asiakkaidensa tietoturvaa ja käsittelemään kaikkia henkilökohtaisia tietoja turvallisella ja salatulla tavalla. Emme myy, jälleenmyy tai vaihda henkilökohtaisia tietoja kolmansille osapuolille. Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse.

1. Miksi keräämme henkilökohtaisia tietoja ja mitä tietoja keräämme?

Keräämme ja käytämme henkilökohtaisia tietojasi eri tarkoituksiin. Riippuen siitä, kuka olet ja mitä kautta me olemme yhteydessä sinuun. Keräämme seuraavat henkilökohtaiset tiedot tässä ilmoitettuihin tarkoituksiin:

• Myyntitilausten rekisteröinti varastostamme: nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Käsittely perustuu sinun kanssasi tehtyyn ostosopimukseen.
• Valmiiden ostosten rekisteröinti verkkokaupastamme: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja syntymäaika. Käsittely perustuu sinun kanssasi tehtyyn ostosopimukseen.
• Käyttäjien luominen ja hallinnointi ”Oma sivut” -kohdassa: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja syntymäaika. Käsittely perustuu käyttäjäsopimukseen sinun kanssasi.
• Uutiskirjeiden, tarjousten ja informaation lähetys: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja syntymäaika. Käsittely perustuu sinun suostumukseesi.
• Henkilökohtaisten tarjousten lähetys sekä markkinointi ja mainonta tekstiviestillä, sähköpostilla, internetissä ja sosiaalisessa mediassa: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, syntymäaika, käyttäytymistiedot XXL.fi:ssä ja aikaisempi ostohistoria XXL:ssä. Käsittely perustuu sinun suostumukseesi.
• XXL:n kilpailuihin osallistuminen: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja syntymäaika. Käsittely perustuu sinun suostumukseesi.
• Vastaukset asiakaspalvelun kyselyihin: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja kaikki henkilökohtaiset tiedot, jotka saattavat selvitä kyselystä. Henkilötietojen käsittely tarkoittaa tässä sinulle esitettyjä kysymyksiä.
• Varmistamaan hyvää asiakaskokemusta XXL-verkkokaupassa evästeiden avulla. Henkilökohtaisten tietojen käsittely perustuu asiakkaidemme kiinnostusten kohteisiin. Olemme katsoneet, että tämä on välttämätöntä, jotta voimme sopeuttaa ja kehittää verkkokauppaamme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.
• Henkilökohtaisten tietojen rekisteröinti ja tallennus asemääräysten mukaisesti: nimi, päivämäärä, tietolupa, aseet ja ampumatarvikkeet. Käsittely tehdään lakisääteisen velvoitteen perusteella.

2. Henkilötietojen luovuttaminen muille

Emme luovuta henkilötietojasi kenellekään muulle ellei ole olemassa laillista perustetta tällaiselle toimenpiteelle. Esimerkkejä tällaisesta perusteesta ovat tyypillisesti nimenomainen suostumus sinulta tai laillinen peruste, joka velvoittaa meidät toimittamaan tiedot.
Kun olet antanut suostumuksesi vastaanottaa henkilökohtaisia ja yleisiä tarjouksia XXL:stä tekstiviestillä, sähköpostilla, internetissä ja sosiaalisessa mediassa, XXL voi antaa tätä varten käsiteltäviä henkilötietoja muille yrityksille. Voit lukea lisätietoja siitä, miten käytämme henkilökohtaisia tietojasi markkinoinnissa täältä.
XXL käyttää dataprosessoreita käsittelemään henkilökohtaisia tietoja meidän puolestamme.
Tällaisissa tapauksissa olemme solmineet sopimuksia tietopalvelujen tarjoajien kanssa varmistaaksemme tietoturvan käsittelyn kaikissa vaiheissa. Käytämme seuraavia dataprosessoreita:
Revide AB: profiilidataa (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, syntymäaika) käytetään seuraamaan ja ylläpitämään tietojasi XXL:n alustoilla (esim. "Oma sivu").
Hano AS: profiilidataa (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite) käytetään palvelupyyntöjen käsittelyyn XXL:n varastoissa.
SuperOffice AS: profiilidataa (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite) käytetään online-asiakaspalvelupyyntöjen käsittelyyn.
Consignor: profiilidataa (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite) käytetään toimituspyyntöjen käsittelyyn.
SendGrid Inc: yhteystietoja, sähköposti tai puhelin, käytetään markkinointikampanjoiden ja uutiskirjeiden lähettämiseen.
Google Analytics: käytämme tätä analysoimaan muun muassa sitä, mistä käyttäjät tulevat, kuinka usein he käyvät sivustollamme ja mistä yhteys tulee.
Henkilötietojesi käsittely tapahtuu EU / ETA-alueella, paitsi kun käsittelemme henkilötietojasi uutiskirjeiden lähettämisessä. Tähän käytämme USA:laista toimittajaa, SendGrid Inc. Siirtäessään tietoja Yhdysvaltoihin, toimittajaamme koskee EU: n komission hyväksymät vakiomuotoiset sopimusehdot. Tämä tarkoittaa sitä, että toimittajamme suojaa henkilökohtaisia tietojasi, kuten EU- ja ETA-alueella käsitellessä.

3. Tietojen säilytysaika

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin se on tarpeellista siihen tarkoitukseen, mihin henkilökohtaiset tiedot kerättiin.

Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että poistamme henkilötietosi, jotka käsittelemme suostumuksesi perusteella, jos peruutat suostumuksesi. Myynti- ja ostosopimuksessa käsitellyt henkilötiedot poistetaan, kun suostumussopimus on täytetty ja kaikki sopimuksen mukaiset velvoitteet täyttyvät. XXL: n lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseen liittyvät henkilötiedot poistetaan heti, kun oikeudelliset velvoitteet on täytetty, kuten velvollisuus pitää kirjaa tai jälleenmyyjien velvoite ylläpitää rekisteriä asemääräysten mukaisesti.

4. Oikeutesi henkilökohtaisten tietojen käsittelyssä

Sinulla on oikeus nähdä, korjata tai poistaa henkilötietojasi, joita käsittelemme sinusta. Sinulla on myös oikeus vaatia rajoitettua käsittelyä, vastustaa käsittelyä ja vaatia oikeutta tietojen siirrettävyyteen. Voit lukea lisää näiden oikeuksien sisällöstä Data Inspectoraten verkkosivuilta: www.datatilsynet.no.
Jos haluat käyttää henkilötietoihisi liittyviä oikeuksia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@xxl.fi. Voit myös muuttaa tietojasi, milloin tahansa henkilökohtaisilla sivuillasi: xxl.fi/login.
Vastaamme viesteihin mahdollisimman pian ja viimeistään 30 vuorokauden aikana.
Voit peruuttaa suostumuksesi henkilökohtaisten tietojen käsittelyyn milloin tahansa. Helpoin tapa tehdä tämä on seuraamalla linkkiä, joka on jokaisen uutiskirjeen alaosassa. Voit myös muuttaa ja tarkastella henkilökohtaisia tietoja "Omat sivut" kohdassa ja peruuttaa siellä suostumuksesi.
Pyydämme sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi tai antamaan lisätietoja, ennen kuin voimme antaa sinulle pääsyn käyttämään oikeuksiasi. Teemme tämän varmistaaksemme, että annamme vain sinulle pääsyn muuttamaan henkilökohtaisia tietojasi, eikä henkilölle, joka esiintyy sinuna.

5. Valitukset

Sinulla ei ole velvollisuutta antaa henkilökohtaisia tietojasi XXL:n käyttöön, mutta vastaanottaaksesi tarjouksia ja palveluja XXL:stä kohdassa 1 kuvatulla tavalla, henkilötietojen käsittely on välttämätön edellytys.
Jos uskot, että henkilötietojesi käsittely ei vastaa tässä kuvattua toimintaa tai muuten loukkaamme tietosuojalakeja, voit ottaa yhteyttä Data Inspectorateen.
Lisätietoja, kuinka otat yhteyttä Data Inspectorateen, vieraile Data Inspectoraten verkkosivuilla: www.datatilsynet.no.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.