Toimitusehdot

Toimitusehdot artikkeli

Alla olevat toimitusehdot hintoineen koskevat vain xxl.fi-verkkokauppaa.

Tarjoamme ilmaisen toimituksen ja vaihto-oikeuden kaikille alle 35 kiloa painaville tilauksille, joiden loppusumma ylittää 50 euroa ja jotka voidaan toimittaa lähimpään Postin toimipisteeseen. Ei koske pyöriä, kuntolaitteita, jääkiekkomailoja, suksia, hiihtosauvoja tai muita isokokoisia paketteja.

Käytössä olevat kuljetuspalvelut: (Huom! Emme toimita Ahvenanmaalle emmekä ulkomaille).

Toimitus postitoimipaikkaan

Pakettisi lähetetään lähimpään Postin toimipisteeseen. Vastaanottajalle toimitetaan sähköinen saapumisilmoitus tekstiviestinä. Lisäksi sama viesti lähetetään sähköpostitse. Paketti on noudettavissa kahden viikon ajan, ja sinä aikana vastaanottajalle lähetetään kaksi muistutusviestiä. Huomioithan, että pakettiautomaattiin tilattuja paketteja posti säilyttää seitsemän vuorokautta. Muistathan ottaa henkilöllisyystodistuksen mukaasi.

Rahtihinnat:

0 € (alle 35 kg painava, yli 50 euroa maksava tilaus)

4,99 € (alle 35 kg painava, alle 50 euroa maksava tilaus)

7,99 € (jääkiekkomailat, sauvat, sukset; HUOM! Pituudesta johtuen useimpia suksia ei voida toimittaa Postin toimipisteeseen)

9,99 € (pyörät, alle 35kg)

0(kajakit, kanootit HUOM! Toimitus Lähetä XXL-tavarataloon –pakettina myymälöihimme)

Muista hakea tilauksesi 14 päivän kuluessa!

Paketit, joita asiakas ei nouda 14 päivän kuluessa lähetetään takaisin XXL Sports & Outdoorille. HUOM! Postin pakettiautomaatteihin toimitetut paketit säilytetään vain 7 päivää, jonka jälkeen noutamattomat paketit lähetetään takaisin XXL Sports & Outdoorille. 

Mikäli haluat palauttaa tilauksesi, sinun tulee hakea pakettisi postista ja palauttaa se. Teethän tämän jälkeen palautusilmoituksen verkkosivuillamme kirjautumalla omille sivuillesi. Saat ilmoituksen tehtyäsi sopimusnumeromme Postin kanssa. Kirjoita tämän jälkeen paketin päälle FI_ alkuinen tilausnumerosi, vie paketti lähimpään postin toimipisteeseen. Tällöin et maksa palauttamisesta mitään, ja me hyvitämme ostosumman sinulle heti, kun varastomme Ruotsissa on käsitellyt palautuksesi. Muista ottaa kuitti palautuksestasi ja tarkastaa kuitista oikea vastaanottaja.

Huomioithan, että paketin noutamatta jättäminen Postista / vastaanottamisesta kieltäytyminen ei tarkoita palautusta. Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta ilmoittamatta siitä XXL:lle, on XXL oikeutettu perimään asiakkaalta käsittelykuluja 19,90 euron arvosta.

Tarkemmat vaihto-ja palautusohjeemme löydät täältä

Click & Collect

Tilaa verkosta, nouda 2 tunnin kuluessa tavaratalosta. Tarjoamme valtaosalle tuotteistamme Click & Collect -toimitusvaihtoehdon. Lue lisää Click & Collect toimituksesta täältä.

Click & Collect toimitusvaihtoehdon rahtihinta on 0€.

Lähetä XXL-tavarataloon (pickup@store)

Voit valita tilauksesi toimituksen myös lähimpään XXL-tavarataloon. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestinä, kun paketti on noudettavissa. Tuotteet kerätään ja pakataan verkkokaupan varastolla Ruotsissa ja lähetetään tämän jälkeen valitsemaasi tavarataloon. Normaali toimitusaika on 2–4 arkipäivää. Lue lisää Lähetä XXL-tavarataloon-palvelusta täältä.

Rahtihinnat:

0 € (alle 35kg painavat tilaukset)

39,99 € (yli 35kg painavat sekä suurikokoiset tilaukset, esim. kuntolaitteet ja suksiboksit)

0 € (kajakit, kanootit)

99,99 € (yli 200kg painavat tilaukset)

Kotiinkuljetus

Pakettisi toimitetaan kotiisi. Lähetykset toimitetaan vastaanottajalle arkipäivisin ja suurimmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 16 asti. Muilla paikkakunnilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä. Kuljetusyhtiö pyrkii sopimaan toimitusajan vastaanottajan kanssa etukäteen.

Huomioithan, että valitettavasti kotiinkuljetukset eivät ole mahdollisia Suomenlinnaan.

Rahtihinnat:

9,99 € (alle 35 kg painavat tilaukset)

19,99 € (pyörät, alle 35kg)

Kotiinkuljetus (lavapaketti)

Lavalla saapuva pakettisi toimitetaan kotiisi. Lähetykset toimitetaan vastaanottajalle arkipäivisin ja suurimmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 16 asti. Muilla paikkakunnilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä. Lähetyksen säilytysaika on saapumisviikon lisäksi yksi (1) täysi kalenteriviikko, jonka jälkeen lähetys palautetaan vastaanottajalle. Palvelu sisältää jakelun vastaanottajan asunnon ulko-oven välittömään läheisyyteen asti, mikäli kohteeseen on esteetön pääsy. Yli 120 kg painavat kollit puretaan vastaanottajan osoittamaan paikkaan, kuljetusyhtiön ajoneuvon välittömään läheisyyteen.

Kuljetusyhtiö pyrkii sopimaan toimitusajan vastaanottajan kanssa etukäteen.

Huomioithan, että valitettavasti kotiinkuljetukset eivät ole mahdollisia Suomenlinnaan.

Valitettavasti emme toimita kajakkeja ja kanootteja kotiinkuljetuksella.

Rahtihinnat:

49,99 € (kaikki tilaukset)

149,99 € (yli 200kg)


Budbee kotiinkuljetus


Budbee toimittaa paketteja arki-iltaisin klo 17:00–22:00 ja on asiakkaaseen aina yhteydessä toimitusajankohdan sopimiseksi.

Tarjoamme Budbee kotiinkuljetuspalvelun Helsingissä, Vantaalla, Keravalla, Tuusulassa, Espoossa, Tampereella, Turussa ja Oulussa. Budbee toimittaa paketin kotiin jopa kahdessa päivässä, mikäli teet tilauksen su–to välillä. Pe–la tehdyt tilaukset tulevat kotiin kahdessa-neljässä päivässä.

Toimitusehdot:

Paketin maksimipaino: 20kg

Paketin maksimipituus: 120cm

Paketin maksimipituus + ympärysmitta: 300cm


Rahtihinnat:

0 € (yli 150 euroa maksava tilaus)

6,99 € (alle 150 euroa maksava tilaus)

7,99 € (jääkiekkomailat, sauvat)

Voit myös muuttaa toimituspäivää helposti tai tilata sinulle sopivan aikaikkunan mikäli haluat tarkentaa toimitusajankohtaa. Mikäli asiakas valitsee paketin toimitettavaksi oven ulkopuolelle Budbee ei vastaa paketeista tämän jälkeen, mikäli paketti varastetaan tai se on vaurioitunut toimituksessa.

Lisätietoa Budbeestä täältä.

Budbee Box

Toimitusehdot:

Paketin maksimipaino: 20 kg

Paketin maksimipituus: 60 cm

Pituus x korkeus x leveys: 60 cm x 30 cm x 40 cm


Rahtihinnat:

0 € (yli 50 euroa maksava tilaus)

4,99 € (alle 50 euroa maksava tilaus)

Toimitus- ja käsittelykulut palautuksissa

XXL tarjoaa maksuttoman palautuksen XXL Reward-tilille rekisteröidyille ostoille seuraavin ehdoin:

  • XXL rajoittaa maksuttomien palautusten määrän postitse keskusvarastollemme kolmeen (3) palautukseen 12 kuukauden jaksossa. Kun maksuttomat palautukset on käytetty, vähennetään asiakkaalle palautettavasta summasta palautuksen toimituskulut toimituskuluhinnaston mukaisesti.
  • Palautuksissa, joiden ostotapahtumaa ei ole rekisteröity XXL Reward-tilille vähennetään asiakkaalle palautettavasta summasta palautuksen toimituskulut.
  • Tavarataloon palauttaessa sekä verkkokaupasta että tavaratalosta ostettujen tuotteiden palauttaminen on maksutonta kaikille asiakkaillemme.

5,90 € (alle 35 kg painava, alle 50 euroa maksava tilaus)

5,90 € (jääkiekkomailat, sauvat, sukset; HUOM! Pituudesta johtuen useimpia suksia ei voida toimittaa Postin toimipisteeseen)

9,90 € (pyörät, alle 35kg)

Toimitusaika

Kun olemme vahvistaneet tilauksesi, sinulle lähetetään tilausvahvistus antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Ota yhteyttä asiakaspalveluun, asiakaspalvelu@xxl.fi, mikäli et saa tilausvahvistusta lyhyen ajan kuluessa tilauksesi tekemisestä. Toimitusaika on 2–4 arkipäivää koko maassa, lukuunottamatta tilaustavaroita.

Toimitusaikaan saattaa aiheutua pieniä viiveitä suurien alennuskampanjoiden tai uusien tavaratalojen avajaisten vuoksi. Kuljetusyhtiöiden pakettiautomaatit voivat olla ajoittain täysiä, mikä voi viivästyttää toimituksia tai siirtää toimituspaikkaa. Emme vastaa toimitusviiveistä, jotka ovat aiheutuneet kolmansista osapuolista.

Voit luottaa siihen, että teemme kaikkemme saadaksemme tilauksesi mahdollisimman nopeasti toimitetuksi.

*On kuitenkin muutamia tuotteita, jotka vaativat hieman enemmän työtä ennen lähetystä ja tämä saattaa hieman pidentää lähetysaikaa.

  • Tuotteet, jotka vaativat asentamista. Esimerkiksi suksipaketit ja pyörät. Pyörien ja suksien arvioidun toimituksen keston näet kassalla oston yhteydessä.
  • Kustomoidut tuotteet, esim. Team Sales -tuotteet.
  • Yli 35kg painavat sekä suurikokoiset tilaukset, esim. kuntolaitteet, suksiboksit, kajakit ja kanootit
  • Kotiinkuljetus
  • Tilaustavarat: Mikäli tilauksesi sisältää tilaustavaran, se tarkoittaa sitä, ettei meillä ole tuotetta toimitettavissa suoraan varastosta. Meidän tulee tilata tuote suoraan tavarantoimittajalta, ja tämä pidentää hieman toimitusaikaa. Normaalisti tilaustavaroiden toimitus kestää noin 25 viikkoa. Sinuun ollaan yhteydessä, mikäli toimitus viivästyy.

Polkupyörien ja suksien toimitus

Toimitamme kaikki polkupyörät pakattuna pyörälaatikkoon, jotta voimme välttää kuljetuksesta syntyviä vaurioita. Esikasaamme pyörät varastollamme, jonka jälkeen pyörien jarrut ja vaihteet säädetään ja tarkastetaan varastollamme ennen lähetystä. Tämän jälkeen pyörät pakataan takaisin pahvilaatikkoon kuljetusta varten. Tämä vaikuttaa toimitusaikaan ja lopullinen, arvioitu toimituspäivien määrä on nähtävillä kassalla oston yhteydessä.

Toimitamme pyörän kasausohjeet sähköpostiisi kun pyörä on lähetetty.

Suksiin ja suksipaketteihin valitaan sukset ja asennetaan siteet tilaukselle annettujen käyttäjäntietojen perusteella (paino, monon koko, yms.) Tämä vaikuttaa toimitusaikaan ja lopullinen, arvioitu toimituspäivien määrä on nähtävillä kassalla oston yhteydessä.


Huom! Mikäli käyttäjän tietoja ei ole annettu tilauksen yhteydessä, asiakaspalvelumme tulee tiedustelemaan näitä sähköpostitse. Tämä voi myös vaikuttaa toimitusaikaan.

Loppuunmyydyt tuotteet tilauksellasi

Valitettavasti joskus tapahtuu niin ikävästi, että onnistut tilaamaan sellaisia tuotteita, jotka jostain syystä (esim. väärä varastostatus) ovat loppuneet keskusvarastostamme sekä internetvarastostamme, vaikka verkkokauppa näyttääkin tuotetta löytyvän varastosta. Ilmoitamme tästä sinulle sähköpostitse ja tarjoamme sinulle samalla korvaavaa tuotetta, mikäli sellainen löytyy. Tarjoamme aina sinulle myös mahdollisuutta itse ehdottaa korvaavaa tuotetta tilalle.

Lunastamatta jätetyt paketit/lähetykset

Muista hakea tilauksesi säilytysajan puitteissa!

Säilytysajan näet postin toimittamasta saapumisilmoituksesta. Osalla paketeista se on 7 päivää ja osalla 14 päivää.

Lähetä XXL-tavarataloon -tilauksia säilytetään 14 päivää ensimmäisestä saapumisilmoituksesta alkaen.

Paketit, joita asiakas ei nouda 14 päivän kuluessa lähetetään takaisin XXL Sports & Outdoorille ja näihin lisätään 19,90 euron käsittelykulut. Mikäli haluat palauttaa tilauksesi, sinun tulee hakea pakettisi postissa ja palauttaa se, sekä tehdä palautusilmoitus omilla sivuillasi xxl.fi-sivustolla. Saat ilmoituksen jätettyäsi Postin palautusnumeron, jonka voit kertoa Postin henkilökunnalle. Tällöin et maksa palauttamisesta mitään, ja me hyvitämme ostosumman sinulle niin pian kuin mahdollista. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta vierailla Postissa käännyttämässä pakettia, olethan yhteydessä XXL asiakaspalveluun. Otsikoithan viestisi "Noutamaton tilaus + tilausnumero".

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Jäsenenä saat pisteitä kaikista ostoistasi!