Asiakaslupaukset

HINTALUPAUS

XXL tarjoaa asiakkaalle sekä myymälästä että verkkokaupasta ostettuja tuotteita koskevan hintalupauksen. Mikäli asiakas löytää XXL:ltä ostamansa tuotteen muualta edullisemmin 30 päivän sisällä, XXL hyvittää kyseisen hinnanerotuksen asiakkaalle alla määriteltyä dokumentaatiota vastaan. Saadakseen hintalupauksen mukaisen hyvityksen, asiakkaan tulee olla yhteydessä XXL:ään tarjoushinnan voimassaoloaikana. Hintalupausta ei voi hyödyntää tyytyväisyystakuulla vaihdettuihin tuotteisiin.

Mikäli olet ostanut tuotteen XXL tavaratalosta:
Mene XXL tavarataloon ja esitä henkilökunnalle sekä alkuperäinen kuitti että todiste alhaisemmasta hinnasta, esimerkiksi asiakaslehti, ilmoitus, tuotekuvasto tai vastaava. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta vierailla tavaratalossamme 30 päivän kuluessa, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, asiakaspalvelu@xxl.fi, ja liittämään viestiisi kopion kuitista, yllämainittu todiste alhaisemmasta hinnasta, yhteystietosi sekä tilitietosi (pankki ja IBAN-tilinumero). Tarkistamme ilmoittamasi hinnan ja asetettujen vaatimusten täyttyessä annamme sinulle toimintaohjeet hyvitystä varten.  XXL tavaratalosta ostetun tuotteen hintalupauksen ehdot

 • Hintalupaus on voimassa 30 päivää, alkaen siitä päivästä, kun asiakas on suorittanut ostoksen XXL-tavaratalossa. Asiakkaan tulee hakea hyvitystä hintalupauksen voimassaoloaikana.
 • Hintalupaus koskee vertailua 100 kilometrin säteellä ko. XXL:n myymälästä toimivien kilpailevien yritysten ns. kivijalkamyymälöiden hintoihin, pois lukien verkkokaupat. XXL:n omia myymälöitä ei lueta kilpaileviksi yrityksiksi.
 • Hintalupaus on voimassa vain, mikäli XXL:n vastaanottaessa hintalupausta koskevan ilmoituksen tuotetta myydään edelleen haluamassasi koossa tai muutoin vastaavassa muodossa siinä kaupassa, josta olet löytänyt alemman hinnan. Tuote ei siis voi olla esimerkiksi loppuunmyyty. Tuotteen tulee lisäksi olla heti saatavilla, eikä tilattavissa pidemmällä toimitusajalla.
 • Tuotteen täytyy olla täysin sama (sama väri, koko, versio, malli sekä tuotteiden määrä pakkauksessa)
 • Hintalupaus ei koske paikallisia tai maanlaajuisia kampanjoita samassa XXL-tavaratalossa, paikallisia tai maanlaajuisia kampanjoita muissa XXL-tavarataloissa tai XXL.fi-verkkokaupassa eikä uusien XXL- tavaratalojen avajaiskampanjoita.
 • Hintalupaus ei koske XXL:n omia hintoja tai kampanjoita tai luvanvaraisia aseita tai patruunoita
 • Asiakkaan tulee olla yhteydessä XXL:ään tarjoushinnan voimassaoloaikana
 • Hintalupaus koskee yksityiseen käyttöön tulevia tilauksia. Esimerkiksi yrityksille tehtävät tilaukset eivät kuulu hintalupauksen piiriin.


Mikäli olet tilannut tuotteesi XXL:n verkkokaupasta:

Tuote myynnissä edullisemmalla hinnalla toisessa verkkokaupassa:
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@xxl.fi ja kerro viestissäsi tilausnumero, tuote, josta olet löytänyt alhaisemman hinnan, url-linkki toiseen suomalaiseen verkkokauppaan (joko suomalaisen yrityksen ylläpitämä tai fi –domainin alla toimiva verkkokauppa), sekä kuvakaappaus tuotteesta ja hinnasta jotta voimme tarkistaa, että tuote on sama ja hinta on alhaisempi. Lisäksi kuvakaappauksesta tulee käydä ilmi, että tuotetta on kuvakaappauksen ottohetkellä ollut saatavilla haluamassasi koossa.Tuote myynnissä edullisemmalla hinnalla toisessa myymälässä:
Mikäli olet löytänyt XXL:n verkkokauppaa alhaisemman hinnan suomalaisesta ns. kivijalkamyymälästä, lähetäthän meille liikkeen nimen ja puhelinnumeron sekä todisteen alhaisemmasta hinnasta, esimerkiksi asiakaslehti, ilmoitus, tuotekuvasto tai vastaava. Liitä lisäksi viestiisi tilausnumerosi sekä tilitietosi. Tarkistamme ilmoittamasi hinnan ja asetettujen vaatimusten täyttyessä hyvitämme erotuksen sinulle XXL:n verkkokaupasta ostetun tuotteen hintalupauksen ehdot

 • Hintalupaus on voimassa 30 päivää alkaen siitä päivästä, kun asiakas on suorittanut tilauksen XXL:n verkkokaupassa. Asiakkaan tulee hakea hyvitystä hintalupauksen voimassaoloaikana.
 • Hintalupaus kattaa kaikki suomalaiset kilpailevien yritysten ns. kivijalkamyymälät sekä suomalaiset verkkokaupat (suomalaisen yrityksen ylläpitämä tai .fi-domainin alla toimiva verkkokauppa).
 • Hintalupaus ei koske verkossa järjestettäviä huutokauppoja. Asiakkaan tulee lähettää URL-linkki nettikauppaan sekä kuvakaappaus, jolla voidaan osoittaa, että tuote on täysin sama (myös malli ja koko).
 • Hintalupaus on voimassa vain, mikäli tuotetta myydään edelleen haluamassasi koossa tai muutoin vastaavassa muodossa siinä verkkokaupassa tai myymälässä, josta olet löytänyt alemman hinnan. Tuote ei siis voi olla esimerkiksi loppuunmyyty. Tuote tulee olla heti saatavilla, eikä tilattavissa pidemmällä toimitusajalla
 • Tuotteen täytyy olla täysin sama (sama väri, koko, versio, malli sekä tuotteiden määrä pakkauksessa)
 • Hintalupaus ei koske XXL.fi-verkkokaupan hintoja ja kampanjoita, paikallisia tai maanlaajuisia kampanjoita XXL-tavarataloissa eikä uusien tavaratalojen avajaiskampanjoita.
 • Hintalupaus ei koske luvanvaraisia aseita tai patruunoita eikä seurakauppaa.
 • Hintalupaus ei koske kuluttajalle henkilökohtaisesti annettuja tarjouksia, kuten alennuskoodeja.
 • Asiakkaan tulee olla yhteydessä XXL:ään tarjoushinnan voimassaoloaikana
 • Hintalupaus koskee yksityiseen käyttöön tulevia tilauksia. Esimerkiksi yrityksille tehtävät tilaukset eivät kuulu hintalupauksen piiriin.

TOIMITUS 0 € YLI 50 € TILAUKSILLE

 • Tarjoamme ilmaisen rahdin* kaikille alle 35 kiloa painaville tilauksille, joiden loppusumma ylittää 50 euroa ja jotka voidaan toimittaa lähimpään Postin toimipisteeseen. Ei koske pyöriä, suksia tai muita isokokoisia paketteja.
 • Lue lisää rahdeista toimitusehdoistamme.

100 PÄIVÄN VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

 • Tarjoamme 100 päivän vaihto- ja palautusoikeuden.
 • Vaihto ja palautus tehdään alkuperäistä kuittia vastaan.
 • Maksu palautetaan samalle maksutavalle jolla tuote on alunperin maksettu.
 • Tuotteet tulee palauttaa käyttämättöminä alkuperäispakkauksissaan.
 • Vaihto ja palautus voidaan tehdä kaikissa myymälöissämme ostopaikasta riippumatta.
 • Vaihto- ja palautusoikeus koskee myös alennusmyyntituotteita. Tavarataloistamme ostetuilla uima- ja alusasuilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta.
 • Vaihto- ja palautusoikeus ei koske luvanvaraisia aseita eikä ammuksia.
 • Mikäli olet valinnut maksuvaihtoehdoksi laskun, on lasku kuitenkin maksettava eräpäivään mennessä. Mikäli tiedät ennen laskun eräpäivää palauttavasi tuotteita, olethan yhteydessä suoraan Klarnaan.

VAIHTO- JA PALAUTUS VERKKOKAUPASSA

100 % TYYTYVÄISYYSTAKUU

 • Jos et ole täysin tyytyväinen XXL:ltä ostamaasi tuotteeseen, voit vaihtaa sen yhden kerran toiseen tuotteeseen 30 päivän kuluessa alkaen ostopäivästä, vaikka tuotetta olisi käytetty (REWARD-asiakkaille tyytyväisyystakuu 60 päivää).
 • Tuote voidaan vaihtaa toiseen saman tuoteryhmän tuotteeseen (esim. juoksutrikoot toisiin juoksutrikoisiin).
 • Jos valitset alkuperäistä kalliimman tuotteen, maksat lopulta vain erotuksen (asiakaspalvelu antaa lisätietoja). Erotusta edullisemmasta tuotteesta emme hyvitä.
 • Takuu on voimassa 30 päivää ja vaihto tehdään alkuperäistä kuittia vastaan.
 • Takuu ei koske luvanvaraisia aseita eikä ammuksia.
 • Tyytyväisyystakuun avulla vaihdetulla uudella tuotteella ei ole enää vaihto- tai palautusoikeutta

PYÖRÄTAKUU

Laajennettu tuotetakuu* Rungolla ja haarukalla on elinikäinen takuu. Takuu kattaa valmistus- ja raaka-ainevirheistä johtuvat viat. Viat, jotka johtuvat tuotteen normaalista kulumisesta, väärästä käytöstä, vuokra-, ammatti- tai kilpailukäytöstä tai virheellisistä asennuksista ja korjauksista eivät kuulu takuun piiriin. Pyörän ulkona säilyttämisestä syntyvää pyörän pintojen muuttumista sekä tavanomaista suuremmasta rasituksesta tai ajovirheestä johtuvat viat eivät kuulu takuun piiriin.

Vian ilmetessä asiasta on ilmoitettava XXL-huoltoon viipymättä ja viallisen pyörän käyttäminen tulee lopettaa välittömästi.

Tarjoamme kaikille** XXL:stä ostetuille polkupyörille sisäänajohuollon. Sisäänajohuolto myönnetään alkuperäiselle omistajalle. Sisäänajohuollossa vaihteet & jarrut säädetään, pinnojen kireys ja pyörän kunto tarkastetaan. Tämän palvelun saa käyttää kerran 6kk aikana pyörän ostohetkestä – suositeltava ajankohta sisäänajohuollolle on, kun pyörällä on ajettu 200-300km. (Huomioithan, että uusittavat osat ja lisätyöt veloitetaan erikseen.) Huollot suoritetaan XXL-tavarataloissa: saat saman palvelun kaikista tavarataloistamme riippumatta siitä, mistä tavaratalosta olet pyöräsi ostanut.

* Laajennettu takuu ei koske joustokeuloja, hiilikuituhaarukoita eikä hiilikuiturunkoja.

** Sisäänajohuolto ei koske 16"- ja sitä pienempiä lasten polkupyöriä.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL Reward-jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.