Uutuus Garminilta!

Uusi Garmin epix Pro – Sapphire Edition on suorituskykyinen premium multisportälykello kristallinkirkkaalla AMOLED-näytöllä. Kellossa on monipuoliset älytoiminnot, jotka tekevät harjoittelun seuraamisesta entistä helpompaa ja joiden avulla opit tuntemaan kehosi paremmin.

Katso valikoima täältä >

Pitkä akunkesto

Älä enää stressaa akunkestosta vaan keskity treeniin. Akku kestää jopa muutaman viikon eleälykellotilassa ja 20 tuntia GPS-tilassa.

Tunne kehosi entistä paremmin jatkuvan terveydentilan seurannan ansiosta

Epix Pro tekee harjoittelusta ja palautumisesta entistä helpompaa ja lisäksi opit tuntemaan kehosi paremmin lukuisien älykkäiden harjoitustoimintojen avulla. Multisportälykello seuraa hyvinvointiasi erilaisilla seurantatoiminnoilla. Pulssioksimetri2 suuntaa valonsäteitä ranteeseesi ja mittaa kehosi hapenkäyttöä unen tarkkailua varten. Sykevälivaihtelun avulla lasketaan puolestaan stressitasopisteesi.

Kello seuraa myös unta tarkasti ja näet kattavat kevyen ja syvän unen sekä REM-unen osuudet. Aamuraportista saat tietoa unestasi, palautumisestasi ja päivän harjoittelunäkymistäsi. Lisäksi näet tiedot sykevälivaihtelun tilasta, harjoitteluvalmius ja säästä. Voit mukauttaa raportin tiedot haluamiksesi.

Lajiprofiilit

Kellossa on lukuisia lajiprofiileja ja se kattaa kaikki mieleen juolahtavat lajit. Keskity esimerkiksi juoksutreeniin mittaamalla juoksuteho suoraan ranteestasi. Tai seuraa pyörälenkin tietoja sekä erityisiä vaikeus- ja sujuvuusmittauksia, jotka ilmaisevat reitin vaikeuden (Grit™) ja sujuvuuden (Flow™). Saat pistemäärän, jota voit yrittää parantaa seuraavalla kerralla.

Kehittynyt navigointi

Navigointi onnistuu helposti esiladattujen TopoActive-karttojen avulla esimerkiksi hiihtokeskuksessa tai golfkentällä ympäri maailmaa. Epix Pro takaa sinulle poikkeuksellisen tarkat sijaintitiedot missä tahansa ympäristössä. Sykemittarissa on edistykselliset navigointianturit, jotka on yhdistetty monikaistaiseen GNSS- ja SatlQ-teknologiaan, jotka tarjoavat tarkemman paikantamisen haastavissa ympäristöissä ja optimoivat samalla akun kestoa.

Kuuntele musiikkia ja vastaanota puhelimen ilmoituksia suoraan kelloosi

Lataa suosikki soittolista Spotify-tililtäsi suoraan kelloosi. Näin voit kuunnella musiikkia langattomilla kuulokkeilla ilman puhelinta ja vaihtaa biisiä helposti kesken treenin. Liittämällä puhelimesi, saat myös sähköpostit, tekstiviestit ja hälytykset suoraan kelloon. Plussana myös sisäänrakennettu LED-taskulamppu, jossa on säädettävä kirkkaus. Näin näyt pimeässä ja saat tarvittaessa valoa näppärästi.


WEAR EPIX. BE EPIC.

Katso valikoima >

Garmin epix pro
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Jäsenenä saat pisteitä kaikista ostoistasi!