XXL REWARD FAQ

Reward 2.0 medium blankko

Mikä on XXL Reward?


XXL Reward on XXL:n kanta-asiakasohjelma. XXL Reward -jäsenenä saat kanta-asiakastarjouksia, henkilökohtaisia etuja sekä keräät pisteitä kaikista ostoksistasi XXL-tavarataloissa, xxl.fi-verkkokaupassa ja XXL-sovelluksessa.

Jäsenenä saat:

  • Pisteitä kaikista ostoista
  • Arvokuponkeja
  • Henkilökohtaisia tarjouksia – erityistarjouksia vain sinulle
  • Inspiraatiota uutuuksista sekä tietoa uusista tarjouksista uutiskirjeissämme
  • Ennakkopääsyn aleen ja erityisiin urheilullisiin tapahtumiin

Keräät pisteitä jokaisesta meillä käyttämästäsi eurosta. Kerättyäsi 1200 pistettä saat 3 € arvoisen etukupongin, kun keräät 2400 pistettä, saat 6 € arvoisen etukupongin ja niin eteenpäin. Näet kaikki keräämäsi pisteet käyttäjätililläsi osoitteessa xxl.fi.

Kuinka liityn XXL Reward -jäseneksi?

Liittyäksesi XXL Reward -jäseneksi tulee sinun rekisteröityä jäseneksemme sekä hyväksyä jäsenehtomme. Voit liittyä jäseneksi täällä.

Kun kirjaudut ensimmäisen kerran käyttäjätilillesi osoitteessa xxl.fi tulee sinun täyttää henkilötietosi kohdassa “Asetukseni”

Saat jäsenetumme käyttöösi heti rekisteröidyttyäsi XXL Reward -jäseneksi.

Muista kirjautua sisään käyttäjätilillesi taikka XXL Appiin aina tehdessäsi ostoksia, jotta pisteet kirjautuvat tilillesi ja saat käyttöösi jäsenedut.


Mistä löydän tietoa XXL Reward -jäseneduista?

Tulet saamaan tietoa uusimmista tarjouksista ja kampanjoista sähköpostitse ja tekstiviestitse tai kirjautumalla sisään käyttäjätilillesi osoitteessa xxl.fi. Kaikki pysyvät jäsenedut löydät täältä. Henkilökohtaiset etusi ja tarjouksesi löydät omalta käyttäjätililtäsi.

Kuinka saan XXL Reward –hinnat kun teen ostoksia?

Tavaratalon kassalla tunnistaudut antamalla puhelinnumerosi tai näyttämällä henkilökohtainen QR-koodi, jonka löydät XXL-sovelluksesta tai saamiesi uutiskirjeiden lopusta. Hinta muuttuu automaattisesti ja saat ostokseesi XXL Reward -hinnat. Xxl.fi-sivulla sinun tulee olla kirjautuneena tilillesi ennen ostosten tekemistä saadaksesi tarjoushinnat.

Kuinka pisteet toimivat?

Saat 10 pistettä jokaisesta käyttämästäsi eurosta. Mikäli palautat tuotteita, vähennetään pisteitäsi samassa suhteessa. Pisteitä ei voi rekisteröidä jälkikäteen.

Pisteet kirjautuvat tilillesi 30 päivän viiveellä ostopäivästä. Tämä mahdollistaa mm. Ostosten yksinkertaisemman palauttamisen, ilman että se vaikuttaa jo kirjautuneihin pisteisiisi. Pisteet ovat voimassa 12 kuukautta niiden kirjautumisesta tilillesi.

Pisteet näkyvät tililläsi odottavina muutaman tunnin sisällä ostoksestasi.

Kuinka kerään pisteitä?

Aina kun teet ostoksia XXL-tavaratalossa, verkkokaupassa tai XXL-sovelluksessa keräät pisteitä jäsentilillesi, mikäli olet kirjautunut tilillesi tai tunnistautunut jäseneksi kassalla puhelinnumerollasi. Xxl.fi-verkkokaupassa sinun tulee olla kirjautuneena käyttäjätilillesi. Tilausten toimitusmaksut eivät kerrytä pisteitä. Lahjakortin ostaminen ei oikeuta pisteisiin. Myöskään kertakäyttöiset, muoviset ostoskassit tai juomien pantit, eivät kerrytä pisteitä. Sen sijaan maksaessasi lahjakortilla saat pisteitä, kunhan ostos on rekisteröity tilillesi. Arvokupongeilla maksaminen ei kerrytä pisteitä.

Minkä arvoisia arvokupongit ovat?

Saat 10 pistettä jokaista käyttämääsi euroa kohden. Kun olet kerännyt 1200 pistettä, saat 3 € arvoisen arvokupongin käytettäväksi ostoksiisi.

Mistä näen keräämäni pisteet?

Kirjaudu sisään kohdassa «Kirjaudu sisään» osoitteessa xxl.fi nähdäksesi keräämäsi pisteet ja saamasi arvokupongit.

Milloin pisteet ovat saatavilla?

Pisteet kirjautuvat tilillesi 30 päivän viiveellä ostopäivästä. Tämä mahdollistaa mm. Ostosten yksinkertaisemman palauttamisen, ilman että se vaikuttaa jo kirjautuneihin pisteisiisi. Pisteet ovat voimassa 12 kuukautta niiden kirjautumisesta tilillesi.


Saanko pisteitä vanhoista ostoksistani?

Pisteiden kertyminen on alkanut 2.10.2023 alkaen tehdyistä ostoista. Vanhoista tilauksista tai ostoksista ei valitettavasti saa pisteitä.


Voinko rekisteröidä pisteitä jälkikäteen?

Valitettavasti pisteitä ei voi rekisteröidä jälkikäteen. Tämän takia on tärkeää, että kirjaudut aina sisään XXL Reward –tilillesi ennen ostosten maksamista tai tunnistaudut XXL-tavaratalon kassalla XXL Reward -jäseneksi puhelinnumerollasi.

Mitä tapahtuu pisteille ja arvokupongeille, mikäli palautan tuotteita?

Mikäli olet saanut pisteitä palauttamastasi tuotteesta, vähennetään palautuksesi arvon verran pisteitä pistesaldostasi. Mikäli olet saanut arvokupongin palauttamastasi ostoksesta, mitätöityy arvokuponki. Mikäli olet käyttänyt arvokuponkisi ennen palauttamista, vähennetään arvokupongin arvo pistesaldostasi ja sinulle voi tulla negatiivinen pistesaldo kyseiselle ajalle.

Mikäli palautat arvokupongilla tehdyn ostoksen, palautetaan sinulle ainoastaan arvokupongin ylittävä osuus, eli osuus, jonka olet todellisuudessa maksanut ostoksestasi. Tällöin et myöskään saa uutta arvokuponkia tilalle.

Arvokupongit – miten ne toimivat?

Keräämäsi pisteet muutetaan arvokupongeiksi jokaisen kuukauden alkaessa. Saat arvokupongin kerättyäsi 1200 pistettä. Mikäli et ole saanut kerättyä 1200 pistettä kuukauden aikana, siirtyvät pisteesi seuraavalle kuukaudelle.

Kun teet ostoksia XXL-tavarataloissa, tulee sinun tunnistautua jäseneksi puhelinnumerollasi, jotta voit aktivoida arvokupongit. Kassahenkilökunta kysyy ostotilanteessa, haluatko aktivoida mahdolliset arvokuponkisi, kun olet tunnistautunut jäseneksemme puhelinnumerollasi. Tehdessäsi ostoksia verkkokaupassamme xxl.fi, tulee sinun kirjautua omalle jäsentilillesi ja aktivoida arvokuponki kassalla. Arvokupongeilla voi olla erilaisia voimassaoloaikoja. Voimassaoloajan näet omalla käyttäjätililläsi osoitteessa xxl.fi. Arvokupongit on käytettävä kokonaisuudessaan, ja jäljellä oleva summa menetetään, jos ostot ovat pienempiä kuin arvokupongin alkuperäinen arvo.

Milloin saan arvokuponkini?

Saat arvokupongit jokaisen kuukauden alussa XXL Reward –käyttäjätilillesi.

Miten käytän arvokupongit?

Kun teet ostoksia XXL-tavaratalossa, XXL-sovelluksessa tai xxl.fi-verkkokaupassa, voit itse päättää milloin käytät arvokuponkisi. Sinun täytyy itse aktivoida kupongit tai kertoa tämä kassan henkilökunnalle. Mikäli arvokuponkisi arvo on suurempi kuin 20€, voi henkilökuntamme kysyä henkilöllisyystodistustasi. Tällä tavoin varmistamme, ettei kukaan muu kuin sinä voi käyttää arvokuponkejasi. Useamman arvokupongin voi käyttää samaan ostokseen. Arvokupongeista ei kuitenkaan palauteta rahaa tai arvoa. Arvokupongit on näin ollen käytettävä kokonaisuudessaan, ja jäljellä oleva summa menetetään ostoksista, jotka ovat pienempiä kuin arvokupongin alkuperäinen arvo Esim. Maksaessasi 4 € ostoksen 5 € arvokupongilla jää kupongista 1 € käyttämättä.

Kuinka kauan pisteet ovat voimassa?

Pisteet ovat voimassa 12 kuukautta, pisteisiin oikeuttaneista ostoista.

Kuinka kauan arvokupongit ovat voimassa?

Arvokuponkien voimassaolo voi vaihdella. Arvokuponkien voimassaolon näet omilta sivuiltasi osoitteessa xxl.fi tai kassalta.

Maksaako jäsenyys jotain?

Ei. XXL Reward -jäsenyys ei maksa mitään.

Voinko saada XXL:n uutiskirjeitä olematta XXL Reward -jäsen?

Valitettavasti et voi vastaanottaa uutiskirjeitä olematta XXL Reward -jäsen. Saat uutiskirjeen yhtenä etuna XXL Reward -jäsenklubiin kuulumisesta. Mikäli haluat vastaanottaa XXL:n uutiskirjeitä, olet sydämellisesti tervetullut liittymään XXL Reward -jäsenenksi täällä.

Miksi en saa uutiskirjeitä vaikka ole XXL Reward -jäsen?

Mikäli et saa uutiskirjettä, vaikka olet XXL Reward -jäsen, suosittelemme tarkastamaan, että kaikki vaadittavat tiedot on täytetty tillilläsi oikein. Tarkasta:

  • Olethan valinnut “Haluan vastaanottaa sähköposti-ilmoituksia”?
  • Sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein.

Kuinka voin lopettaa XXL Reward -jäsenyyteni?

Jäsenyytesi on voimassa kunnes lopetat jäsenyytesi. Voit milloin tahansa lopettaa jäsenyytesi olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. Mikäli lopetat jäsenyytesi, menetät keräämäsi pisteet ja mahdollisesti ansaitsemasi arvokupongit. Menetät myös muut jäsenyytesi tuomat edut.


Katso XXL Reward -jäsenehdot täältä

XXL Sports & Outdoor OY pidättää oikeuden muuttaa olemassa olevia etuohjelman ehtoja ja määräyksiä milloin tahansa, mutta antamalla kohtuullisen ennakkoilmoituksen.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Jäsenenä saat pisteitä kaikista ostoistasi!