Suuri tyhjennysmyynti! Katso tarjoukset

Golfmailan gripin vaihto tai asennus

Vaihdamme ja asennamme golfmailojen grippejä XXL:ssä!

nainen golffaa

Vaihdamme golfmailojen grippejä lähes kaikissa XXL-tavarataloissa. Varmista grippien vaihto soittamalla myymäläämme etukäteen. Myymälöiden puhelinnumerot löydät täältä.

Golfmailojen grippien säännöllinen vaihtaminen on erittäin tärkeää. Kulunut grippi huonontaa tuntumaa golfmailan lapaan ja myös koko mailaan. Joudut puristamaan mailaa kovempaan, mikä voi vaikuttaa lyöntiin esimerkiksi hidastamalla nopeutta. Myös tarkkuus voi heikentyä olennaisesti.

Gripin vaihtaminen saa mailan tuntumaan taas kuin uudelta. Gripin myötä otteesi mailaan on parempi, mikä tekee suorien ja pitkien lyöntien lyönnistä helpompaa. Voit myös halutessasi valita mieltymystesi mukaan kustomoidun, esimerkiksi ohuemman tai paksumman, gripin. Voimme myös asentaa lyhyemmän tai pidemmän nauhan riippuen siitä, mitä kaipaat.

Hinnasto:

  • 1 maila 3,99 € (työn osuus) + valitsemasi grippi
  • 3 mailaa 9,99 € (työn osuus) + valitsemasi gripit
  • 14 mailaa 42 € (työn osuus) + valitsemasi gripit

XXL:stä saat apua myös golf-kenkien piikkien vaihtoon.

  • Piikkien vaihdon 14,99 €

Kuinka usein gripit tulisi vaihtaa?

Gripin vaihdon ajankohta riippuu ensisijaisesti siitä, kuinka usein pelaat. Mikäli pelaat sesonkiaikaan 3–4 kertaa viikossa, grippi tulee vaihtaa vähintään joka toinen kausi. Joitain mailoja, kuten wedgejä, käytetään useammin kuin toisia, joten myös grippi pitää vaihtaa useammin.

Harkitse gripin vaihtamista, jos otteesi on heikentynyt swingeissä. Hyvä vinkki on vaihtaa useamman mailan grippi kerrallaan, mieluiten ryhminä, kuten puumailat/hybridit, pitkät rautamailat (3-4-5), keskipitkät (6-7-8-9) ja wedget (Pw-Gw-Sw-Lw). Näin tehdessäsi mailojen yksilökohtaiset erot vähenevät, eikä otetta tarvitse muuttaa.

Kuinka kauan golfmailan gripin vaihtaminen kestää?

Gripin vaihtaminen yhteen golf-mailaan vie 5-10 minuuttia. Lisäksi suositellaan 12 tunnin kuivumisaikaa, jolloin maila on pystyssä grippi ylöspäin.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Jäsenenä saat pisteitä kaikista ostoistasi!