Suuri tyhjennysmyynti! Katso tarjoukset

XXL on Suomen Salibandyliiton pääyhteistyökumppani

XXL on Salibandyliiton pääyhteistyökumppani.

Kumppanuus Salibandyliiton kanssa kattaa tiiviin yhteistyön salibandyn F-liigan ja maajoukkueiden kanssa kolme vuotta, syksystä 2022 syksyyn 2025. Yhteistyö rakentuu vahvalle yhteiselle arvopohjalle ja tavoitteille. Salibandy on kehittyvä ja kasvava joukkueurheilulaji ja toivomme innostavamme mahdollisimman montaa uutta harrastajaa lajin pariin.

XXL näkyy maajoukkueen pelipaidoissa ja F-liigassa ottelutapahtumissa ja -lähetyksissä.

– Salibandyliitto on todella tyytyväinen uudesta kumppanuudesta, joka on aidosti mukana kasvattamassa lajin tunnettavuutta sekä liikuttamassa nuoria. Odotamme todella paljon yhteistyöltä, joka mahdollistaa salibandylle entistä suuremman näkyvyyden. Tahtotilamme, liikuttaa jokaista Suomessa kasvavaa nuorta, on jälleen yhden askeleen lähempänä. Salibandy tulee olemaan suurempi kuin koskaan XXL:n myötä. Arvomme ovat yhteneväisiä, mutta eritoten yhteisöllisyys kohtaa täydellisesti tässä kumppanuudessa. Salibandyliiton kaupallisten asioiden päällikkö Timo Toivonen kertoo.

All sports united. Sports unite all.

– Pääyhteistyökumppanuus tukee mainiosti sloganiamme: tuemme eri tasoisia salibandynpelaajia aivan vasta-alkajista maailman huippuihin – Säbäkipinän välityksellä esikoululaisen ensikosketuksesta lajiin aina A-maajoukkuepelaajien pelipaidassa loistavaan logoomme. Näiden kahden ääripään välillä on valtava kattaus eri ikäluokan ja taitotason pelaajia, joiden aktiivisien arjen osana XXL on jatkossa niin salibandyn kuin muiden harrastusten osalta. XXL Suomen toimitusjohtaja Pasi Lämpsä kommentoi.

Tietoa Salibandyliitosta

Salibandyliitto on valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, jonka tehtävänä on edistää, valvoa ja ohjata maamme salibandyn ja sählyn harrastusta ja kehitystä. Rekisteröityjä pelaajia salibandyllä on yli 50 000 ja harrastajia 300 000. Salibandyliiton toiminnan perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja urheilun reilun pelin periaatteet. Toiminnassaan liitto edistää yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Lue lisää Salibandyliitosta täältä.

XXL ja Säbäkipinä

Säbäkipinä on koko salibandyn yhteinen lasten matalan kynnyksen toimintamalli, jolla on suuri yhteiskunnallinen merkitys. Säbäkipinän perimmäinen tarkoitus on saada lapsia ja perheitä lajin pariin, tuoda ylpeyden aihetta jo harrastavien ja kilpailevien keskuudessa. Yhdessä XXL ja Salibandyliitto haluavat nostaa lajin mielenkiintoa ja kannustaa lapsia ja nuoria lajin pariin.

Lue lisää Säbäkipinästä täältä.

– Odotamme innolla alkavaa yhteistyötä Salibandyliiton kanssa. XXL Team Sales on tehnyt menestyksekästä yhteistyötä useiden salibandyjoukkueiden kanssa, joten kyseinen yhteistyö tulee varmasti nostamaan XXL:n tunnettuutta ja uskottavuutta lajipiireissä entisestään. On hienoa päästä rakentamaan kumppanuutta myös urheilijoiden kanssa ja tuoda heidän ajatuksiaan salibandysta myös meidän asiakkaillemme. Tavoitteenamme on aina ollut kannustaa ihmisiä urheilemaan, joka on myös Säbäkipinän tavoitteena. Yhdessä Säbäkipinän kanssa tulemme innostamaan koululaisia ympäri Suomea salibandyn pariin. XXL Suomen sosiaalisen ja digitaalisen median koordinaattori Emilia Kangas kuvailee.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Jäsenenä saat pisteitä kaikista ostoistasi!