Toimitusehdot

Toimitusehdot artikkeli

Kampanja

ILMAINEN* TOIMITUS XXL REWARD -JÄSENILLE - MYÖS PYÖRILLE! Tarjoamme jäsenille ilmaisen toimituksen XXL-tavarataloihin sekä Postin toimipisteisiin kaikkiin* XXL.fi-verkkokaupasta tehtyihin tilauksiin. Tarjous koskee kaikkia alle 35 kilon toimituksia, pyöriä, jääkiekkomailoja, hiihto- ja alppisuksia & -sauvoja. Lisäalennus ei koske yli 35 kilon toimituksia ja kookkaita artikkeleja, kuten kajakkeja. Huomioithan, että Postin SmartPOST-automaateissa on kokorajoituksia paketeille.

Alla olevat toimitusehdot hintoineen koskevat vain xxl.fi-verkkokauppaa.

Tarjoamme ilmaisen toimituksen ja vaihto-oikeuden kaikille alle 35 kiloa painaville tilauksille, joiden loppusumma ylittää 80 euroa ja jotka voidaan toimittaa lähimpään Postin toimipisteeseen. Ei koske pyöriä, kuntolaitteita, jääkiekkomailoja, suksia, hiihtosauvoja tai muita isokokoisia paketteja.

Käytössä olevat kuljetuspalvelut: (Huom! Emme toimita Ahvenanmaalle emmekä ulkomaille).

Toimitus postitoimipaikkaan

Pakettisi lähetetään lähimpään Postin toimipisteeseen. Vastaanottajalle toimitetaan sähköinen saapumisilmoitus tekstiviestinä. Lisäksi sama viesti lähetetään sähköpostitse. Paketti on noudettavissa kahden viikon ajan, ja sinä aikana vastaanottajalle lähetetään kaksi muistutusviestiä. Huomioithan, että pakettiautomaattiin tilattuja paketteja posti säilyttää seitsemän vuorokautta. Muistathan ottaa henkilöllisyystodistuksen mukaasi.

Rahtihinnat:

0 € (alle 35 kg painava, yli 80 euroa maksava tilaus)

4,90 € (alle 35 kg painava, alle 80 euroa maksava tilaus)

7,90 € (Jääkiekkomailat, sauvat)

9,90 € (pyörät ja sukset)

49,90€ ( kajakit, kanootit HUOM! Toimitus pick up –pakettina myymälöihimme)

Yleiset ehtomme muuttuvat 22.6.2020 alkaen, jolloin tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 80 euroa maksaville tilauksille*. Ei koske pyöriä, kuntolaitteita, jääkiekkomailoja, suksia, hiihtosauvoja tai muita isokokoisia paketteja.

Muista hakea tilauksesi 14 päivän kuluessa!

Paketit, joita asiakas ei nouda 14 päivän kuluessa lähetetään takaisin XXL Sports & Outdoorille. HUOM! Postin pakettiautomaatteihin toimitetut paketit säilytetään vain 7 päivää, jonka jälkeen noutamattomat paketit lähetetään takaisin XXL Sports & Outdoorille. 

Mikäli haluat palauttaa tilauksesi, sinun tulee hakea pakettisi postista ja palauttaa se. Teethän tämän jälkeen palautusilmoituksen verkkosivuillamme kirjautumalla omille sivuillesi. Kirjoita tämän jälkeen paketin päälle FI-alkuinen tilausnumerosi, vie paketti lähimpään postin toimipisteeseen ja mainitsethan sopimusnumeromme 640146. Tällöin et maksa palauttamisesta mitään, ja me hyvitämme ostosumman sinulle heti, kun varastomme Ruotsissa on käsitellyt palautuksesi.

Huomioithan, että paketin noutamatta jättäminen Postista / vastaanottamisesta kieltäytyminen ei tarkoita palautusta. Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta ilmoittamatta siitä XXL:lle, on XXL oikeutettu perimään asiakkaalta käsittelykuluja 19,90 euron arvosta.

Tarkemmat vaihto-ja palautusohjeemme löydät täältä

Pickup@store

Voit noutaa tilauksesi myös tavaratalostamme. Saat 10€ alennuksen yli 40 euron kertaostoksesta, jonka teet tavaratalossa paketin noudon yhteydessä! Saat saapumisilmoituksen tekstiviestinä, kun paketti on noudettavissa. Tuotteet kerätään ja pakataan verkkokaupan varastolla Ruotsissa ja lähetetään tämän jälkeen valitsemaasi tavarataloon. Normaali toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Pyörien toimitusaika on hieman pidempi niiden kokoamisesta johtuen, yleensä 3-6 arkipäivää. Lue lisää pickup@store-palvelusta täältä.

Rahtihinnat:

0€ (alle 35kg painavat tilaukset)

39,90€ (yli 35kg painavat sekä suurikokoiset tilaukset, esim. kuntolaitteet ja suksiboksit)

49,90€ (kajakit, kanootit)

99,90€ (yli 200kg painavat tilaukset)

Kotiinkuljetus

Pakettisi toimitetaan kotiisi. Lähetykset toimitetaan vastaanottajalle arkipäivisin ja suurimmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 16 asti. Muilla paikkakunnilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä. Kuljetusyhtiö pyrkii sopimaan toimitusajan vastaanottajan kanssa etukäteen.

Huomioithan, että valitettavasti kotiinkuljetukset eivät ole mahdollisia Suomenlinnaan.

Rahtihinnat:

9,90 € (alle 35 kg painavat tilaukset)

14,90 € (Jääkiekkomailat)

19,90 € (sukset, sauvat ja pyörät)

Kotiinkuljetus (lavapaketti)

Lavalla saapuva pakettisi toimitetaan kotiisi. Lähetykset toimitetaan vastaanottajalle arkipäivisin ja suurimmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 16 asti. Muilla paikkakunnilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä. Lähetyksen säilytysaika on saapumisviikon lisäksi yksi (1) täysi kalenteriviikko, jonka jälkeen lähetys palautetaan vastaanottajalle. Palvelu sisältää jakelun vastaanottajan asunnon ulko-oven välittömään läheisyyteen asti, mikäli kohteeseen on esteetön pääsy. Yli 120 kg painavat kollit puretaan vastaanottajan osoittamaan paikkaan, Postin ajoneuvon välittömään läheisyyteen.

Kuljetusyhtiö pyrkii sopimaan toimitusajan vastaanottajan kanssa etukäteen.

Huomioithan, että valitettavasti kotiinkuljetukset eivät ole mahdollisia Suomenlinnaan.

Valitettavasti emme toimita kajakkeja ja kanootteja kotiinkuljetuksella.

Rahtihinnat:

49,90 € (kaikki tilaukset)

149,90 € (yli 200kg)


Budbee kotiinkuljetus

Budbee toimittaa paketteja arki-iltaisin klo 17:00-22:00 ja on asiakkaaseen aina yhteydessä toimitusajankohdan sopimiseksi.

Tarjoamme Budbee kotiinkuljetuspalvelun Helsingissä, Vantaalla, Keravalla, Tuusulassa, Espoossa, Tampereella, Turussa ja Oulussa. Budbee toimittaa paketin kotiin jopa kahdessa päivässä, mikäli teet tilauksen su-to välillä. Pe-la tehdyt tilaukset tulevat kotiin kahdessa-neljässä päivässä.

Toimitusehdot:

Paketin maksimipaino: 20kg

Paketin maksimipituus: 120cm

Paketin maksimipituus + ympärysmitta: 300cm


Rahtihinnat:

0 € (yli 80 euroa maksava tilaus)

4,90 € (alle 80 euroa maksava tilaus)

7,90 € (jääkiekkomailat, sauvat)

Voit myös muuttaa toimituspäivää helposti tai tilata sinulle sopivan aikaikkunan mikäli haluat tarkentaa toimitusajankohtaa. Mikäli asiakas valitsee paketin toimitettavaksi oven ulkopuolelle Budbee ei vastaa paketeista tämän jälkeen, mikäli paketti varastetaan tai se on vaurioitunut toimituksessa.

Lisätietoa Budbeestä täältä.

Toimitusaika

Kun olemme vahvistaneet tilauksesi, sinulle lähetetään tilausvahvistus antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Ota yhteyttä asiakaspalveluun, asiakaspalvelu@xxl.fi, mikäli et saa tilausvahvistusta lyhyen ajan kuluessa tilauksesi tekemisestä. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää koko maassa, lukuunottamatta tilaustavaroita.

Toimitusaikaan saattaa aiheutua pieniä viiveitä suurien alennuskampanjoiden tai uusien tavaratalojen avajaisten vuoksi.

Voit luottaa siihen, että teemme kaikkemme saadaksemme tilauksesi mahdollisimman nopeasti toimitetuksi.

*On kuitenkin muutamia tuotteita, jotka vaativat hieman enemmän työtä ennen lähetystä ja tämä saattaa hieman pidentää lähetysaikaa.

  • Tuotteet, jotka vaativat asentamista. Esimerkiksi suksipaketit ja pyörät. Suksiparit valitaan aina yksilöllisesti käyttäjän antamien tietojen pohjalta ja siteet asennetaan suksiin varastollamme valmiiksi. Pyörät toimitetaan valmiiksi säädettyinä, mutta emme voi asentaa satulaa, polkimia tai eturengasta ollaksemme varmoja, ettei pyörä vaurioidu kuljetuksen aikana. Pyörän mukana toimitetaan hyvät kasausohjeet, jotta osaat tehdä paikalleen asennuksen. Pyörien ja suksien toimitusaika on noin 5-10 arkipäivää.
  • Kotiinkuljetus
  • Tilaustavarat: Mikäli tilauksesi sisältää tilaustavaran, se tarkoittaa sitä, ettei meillä ole tuotetta toimitettavissa suoraan varastosta. Meidän tulee tilata tuote suoraan tavarantoimittajalta, ja tämä pidentää hieman toimitusaikaa. Normaalisti tilaustavaroiden toimitus kestää noin 2-3 viikkoa. Sinuun ollaan yhteydessä, mikäli toimitus viivästyy.

Polkupyörien toimitus

Toimitamme kaikki polkupyörät pakattuna pyörälaatikkoon, jotta voimme välttää kuljetuksesta syntyviä vaurioita. Esikasaamme ja säädämme kaikki polkupyörät, jonka jälkeen pyörä pakataan uudestaan pyörälaatikkoon toimitusta varten. Toimitamme pyörän kasausohjeet sähköpostiisi. Pyörien toimitusaika on noin viisi (5) arkipäivää tilaushetkestä ja kampanjasta riippuen.

Loppuunmyydyt tuotteet tilauksellasi

Valitettavasti joskus tapahtuu niin ikävästi, että onnistut tilaamaan sellaisia tuotteita, jotka jostain syystä (esim. väärä varastostatus) ovat loppuneet keskusvarastostamme sekä internetvarastostamme, vaikka verkkokauppa näyttääkin tuotetta löytyvän varastosta. Ilmoitamme tästä sinulle sähköpostitse ja tarjoamme sinulle samalla korvaavaa tuotetta, mikäli sellainen löytyy. Tämä ei koske tarjous-/kampanjatuotteita.

Lunastamatta jätetyt paketit/lähetykset

Muista hakea tilauksesi 14 päivän kuluessa!

Paketit, joita asiakas ei nouda 14 päivän kuluessa lähetetään takaisin XXL Sports & Outdoorille ja näihin lisätään 19,90 euron käsittelykulut. Mikäli haluat palauttaa tilauksesi, sinun tulee hakea pakettisi postissa ja palauttaa se, sekä tehdä palautusilmoitus omilla sivuillasi xxl.fi-sivustolla. Postissa tulee mainita sopimustunnuksemme 640146. Tällöin et maksa palauttamisesta mitään, ja me hyvitämme ostosumman sinulle niin pian kuin mahdollista. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta vierailla Postissa käännyttämässä pakettia, olethan yhteydessä XXL asiakaspalveluun. Otsikoithan viestisi "Noutamaton tilaus + tilausnumero".

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.