Suuri tyhjennysmyynti! Katso tarjoukset

Kuopio

Aukioloajat

 • Maanantaina 10:00-20:00
 • Tiistaina 10:00-20:00
 • Keskiviikkona 10:00-20:00
 • Torstaina 10:00-20:00
 • Perjantaina 10:00-20:00
 • Lauantaina Kiinni
 • Sunnuntaina 11:00-18:00

Poikkeusaukioloajat

 • 22.06. Kiinni

Lisätietoja

XXL Kuopio

Verkkokauppatilausten nouto XXL-tavaratalosta

Voit noutaa verkkokaupan tilauksen Urheilu, Juoksu & Treeni osaston infopisteeltä.

Lue lisää toimitusehdoista täältä.

Mitä erityistä on Kuopion XXL-tavaratalossa?

Kuopion tavaratalo sijaitsee Itä-Suomen suurimmassa kauppakeskuksessa, kauppakeskus Matkuksessa. Matkukseen on helppo tulla ja ilmaista pysäköintilaa on reilusti. Kuopion tavaratalossa on panostettu asiakaspalveluun ja jokaisella osastollamme palvelee asiantunteva henkilökunta.

Lisäksi me XXL:ssä painotamme, että kaikenlaiset urheilu- ja ulkoiluvälineet tulee löytyä saman katon alta ja olla kaikkien saatavilla. Uskomme myös, että urheilu ja ulkoilu yhdistää meitä - iästä, sukupuolesta, asuinpaikasta tai taloudellisesta asemasta riippumatta.

All Sports united. Sports unite all.

Mistä löydät meidät?

Tavaratalo sijaitsee osoitteessa Matkuksentie 60 E. Se sijaitsee noin 11 km päässä Kuopion torilta. Löydät WC-tilat kauppakeskuksesta.

Pysäköinti

Matkukseen on helppo saapua autolla. Pihalta löytyy reilusta ilmaisia pysäköintipaikkoja. Parkkipaikkoja löytyy kauppakeskuksen etu- ja takapihalta. Parkkipaikalta löytyy erikseen merkittynä myös parkkipaikkoja perheille ja liikuntarajoitteisille.

Pysäköintialueelta löytyy yhteensä kaksitoista sähköautojen latauspistettä. Neljä sähköautojen latauspistettä sijaitsee IKEA-tavaratalon A-oven läheisyydessä. Latauspisteet on varustettu kahdella ns. Type 2 -latauspistorasialla. Tarvitset oman latauskaapelin, joka sopii kyseisen latausaseman kanssa käytettäväksi. Latausasemien teho on 3.4 kW. Loput kahdeksan sähköautojen latauspistettä sijaitsee moottoritien puoleisella parkkipaikalla puolivälissä Matkuksen rakennusta. Myös näihin latausasemiin tarvitset oman latauskaapelin, joka sopii Type 2 -latauspistorasiaan. Näiden latausasemien teho on 22 kW. Kaikki latauspisteet ovat Matkuksen ja XXL:n asiakkaille maksuttomia.

Saapuminen pyörällä

Matkuksen jokaisen sisäänkäynnin lähellä on runkolukittava pyöräteline. Lisäksi kauppakeskuksen takapihalla (bussipysäkin vieressä) on katettu runkolukittava pyöräteline.

Julkinen liikenne

Kuopion seudun joukkoliikenne Vilkku liikennöi Matkukseen linjoilla 31 ja 35.

Mitä eri osastoja meillä on?

Urheilu, juoksu & treeni

Tältä osastolta löydät kaiken tarvittavan muun muassa juoksemiseen, kuntosalille, voimaharjoitteluun, koripalloon, jalkapalloon, golfiin, frisbeegolfiin, tennikseen, vesiurheiluun, jääkiekkoon, rullaluisteluun ja skeittaukseen. Löydät tältä osastolta myös peleihin ja leikkeihin soveltuvat välineet, kuten trampoliinit ja pöytäpelit.

Lapset & vapaa-aika

Tältä osastolta löydät aikuisten vapaa-ajan vaatteet ja kengät sekä lasten ja nuorten vaatteet ja kengät ulkoiluun, treeneihin ja vapaa-aikaan.

Ulkoilu & retkeily

Täältä löydät kaiken mitä tarvitset ulkoiluun, retkeilyyn ja metsästykseen. Olit sitten lähdössä ensimmäistä kertaa vaellukselle tai etsit sitten vain vedenpitäviä kenkiä metsään, ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina valmis auttamaan, jotta sinä voit nauttia ulkoilusta.

Sukset & polkupyörät

Tältä osastolta löydät pyörät ja sukset kaiken tasoisille ja ikäisille pyöräilijöille, hiihtäjille ja laskettelijoille. Talvisin suksiosastolta löydät välineet hiihtoon ja lasketteluun. Kesäisin pyöräosastolla on puolestaan valtava valikoima erilaisia pyöriä, kuten lasten pyöriä, maantiepyöriä, sähköpyöriä, hybridipyöriä, maastopyöriä ja gravelpyöriä.

XXL Huolto

XXL Huolto on aina valmis auttamaan. Huollamme muun muassa suksia, luistimia ja pyöriä. Voit varata ajan huoltoon kätevästi verkkokaupastamme. Lue lisää huollosta ja katso saatavilla olevat palvelut täältä.

Saatavilla olevat palvelut

 • Suksihuolto
 • Bootfitting, laskettelumonojen muokkaus
 • Pyörähuolto
 • Luistimien teroitus
 • Kenkien IMBOX -kyllästekäsittely
 • Fitstation -jalkaskanneri
 • Kenkien nastoitus
 • Golfmailan gripin vaihto tai asennus
 • Aseseppäpalvelut ja asehuolto

Tervetuloa ostoksille!

Muut tavaratalomme lähinnä sijaintia Kuopio

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Jäsenenä saat pisteitä kaikista ostoistasi!