Fjellpulken Skibindings for pulk skis 18/19, lasten ahkion suksikiinnikkeet, STD

89,90€

Fjellpulken Skibindings for pulk skis 18/19, lasten ahkion suksikiinnikkeet, STD

89,90€

Tuotekuvausarrow down icon
Nyt Fjellpulkenin lastenahkioon saa myös huippuluiston takaavat sukset. X-link on Fjellpulken konsepti, järjestelmä, jonka avulla Fjellpulkenin lastenahkioon saa kiinnitettyä luistoa moninkertaistavat sukset.

Fjellpulken sai idean pistää ahkion alle sukset oman pitkäaikaisen kokemuksensa perusteella. Kokemukset koiravaljakkokilpailusta osoittavat, että sukset ovat paljon tehokkaammat luiston kannalta kuin perinteinen luistopinta ahkion alla. Sukset vähentävät ahkion ja lumen välistä kitkaa huomattavasti ja saavat ahkion luistamaan paremmin. Toisin kuin ahkion luistopintaa, suksia voi voidella luistovoiteella luiston parantamiseksi.

Asentamalla Fjellpulken X-link -järjestelmällä ahkion alle sukset, ahkio luistaa ladulla tasaisemmin koska sukset saavat epätasaisuudet ja pienet kumpareet tuntumaan vähemmän. Matka ahkiossa on kerta kaikkiaan mukavampaa lapsen näkökulmasta. Ja koska pulkka on lumesta irti, kylmyys ei pääse hohkaamaan pohjan läpi.

X-link-kiinnikkeet asennetaan vaivattomasti perinteiseen Fjellpulkenin ahkioon, jossa on musta muovinen kaarituki eli kaatumissuoja. Asennus vie vain muutaman sekunnin ja sukset kytketään irti aivan yhtä helposti. X-link-järjestelmä on kiinnostava vaihtoehto kaikille, jotka ovat ostamassa uutta Fjelkpulken ahkiota ja haluavat, että se luistaa ladulla erityisen kevyesti.

Jos jo omistat vanhemman ahkion, jossa on pyöreänmallinen teräksinen kaarituki eli kaatumissuoja, voit vaihtaa teräksisen uudempaan, muovimalliin. Muovimallin kanssa X-link-järjestelmä toimii myös vanhemmanmallisissa ahkioissa.

Huom! Jotta ahkio olisi menossa vakaa, sukset jääväät hiukan latua leveämpään asentoon. Loistavaan luistoon tämä ei kuitenkaan vaikuta.

Jo yli 50 vuoden ajan Fjellpulken on kerännyt tietoa ja osaamista hyvin laajalta kentältä. Kokemusta ja palautetta on tullut pienten lasten ja ystävien kanssa retkeileviltä vanhemmilta sekä aina ääriolosuhteissa ja karuissa ympäristöissä seikkailevilta henkilöiltä. Kaikki osaaminen peilautuu Fjelkpulkenin tuotteiden ominaisuuksissa ja suunnittelussa. Osaaminen on myös Fjelkpulken valjaiden, reppujen ja rinkkojen perusta. Jokainen tuote tehdään ergonomia ja funktionalisuus huomioon ottaen.
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä