Yli 1000 Ale-tarjousta jopa -50% Katso tarjoukset

Nämä varusteet tarvitset futsaliin

Sopivat varusteet ehkäisevät vammoja, parantavat suoritusta ja tuntuvat mukavilta. Niillä syntyvät myös parhaat maalit. Ota käyttöön nämä varusteet, kun pelaat futsalia.

Futsal: salijalkapallon suosio kasvaa tasaiseen tahtiin ympäri maailmaa.

– Futsaliin tarvitaan tiettyjä varusteita, kuten sopivat sisäpelikengät ja futsalpallo. Ne ovat tärkeimmät, mutta on monia muitakin varusteita, joista voi olla paljon iloa, kertoo Theodor Sandegren, XXL:n jalkapallo- ja sisäpelituotepäällikkö. Hän jatkaa nauraen:

– Tykkään lisävarusteista tosi paljon, joten minulla on niistä paljon sanottavaa.

Tällaista futsal on

Futsal on salijalkapalloa, jota pelataan pienemmällä kentällä viiden pelaajan joukkueissa (neljä kenttäpelaajaa ja maalivahti). Se on tekniikkalaji, joka vaatii näppäryyttä ja nopeita syöttöjä. Peli on todella nopeatempoista. Futsalia pelataan ympäri maailmaa, ja se on yksi nopeimmin kasvavista sisäurheilulajeista.

futsall

Futsalissa on käytettävä siihen sopivaa palloa.

Futsalvarusteet

Oikeanlaiset kengät ja pallo ovat tärkeimpiä futsalvarusteita. On kuitenkin olemassa varusteita, jotka voivat parantaa niin pallonkäsittelyä kuin pelielämystä.

Futsalin 10 parasta varustetta:

1. Jalkapallo:

Futsalpallo on pienempi ja vähemmän kimmoisa kuin tavallinen jalkapallo. Sen pito on myös parempi salipinnoilla, ja se tuottaa paremman pelielämyksen. Pallon ei tarvitse olla henkilökohtainen, vaan sellaisen voi hyvin lainata, mutta tekniikka kehittyy usein parhaiten omalla pallolla yksilöllisesti harjoitellessa.

2. Futsalkengät:

Pohjat, jotka eivät jätä jälkiä ja joissa on parempi pito. Ne auttavat hallitsemaan koko kehoa, jolloin voit liikkua nopeammin. Lue lisää täältä.

3. Säärisuojat:

Suojaa itsesi vammoilta ja rasitusvammoilta. Jos aiot pelata turnauksissa, säärisuojat ovat pakolliset, joten niiden hankkiminen on fiksua. Pyydä XXL:ltä apua oikean koon löytämiseen.

4. Jalkapallosukat:

Jalkapallosukat pitävät säärisuojat paikoillaan, mutta ne on myös valmistettu kestävästä materiaalista ja voivat säädellä lämpötilaa. Tutustu näihin.

5. Shortsit ja t-paita:

Mukavilta tuntuvista, hengittävistä treenivarusteista on etua urheilulajista riippumatta. Pelaaminen on hauskempaa, kun treenivaatteet eivät haittaa vaan tukevat menoa. Ja miltä suosikkijoukkueesi jalkapallovaatteet kuulostaisivat? Katso kaikki vaatteet täältä.

Futsall

Ehkäpä juuri sinun joukkueesi tekee ensimmäisenä maalin oikeiden varusteiden avulla?

6. Juomapullo:

Vettä on oltava aina mukana, oli laji mikä tahansa.

7. Liivit:

Harjoitusliivien avulla eri joukkueiden pelaajat erottuvat toisistaan.

8. Kartiot:

Kartiot sopivat täydellisesti harjoitteluun ja pallotekniikkatreeniin.

9. Palautusseinä:

Hyvät harjoitteluvarusteet tekevät harrastamisesta kivaa ja saa harjoittelun monipuoliseksi.

10. Vaahtopallo:

Mikään ei lyö laudalta hyvää lämmittelyä polttopallolla. Paitsi ehkä polttopallon virallinen versio.

Hyviä treenejä!

futsall
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Jäsenenä saat pisteitä kaikista ostoistasi!