Tämä sivusto käyttää evästeitä Hyväksyn
All Sports United

Asiakaspalvelu

Pohjoismaiden suurin urheilukauppa

TOIMITUS

- Nopeat toimitukset

98% tilauksista lähetetään viimeistään seuraavana päivänä. Ilmainen toimitus yli 50 € toimituksille*.

2-5 arkipäivää*

Lue lisää

Maksaminen

- Turvallinen maksaminen

Maksa laskulla, osamaksulla, yleisimmillä luottokorteilla tai verkkopankissa helposti ja turvallisesti.

Klarna

Lue lisää

VAIHTO JA PALAUTUS

- Kokeile rauhassa

Älä enää epäröi, kokeile rauhassa. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus* helpottaa ostopäätöstä.

100 päivää

Lue lisää

Tyytyväisyystakuu

- 30 pv aikaa kokeilla

Jos et ole tyytyväinen, voit vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty.

100 %

Lue lisää

100 päivän vaihto ja palautus
Garmin

Forerunner 645, sykemittari

363€
Väri: BLACK
Koko:
STD
Toimitus 2-5 arkipäivää*
100 päivän vaihto ja palautus
Tarkista tuotteen saatavuus tavarataloista

Valitse ylhäältä koko nähdäksesi tavaratalojen varastotilanteen

Tuotetiedot

Sykemittarissa on runsaasti kuntoilun seurantatyökaluja, kuten juoksudynamiikan mittaus. Sykemittaus ranteesta ja Garmin Pay -lähimaksupalvelu. Paino 40,8 g.

Forerunner 645 mittaa sekä suoritusta että palautumista ja on tehokas apuväline esimerkiksi juoksukilpailuihin valmistautuessa. Sykemittarin seurantatoiminnot ovat täysin automaattisia niin kuin myös suoritusten analysointi. Ominaisuudet kuten esimerkiksi anaerobisen tehon mittaus,

opastaa siihen, kuinka omia rajojaan voi puskea. Sykemittarista näkee myös harjoittelun kokonaiskuormituksen. Forerunner 645 tallentaa viimeisten 7 päivän harjoittelun kokonaiskuormituksen ja vertaa tulosta käyttäjän todelliseen kuntotasoon, joka on laskettu kunnon ja edellisviikon kuntoilun perusteella. Näin nähdään oliko viikon harjoittelu optimaalisella tasolla.

Forerunner 645 -sykemittarissa on sisäiset suoritusprofiilit esimerkiksi juoksua (sisätiloissa/ulkona), pyöräilyä (sisätiloissa/ulkona), uintia (altaassa), crosstraineria, melontalajeja ja voimaharjoittelua varten.

Liittämällä Forerunner 645 -sykemittariin sykevyön ja esimerkiksi juoksudynamiikkaa mittaavaan sensorin (kiinnitetään juoksuhousujen vyötäröön), saa käyttöönsä kaikki sykemittarin ominaisuudet. Saatavana on myös pyöräilyyn ja uintiin kehitettyjä sensoreita. Uintisensori mittaa muun muassa matkaa, nopeutta ja uintivetojen määrää.

Kun sykemittariin liitetään sykevyö, saadaan biomekaanisia mittaustuloksia kuten kadenssi, askelpituus, maakosketuksen kesto ja tasapaino, pystysuhtainen liike ja pystysuhde. Tulokset osoittavat missä kunnossa juoksija on, ja auttavat parantamaan suorituksiaan.

Sykemittarista saa persoonallisemman vaihtorannekkeella (nopea vaihto ilma työkaluja) tai mukauttamalla näyttöä väriteemoilla ja kellotauluilla. Connect IQ™ -kaupasta saatavat widgetit, sovellukset, kellotaulut ynnä muut, tarjoavat ennen näkemättömän määrän uusia mahdollisuuksia.

Sykemittariin asennettava maksupalvelu mahdollistaa sen, että maksukortit ja lompakon voi jättää kotiin. Garmin Pay -maksupalvelun avulla maksaminen onnistuu sykekellon avulla langattomasti. Forerunner 645 -sykemittarin liittäminen älypuhelimeen avaa sekin uusia lisämahdollisuuksia.

Tiedot näkyvät sykemittarin Garmin Chroma Display™ -näytössä aina selkeästi, myös suorassa auringonpaisteessa. Näytössä on todella kestävä Corning® Gorilla® -lasi. Siirtämällä suoritukset Garmin Connect -verkkoyhteisöön, käyttäjät voivat pitää yhteyttä toisiinsa ja kilpailla vastaamalla toisilleen asettamiin haasteisiin.

Tämä arkeen ja päivittäiskäyttöön sopiva kello on myös vesitiivis 50 metrin syvyyteen saakka (vesitiiviysluokitus 5 ATM). Akunkesto on 7 päivää älykellotilassa ja 12 tuntia GPS-tilassa.

Tuotetiedot:
- Sykemittaus: Kyllä, ranteesta
- Liittäminen: ANT+ ja Bluetooth® Smart
- Glass: Corning® Gorilla® Glass 3
- Ranneke: Quick release -hihna, 20 mm
- Vesitiivis: Kyllä, 5 ATM (50 m:n syvyyteen)
- Kosketusnäyttö: Hyvä luettavuus auringonpaisteessa, transflektiivinen MIP (memory-in-pixel)
- Näytön koko: 1,2 tuumaa
- Näytön tarkkuus: 240X240 kuvapistettä
- Akunkesto: Älykellotilassa enintään 7 päivää, GPS-tilassa 12 tuntia
- Muisti: 200 tuntia suoritustietoja
- Koko: 42,5 x 42,5 x 13,5 mm
- Paino: 42,2 g
Näytä lisää
Takaisin ylös