XXL logo
Kirjaudu sisään
 • 100toimitus yli 50€ tilauksiin*
 • 100päivän vaihto- ja palautusoikeus
 • Ilmainenpalautus ja vaihto
Alpine Skis Hero Elite MT CA + NX 12 Konect GW B80 22/23, carving-suksi unisex - thumbnail - image 1Alpine Skis Hero Elite MT CA + NX 12 Konect GW B80 22/23, carving-suksi unisex - thumbnail - image 2
Alpine Skis Hero Elite MT CA + NX 12 Konect GW B80 22/23, carving-suksi unisex - full image 1
Alpine Skis Hero Elite MT CA + NX 12 Konect GW B80 22/23, carving-suksi unisex - full image 2
Katso samankaltaiset tuotteet
 • 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus
 • 100% tyytyväisyystakuu
 • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille

Selaa

TuotekuvausTekniset tiedotOppaatTuotearvostelut

RossignolAlpine Skis Hero Elite MT CA + NX 12 Konect GW B80 22/23, carving-suksi unisex

300€

Alpine Skis Hero Elite MT CA + NX 12 Konect GW B80 22/23, carving-suksi unisex ei ole saatavissa tällä hetkellä. Selvitämme juuri valmistajan kanssa jatkosaatavuutta tuotteelle Alpine Skis Hero Elite MT CA + NX 12 Konect GW B80 22/23, carving-suksi unisex. Seuraava tarkastuskerta on 2024-05-02. Suosittelemme sillä välin selaamaan valikoimamme muita vastaavia tuotteita.
Alpine Skis Hero Elite MT CA + NX 12 Konect GW B80 22/23, carving-suksi unisex ei ole saatavissa tällä hetkellä. Selvitämme juuri valmistajan kanssa jatkosaatavuutta tuotteelle Alpine Skis Hero Elite MT CA + NX 12 Konect GW B80 22/23, carving-suksi unisex. Seuraava tarkastuskerta on 2024-05-02. Suosittelemme sillä välin selaamaan valikoimamme muita vastaavia tuotteita.
Verkkokaupan varastotilanne:

Ei saatavilla verkkokaupasta

Click & Collect:

Ei saatavilla tälle tuotteelle

Tarkista myymäläsaatavuus

Valitse koko tarkistaaksesi myymäläsaatavuus

Tarkista express-toimitusmahdollisuus

Aina ilmainen toimitus tavarataloihimme (alle 35kg tuotteille)

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

Tuotekuvaus

Carving-suksi lyhyisiin ja keskisuuriin käännöksiin. Kestää kovaa vauhtia ja irtonaisen alustan. Vakaa ja monipuolinen, puuydin poppelista. Paino/pari: 3700 grammaa.

Hero Elite MT CA (Multi-Turn Carbon) ovat sukset kilpalaskettelijoille ja muille, jotka haluavat suurinopeuksisen huippusuksen. Suksi antaa hyvän hallinnan ja hyvän pidon kovalla ja irtonaisella lumella. Täydelliset sukset laskettelijoille, jotka haluavat nopeat ja reagoivat kilpasukset. Sopivat kokeneille ja keskitason laskijoille.

Tärkeimmät ominaisuudet:
- Hiilikuituvahvistukset
LCT-rakenne
- Poppelipuinen puuydin
- On Trail Rocker
- NX12-siteet kuuluvat mukaan

Hero Elite MT CA on nopea ja helposti kääntyvä suksi, joka ei ole liian vaativa laskea. Hiilikuitu parantaa suksien vakautta, lujuutta ja suksien ja lumen välistä kosketusta titanaaliin verrattuna. Suksi on lisäksi kevyt.

Suksi on nopea kantista toiseen, luotettava käännöksissä sekä responsiivinen. Rossignolin LCT-rakenne optimoi suksien vakauden ja kanttipidon, joten voit tuntea olosi turvalliseksi käännöksissä ja suurissa nopeuksissa. LCT eliminoi myös vastataivutuksen ja tarjoaa huipputason linjaohjauksen.

Uuden V-lasikuitukerroksen V-muoto tarjoaa tarkan suksitasapainon suoran linjan ylläpitämiseksi ankarissa olosuhteissa. Lasikuitu tarjoaa täydellisen joustavuuden, vääntökestävyyden ja iskunvaimennuksen, kun taas koko levyn ura varmistaa jäykemmän pituussuuntaisen taivutuksen.

Suksiprofiili, jonka perinteinen jäykkyys on 90 % suksien pituudesta, takaa räjähtävän voiman ja kanttipidon. Lyhyt ja matala On-Trail-rocker-profiili edessä, mikä takaa tasaisen menon käännöksiin sekä paremman hallinnan räjähtävällä voimalla ja kanttipidolla käännöksissä. 74 mm:n keskikohta täydentää LCT-tekniikkaa ja tarjoaa monipuolisen käännösleikkauksen optimaalisella nopeudella, tarkkuudella ja teholla.

On-Trail Rocker -profiili tasapainottaa välittömästi käännökseen lähtöä räjähtävällä voimalla ja kanttipidolla. Suksien ominaisuudet ovat pitkälti samat kuin ammattitason World Cup -suksien.

Tuotetiedot:
- Käyttö: Carving, kilpalaskut
- Käyttäjäryhmä: Aikuiset, unisex
- Käyttäjän taso: Edistynyt, ammattilainen
- Suksen tyyppi: Carving-sukset
- Twin-tip: Ei
– Ytimen materiaalit: Poppelipuinen puuydin
- Rakenne ja teknologiat: LCT-tekniikka, Sandwich-rakenne, hiilikuituvahvistukset, ylimitoitetut sivuleikkaukset, On Trail Rocker
- Geometria (edestä - keskeltä - takaa): 123-74-109 mm
- Profiili: On Trail rocker
- Kääntösäde: 15 m @ 175 cm
- Koot: 159 cm, 167 cm, 175 cm, 183 cm
- Paino: 3700 grammaa @ 175 cm

Kokosuositukset:
– Pituus 159 cm, käyttäjän pituus 155–170 cm
– Pituus 167 cm, käyttäjän pituus 160–175 cm
– Pituus 175 cm, käyttäjän pituus 175–190 cm
– Pituus 183 cm, käyttäjän pituus 190–200 cm

Tekniset tiedot

 • KäyttäjäUnisex
 • TaitotasoEdistynyt
 • KäyttötarkoitusCarving
 • ProfiiliJokin muu
 • Vyötärö74 mm
 • Integroidut siteetKyllä
 • Twin-tipEi

Tuotearvostelut

Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja.