Lähetä XXL-tavarataloon

Voit tilata tuotteet XXL.fi-verkkokaupasta ja valita toimituksen lähimpään XXL-tavarataloon (pickup@store).

Paketin tilaaminen XXL tavarataloon on nopein ja edullisin vaihtoehto! Saat tekstiviestillä saapumisilmoituksen, jonka jälkeen voit noutaa paketin. Tilauksesi pakataan ja toimitetaan verkkokaupan varastosta. Toimitusaika on noin 2–4 arkipäivää. Suurikokoiset tai yli 35 kg tuotteet (esimerkiksi kajakki tai kuntolaite) on noudettava aukioloaikojen mukaisesti ennen klo 18.


Osta verkkokaupasta, nouda tavaratalosta

  1. Tilaa tuotteet XXL.fi-verkkokaupasta
  2. Valitse toimitustavaksi "Lähetä XXL-tavarataloon"
  3. Vastaanota saapumisilmoitus
  4. Nouda tavaratalosta

Usein kysytyt kysymykset

Milloin voin noutaa pakettini?

Saat saapumisilmoituksen tekstiviestinä. Tämän jälkeen voit noutaa pakettisi. Tuotteet kerätään ja pakataan verkkokaupan varastolla Ruotsissa ja lähetetään tämän jälkeen valitsemaasi tavarataloon. Normaali toimitusaika on 2–4 arkipäivää.

Mitä minulla täytyy olla mukana noutaakseni pakettini?

Sinun täytyy esittää saamasi saapumisilmoitus puhelimestasi ja voimassaoleva henkilötodistus. Tavaratalossa sinun tulee allekirjoittaa vahvistus, jossa ilmoitat noutaneesi paketin.

Voiko joku muu noutaa pakettini?

Kyllä voi. Hakijan tulee voida esittää tekstiviestinä saamasi saapumisilmoitus, voimassaoleva henkilötodistus ja allekirjoittamasi valtakirja.

Kauanko minulla on aikaa noutaa pakettini?

Tavaratalo säilyttää pakettiasi 14 päivää ennen kuin se palautetaan varastollemme.

Milloin tilaukseni veloitetaan?

Maksaessasi kortilla/verkkopankissa, tilauksesi veloitetaan välittömästi tilauksen teon yhteydessä. Laskulla maksettaessa sinulla on 14 päivää maksuaikaa ja lasku lähetetään sinulle sähköpostiisi samalla, kun tilaus lähetetään varastoltamme.

Mistä päin tavarataloa voin noutaa pakettini?

Tavaratalon pääsisäänkäynniltä löydät selkeät opasteet siitä, mistä voit noutaa pakettisi. Jos olet epävarma, mistä tilauksen voi noutaa, voit kääntyä henkilökuntamme puoleen.

Mitä tavaroita voin tilata toimitettavaksi tavarataloon?

Voit tilata «Lähetä XXL-tavarataloon»-toimituksella kaikkia muita tuotteita paitsi pyöriä. Myös kuntolaitteiden ja kajakkien toimitus tavarataloon onnistuu.

Paljonko toimitus tavarataloon maksaa?

Pienten pakettien tilaaminen Lähetä XXL-tavarataloon -toimitustavalla on ilmaista. Lue lisää muiden toimitustapojen hinnoista täältä.

Yli 35kg painavien tuotteiden tai muiden suurikokoisten pakettien (esim. kuntolaite, suksiboksi) toimitus tavarataloon maksaa sinulle 39,99 €. Toimitushinta näkyy kassalla.

Kajakkien ja kanoottien rahtimaksu tavarataloon on 49,99 €. Lähetä XXL-tavarataloon on ainoa toimitustapa kajakeille ja kanooteille (pois lukien kasattavat kanootit).

Miten voin palauttaa tuotteen, jonka olen noutanut tavaratalosta?

Voit palauttaa tuotteet tavarataloon tai voit palauttaa tuotteen/tuotteet postitse. Postitse palauttaessa sinun tulee tehdä sähköinen palautusilmoitus kirjautumalla omalle XXL-tilillesi. Saat ilmoituksen tehtyäsi Postin sopimusnumeron palautusta varten, jonka voit kertoa Postin henkilökunnalle. Mikäli vaihdat tuotteita, uusi paketti toimitetaan automaattisesti siihen tavarataloon, josta alunperin noudit pakettisi. Lisätietoja palautuksesta ja vaihdosta löydät täältä.

Mitä, jos en löytänyt vastausta kysymykseeni täältä?

Pyydämme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@xxl.fi. Asiakaspalvelumme on täällä sinua varten.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Jäsenenä saat pisteitä kaikista ostoistasi!