Hieman tulisempi Beef Jerky. Kun tarvitset lisäenergiaa retkillä!
Jack Link’sin Beef Jerky on valmistettu tarkoin valikoidusta naudanlihasta, joka on maustettu vanhan sukureseptin mukaisesti. Sen jälkeen liha on kuivattu hitaasti. Sataan grammaan kuivalihaa käytetään huimat 260 g ensiluokkaista lihaa.
Beef Jerky saa aikaan kylläisyyden tunteen tuntumatta raskaalta. Se sopii terveelliseksi välipalaksi tien päällä.
Tämän terveellisen, luonnollisen ja maukkaan laatutuotteen valmistamiseen käytetään kypsytettyä naudan sisäfileetä. Kuivalihan purutuntuma on hyvä ja koostumus mehukas.
Liha sisältää n. 3 % rasvaa, vähän kaloreja, vähän kolesterolia, vähän hiilihydraatteja ja runsaasti proteiinia.
Kuivalihan keksivät Amerikan alkuperäiskansat, jotka leikkasivat biisoninlihaa suikaleiksi, asettivat suikaleet aurinkoon kuivumaan ja savustivat ne nuotiolla. Näin syntyi mureaa, ravitsevaa ja pitkään säilyvää ruokaa evääksi pitkille metsästysretkille ja arkiruoaksi.
Vain tavarataloista
- 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus
- 100% tyytyväisyystakuu
- Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille
Selaa
Verkkokaupan varastotilanne:
Ei saatavilla verkkokaupasta
Click & Collect:
Varastossa
Tarkista myymäläsaatavuus
Valitse koko tarkistaaksesi myymäläsaatavuus
Tarkista express-toimitusmahdollisuus
Aina ilmainen toimitus tavarataloihimme (alle 35kg tuotteille)
Tuotekuvaus
Tekniset tiedot
- Paino: 70 g
- Kaloreita per 100g: 285 kcal
- Energiaa per 100g: 1207 kJ
- Rasvaa per 100g: 4 g
- josta tyydyttynyttä rasvaa per 100g: 1.8 g
- Hiilihydraatteja per 100g: 24.8 g
- josta sokeria per 100g: 20 g
- Proteiinia per 100g: 37.5 g
- Kuituja per 100g: 0 g
- Suolaa per 100g: 5.1 g
- Ainesosat: Beef, sugar, salt, dried soy sauce (wheat, soybeans, salt, natural maltodextrin), spices, aroma, yeast extract, hydrolyzed corn protein, nitrite salt, rosemary extract, citric acid, smoke flavor. Allergens: Wheat and soy. Lactose-free. Halal.
- Valmistusmaa: New Zealand
Muut ostivat myös
Samankaltaisia tuotteita
Tuotearvostelut
Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja.