I64, voiteenpoistoaine 500 ml 19/20 , STD

9,90€ (0,01€/litra)

I64, voiteenpoistoaine 500 ml 19/20 , STD

9,90€ (0,01€/litra)

Tuotekuvausarrow down icon

Likainen suksen pohja hidastaa vauhtia. Siksi pohjat kannattaa pitää puhtaana. Tämän nestemäisen voiteenpoistoaineen aktiivinen aine on matala-aromaattinen hiilivety, joka tehoaa erittäin hyvin rasvaan ja likaan.

Nesteen säilyvyysaika on pitkä, ja se on vähemmän paloherkkää ja ympäristölle haitallista kuin useimmat muut suksenpuhdistusaineet. 500 ml.

Terveydelle haitallinen (vähemmän myrkyllinen):
Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Vahingollinen vedessä eläville organismeille, voi aiheuttaa vesiympäristössä ei-toivottuja pitkäaikaisia vaikutuksia. Saattaa nieltynä vaurioittaa keuhkoja. Iho voi kuivua tai halkeilla, jos aineelle altistuu jatkuvasti. Höyry saattaa aiheuttaa uneliaisuutta tai huimausta. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Vältä hengittämästä höyryä. Vältä ihokontaktia. Jos ilmastointi on puutteellista, on käytettävä sopivaa hengityssuojainta kaasuttamisen/sumuttamisen aikana. Jos ainetta niellään, ei pidä yrittää oksentaa. Ota heti yhteyttä lääkäriin ja näytä hänelle pakkausta tai tarraa. Käytä paineilma- tai raitisilmanaamaria ahtaissa tiloissa.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä