Deckvest Vito Hammar 170, pelastusliivi, Musta

399,90€

Deckvest Vito Hammar 170, pelastusliivi, Musta

399,90€

Tuotekuvausarrow down icon
Seuraavan sukupolven pelastusliivi, jossa on runsaasti toimintoja ja tekniikkaa ja jonka on kehittänyt maailman kovin purjehduskilpailu Volvo Ocean Race. Kellutuskyky: 170 N.

Vito on kokonaisvaltainen pelastusliivi vaativalle kilpapurjehtijalle. Kevyt ja pienikokoinen, helppo pukea myös pimeässä. Erittäin mukava, painon jakautuminen ja räätälöity muoto tekevät liivistä miellyttävän käyttää. Kokoa on helppo säätää Spinlock Buckle Systemillä, joka takaa varman ja mukavan istuvuuden jokaisella kerralla myös puettaessa kylmillä, märillä ja väsyneillä käsillä.

Vitossa on ultravahva ja pehmeä pelastusköyden kiinnike. Tyylikäs ja lujatekoinen päällinen peittää alleen 170 N:n kellukkeen, jossa on automaattinen hydrostaattinen Hammar®-täyttö. Roiskesuojassa on iso ikkuna ja uusi rakenne, joka pienentää viivästyneen hukkumisen riskiä entisestään. Liivin antennissa on myös PylonTM-hätävalo ja nerokas LUME-ON, joka valaisee liiviin täytetyn kellukkeen. Lisäksi liivissä on miellyttävä leveä haaranauha sekä Spinlockin Chest-Pack-kiinnike.

Tuotetiedot:
- Kellutuskyky: 170 N
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä