Aqua Back Set, pyörälaukkusetti, Punainen

109€

Aqua Back Set, pyörälaukkusetti, Punainen

109€

Tuotekuvausarrow down icon
Kaksi vedenpitävää ja kestävää pyörälaukkua, ei sisällä PVC:tä. Monipuoliseen pyöräretkeilyyn. Kiinnirullattava suuaukko, QMR-lukitus. Paino 2,4 kg.

Aqua Back -pyörälaukuissa on kiinnirullattava suuaukko, jolloin laukun tilavuutta on helppo suurentaa. Vedenpitävät laukut. Laukuissa on hyvin tilaa, kunkin laukun tilavuus on 24 litraa. Tilava sisätasku helpottaa pakkaamista.

Pyöräilylaukut kiinnitetään tavaratelineen kummallekin puolen QMR 2.0 -järjestelmällä. Järjestelmä mahdollistaa nopeat säädöt ja asennukset. Pyörälukon avulla laukut voidaan lukita suoraan QMR-telineeseen.

Laukuissa on irrotettavat olkaremmit ja kannen lukitusta varten pikalukko. Heijastimet parantavat näkyvyyttä. Setissä on kaksi pyöräilylaukkua.

Laukut ovat valmistettu Saksassa ilmastoneutraalia valmistustapaa noudattaen. Laukut eivät sisällä PVC:tä eikä ftalaatteja. Vedenpitävä materiaali. Vaude on ympäristöystävällisessä tuotannossa ja ympäristöystävällisten materiaalien käytössä edelläkävijä. Heille on myös tärkeätä, että kaikilla arvoketjuun osallistuvilla työntekijöillä hyvät työehdot. Vaude.com-sivulta voi tutustua valmistustapaan lähemmin.

Tuotetiedot:
- Päämateriaali: Polyesteri 1000 den 100%, Vaude-logoet, termplastinen PU-pinnoite (polyuretaani)
- Vastamateriaali: Polyamidi 840 den 100 %, termoplastinen PU-pinnoite
- Tilavuus: 2 x 24 litraa
- Laukun koko: 37 x 33 x 19 cm
- Laukun paino: Noin 1,2 kg
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä