Suuri tyhjennysmyynti! Katso tarjoukset

Kuusi ideaa ulkoaktiviteetteihin

Kuusi ideaa ulkoaktiviteetteihin

Nyt kun meillä on hieman vähemmän mahdollisuuksia liikkua normaaleissa harrastuksissamme, voi tylsistymistä ja turhautumista ilmetä nopeastikin niin perheen pienimmissä kuin vanhemmissakin. Olemmekin koonneet joitain vinkkejä hauskaan tekemiseen takapihalla ja lähimaastossa.

Itse kukin meistä tylsistyy, jos joutuu istumaan pitkään paikallaan, varsinkin kun kevään merkit alkavat näkyä ja aurinko lämmittää ikkunan takaa. Takapihalla ja lähimaastossa saat helposti kulutettua ylimääräisen energian ja hoidettua päivän treenin raikkaassa ulkoilmassa.

Rakenna temppurata

Käytä mielikuvitustasi ja suunnittele temppurata yhdessä perheen kanssa. Käytä tarvikkeita, joita kotoa jo löytyy. Pöydän yli voi kiivetä tai sen alta voi ryömiä. Kenkiä ja ketjuja voi käyttää merkkeinä juoksutehtävissä.Etsi jotain, minkä päällä voit tasapainoilla. Vain mielikuvitus on rajana!

Tutustu tasapainoliina ja liukuvaijerivalikoimaan

Pidä hauskaa trampoliinilla

Flikki, voltti kierteellä tai vain ylös alas hyppyjä – trampoliinilla hyppiminen on hauskaa ja haastavaa kaikille!

Muista kuitenkin aina turvallisuus.

Reunapehmusteet takaavat iskunvaimennukset ja suojaavat hyppijää satuttamasta itseään. Turvaverkko on ehdoton – kaikkiin XXL:n trampoliineihin kuuluu mukaan turvaverkko – jotta hyppijä ei tipu alas trampoliinilta.

Hyvä ja vakaa runko, hyvä jousitus ja tukeva alusta takaavat parhaan hyppykokemuksen ja varmistavat turvallisuuden.

Muista, että trampoliinilla tulisi hyppiä vain yksi kerrallaan, jotta vältetään riskit törmäyksiin.

Tutustu trampoliinivalikoimaan

Hengailua pihakeinussa

Sinun ei tarvitse lähteä kauas löytääksesi keinumisen ilon. Ripusta keinu tukevasti puun oksaan tai keinutelineeseen. Nappaa mukaan viltti tai makuupussi ja nautiskele hyvästä kirjasta

Riko temppuennätykset

Tarvitset vain pallon ja vähän kekseliäisyyttä. Opettele uusia temppuja, joilla voit myöhemmin hämmästyttää ystäväsi. Kevään siisteimmät temput löydät sosiaalisesta mediasta. Tai mikset harjoittelisi tarkkuutta seinään tai maaliin? Hio käännöksesi ja harhautuksesi täydellisiksi.

Kaiva pihapelit esiin

Kroketti, mölkky vai boccia? Nyt kun kevät alkaa tulla, on aika pihapeleille. Ehkä keksit oman pelin? Rakenna vaikka torni tölkeistä ja käytä palloa kaataaksesi sen.

Tutustu pihapelivalikoimaan >>

Retkeile takapihalla

Yövy teltassa takapihalla. Näin on helppo päästä takaisin omaan sänkyyn tarvittaessa. Täydellinen ratkaisu niin pienille kuin suurille!

Eikö kotoa löydy telttaa? Ei huolta: viritä pressu teltaksi tai katoksi. Tai mikset nukkuisi taivasalla?

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Jäsenenä saat pisteitä kaikista ostoistasi!