XXL REWARD FAQ

XXL REWARD Hero

Miten saan jäsenedut käyttööni XXL-tavaratalossa?

Voit tunnistautua kassalla näyttämällä uutiskirjeessä olevaa QR-koodia. Tämä koodi on henkilökohtainen. Tunnistautuminen onnistuu myös puhelinnumerollasi.

Miten saan jäsenedut käyttööni XXL.fi-verkkokaupassa?

Sinulla tulee olla asiakastili luotuna ja sinun täytyy kirjautua sisään. Mikäli sinulla on jo tili, tulee käyttäjätililtä löytyvä "Liity XXL REWARD -jäseneksi"-painike olla aktiivinen.

Miten voin rekisteröityä jäseneksi?

Voit rekisteröityä jäseneksi osoitteessa www.xxl.fi/reward tai antamalla puhelinnumerosi tavaratalon kassalla.

Mikäli rekisteröinti Reward-sivun kautta ei onnistu, voit luoda ensin asiakastilin verkkokauppaan etusivun oikeasta yläkulmasta löytyvän KIRJAUDU SISÄÄN -painikkeen kautta. Sivusto avaa uuden ikkunan, jonka alaosasta pääset rekisteröimään käyttäjätilin verkkokauppaan. Kun olet luonut käyttäjätilin, aseta tililtä löytyvä "Liity XXL REWARD -jäseneksi"-painike aktiiviseksi.

Mitkä ovat jäsenedut?

Jäsenetuja ovat viikoittain vaihtuvat jäsentarjoukset ja -hinnat, 30 päivän 100% tyytyväisyystakuu, aina digitaalinen kuitti ja kilpailut.

Mitä jäsenyys edellyttää minulta asiakkaana?

XXL REWARD on aina ilmainen, eikä vaadi asiakkaalta mitään. Sinun tulee ainoastaan ottaa huomioon, että XXL REWARD -jäsenenä sinusta tulee automaattisesti myös uutiskirjeen tilaaja.

Miten peruutan jäsenyyden/uutiskirjeen?

Voit perua jäsenyytesi klikkaamalla ”peruuta uutiskirje” linkkiä uutiskirjeessä tai klikkaamalla omilla sivuillasi (osoitteessa xxl.fi) oleva "Liity XXL REWARD -jäseneksi painike pois päältä, jolloin jäsenyys raukeaa.


close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL Reward-jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.