Loppu verkkokaupan varastosta
Loppu verkkokaupan varastosta

Alpine Skis Hero Elite MT CA + NX 12 Konect GW B80 22/23, carving-suksi unisex, Punainen

499€

Tuotekuvausarrow down icon

Carving-suksi lyhyisiin ja keskisuuriin käännöksiin. Kestää kovaa vauhtia ja irtonaisen alustan. Vakaa ja monipuolinen, puuydin poppelista. Paino/pari: 3700 grammaa.

Hero Elite MT CA (Multi-Turn Carbon) ovat sukset kilpalaskettelijoille ja muille, jotka haluavat suurinopeuksisen huippusuksen. Suksi antaa hyvän hallinnan ja hyvän pidon kovalla ja irtonaisella lumella. Täydelliset sukset laskettelijoille, jotka haluavat nopeat ja reagoivat kilpasukset. Sopivat kokeneille ja keskitason laskijoille.

Tärkeimmät ominaisuudet:
- Hiilikuituvahvistukset
LCT-rakenne
- Poppelipuinen puuydin
- On Trail Rocker
- NX12-siteet kuuluvat mukaan

Hero Elite MT CA on nopea ja helposti kääntyvä suksi, joka ei ole liian vaativa laskea. Hiilikuitu parantaa suksien vakautta, lujuutta ja suksien ja lumen välistä kosketusta titanaaliin verrattuna. Suksi on lisäksi kevyt.

Suksi on nopea kantista toiseen, luotettava käännöksissä sekä responsiivinen. Rossignolin LCT-rakenne optimoi suksien vakauden ja kanttipidon, joten voit tuntea olosi turvalliseksi käännöksissä ja suurissa nopeuksissa. LCT eliminoi myös vastataivutuksen ja tarjoaa huipputason linjaohjauksen.

Uuden V-lasikuitukerroksen V-muoto tarjoaa tarkan suksitasapainon suoran linjan ylläpitämiseksi ankarissa olosuhteissa. Lasikuitu tarjoaa täydellisen joustavuuden, vääntökestävyyden ja iskunvaimennuksen, kun taas koko levyn ura varmistaa jäykemmän pituussuuntaisen taivutuksen.

Suksiprofiili, jonka perinteinen jäykkyys on 90 % suksien pituudesta, takaa räjähtävän voiman ja kanttipidon. Lyhyt ja matala On-Trail-rocker-profiili edessä, mikä takaa tasaisen menon käännöksiin sekä paremman hallinnan räjähtävällä voimalla ja kanttipidolla käännöksissä. 74 mm:n keskikohta täydentää LCT-tekniikkaa ja tarjoaa monipuolisen käännösleikkauksen optimaalisella nopeudella, tarkkuudella ja teholla.

On-Trail Rocker -profiili tasapainottaa välittömästi käännökseen lähtöä räjähtävällä voimalla ja kanttipidolla. Suksien ominaisuudet ovat pitkälti samat kuin ammattitason World Cup -suksien.

Tuotetiedot:
- Käyttö: Carving, kilpalaskut
- Käyttäjäryhmä: Aikuiset, unisex
- Käyttäjän taso: Edistynyt, ammattilainen
- Suksen tyyppi: Carving-sukset
- Twin-tip: Ei
– Ytimen materiaalit: Poppelipuinen puuydin
- Rakenne ja teknologiat: LCT-tekniikka, Sandwich-rakenne, hiilikuituvahvistukset, ylimitoitetut sivuleikkaukset, On Trail Rocker
- Geometria (edestä - keskeltä - takaa): 123-74-109 mm
- Profiili: On Trail rocker
- Kääntösäde: 15 m @ 175 cm
- Koot: 159 cm, 167 cm, 175 cm, 183 cm
- Paino: 3700 grammaa @ 175 cm

Kokosuositukset:
– Pituus 159 cm, käyttäjän pituus 155–170 cm
– Pituus 167 cm, käyttäjän pituus 160–175 cm
– Pituus 175 cm, käyttäjän pituus 175–190 cm
– Pituus 183 cm, käyttäjän pituus 190–200 cm

Tekniset tiedotarrow down icon
  • Integroitu side:  Kyllä
  • Taso:  Edistynyt
  • Kääntösäde (m):  15
  • Käyttäjä:  Miehet
  • Käyttäjä:  Naiset
  • Keskileveys (mm):  74 mm
  • Siirrettävä side:  Kyllä
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL Reward-jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.