Vuosikymmen edullista urheilua! 🎉 Katso juhlatarjoukset

XXL digitalisoi seurakauppamallin

Uudistuneesta seurakaupastamme saat nyt seuratekstiilit ja -varusteet entistä nopeammin ja edullisemmin. Tuet lisäksi urheiluseuraasi jokaisella XXL:ssä tekemälläsi ostoksella.

Lasten urheilu- ja liikuntaharrastus maksaa. Lapsiaan innokkaasti tukevia aikuisia on kaikissa jalkapallo-, jääkiekko- ja lentopalloseuroissa, kuin myös muissa urheilu- ja liikuntaharrastuksissa.

Seuravaate- ja varustemaksut ovat mielestämme käyneet liian kalliiksi. Tilanteen korjaamiseksi haluamme tarjota lapsiperheille edullisemman vaihtoehdon.

Seurakauppojen paljon käyttämä toimintamalli ei ole kustannustehokas. Malli vaatii runsaasti työpanostusta myymälässä, ja silti saatavuus on jäänyt heikoksi ja toimitusajat pitkiksi. Sopimusjärjestelmä käy seuralle kalliiksi.

Loppupäässä seuran jäsenet ja heidän perheensä maksavat seuratekstiileistä ja -varusteista liian kovan hinnan.

Emme halua allekirjoittaa nykyistä toimintamallia. Siksi XXL tuo markkinoille täysin uuden seuravaatteiden myyntiin kehitetyn mallin.

Tuotteiden saatavuus ja toimitusten luotettavuus nousivat markkina-analyysimme mukaan tärkeimmiksi kriteereiksi seuravaatteiden hankinnassa. Siksi lähdimme kehittämään digitalisoitua mallia saatavuuden ja luotettavuuden pohjalta. Tuotteet toimitetaan suoraan omasta varastostamme. Näin voimme toimittaa nopeammin ja luotettavammin. Tehostettu toiminta alentaa kustannuksia. Tämä on edullisempaa meille ja edullisempaa seuravaatteita ja -varustusta hankkiville asiakkaille.

Näin se toimii

Nopea toimitus

Seuramallisto on saatavana suoraan keskusvarastosta. Samoissa tiloissa meillä on painotalo, modernit painokoneet ja kokeneet työntekijät, jotka tekevät painatukset. Pystymme tarjoamaan nopeat toimitukset ja valmiiksi painetut asut ja varusteet. Saat tilauksesi suoraan kotiin tai voit halutessasi noutaa sen lähimmästä XXL-tavaratalosta.

Edulliset hinnat – laaja valikoima

Seuralle kootaan yhdessä tekstiili- ja varustetoimittajan kanssa sopiva mallisto – luonnollisesti hyvään hintaan, tyylikkäällä designilla, seuran logolla ja muulla halutulla painatuksella.

Seuratoimintaan sopivaan lisävarustukseen voi tutustua seuran omilla sivuilla XXL-seurakaupassa, teamsales.xxl.fi.

Helppoa – tilaa suoraan verkosta

Kokoja voi käydä sovittamassa seuran kanssa sovitussa paikallisessa XXL-tavaratalossa. Tilaus tehdään verkossa. Tuotteet, joihin ei tule painatusta, voi ostaa heti mukaansa.

Kickback

Seuran jäsenenä voit myös tukea seuraasi aina kun teet ostoksesi XXL:ssä. Kickback-järjestelmän ansiosta seuralle menee jälkihyvitys aina, kun ostat XXL:stä esimerkiksi urheiluvarustusta, pyörän, kenkiä tai vaatteita.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Jäsenenä saat pisteitä kaikista ostoistasi!