Care Easy kit 19/20, pitokarvasuksien hoitosetti, STD

39,90€

Tuotekuvausarrow down icon

Kätevä hoitosetti pitokarvasuksille, joissa on integroidut Twin Skin -pitokarvat. Puhdistus, parempi luisto, vähentää tahmeutta. Kaksi 80 ml:n pulloa, joista toisessa on sienilevitin.

Mohair- ja sekoitepitokarvoihin kertyy ajan mittaan likaa ja suksivoiteen jäämiä, mikä heikentää luistoa ja voi tehdä suksien pohjista tahmeat. Tätä riskiä voi pienentää hoitamalla pitokarvat.

Fischer Easy Care Kit antaa suksille paremman luiston ja pidon sekä saa ne kestämään pidempään. Setti on helppokäyttöinen, ja se sisältää pitokarvasuksien hoidossa tarvittavat nesteet. Tuotteet eivät sisällä hiilivetyjä, jotka voivat liuottaa pitokarvojen kiinnitysliimaa.

Setti sisältää kaksi 80 ml:n pulloa, joista toinen on puhdistustuote ja toinen luistotuote. Sienilevitin helpottaa levittämistä. Sopii sekä aktiiviharrastajille että vapaa-ajanharrastajille.

Pakkauksen sisältö:
– SKIN CLEANER on kehitetty poistamaan lika pitokarvoista ja palauttamaan pito ja luisto. Se auttaa myös pitokarvoja kestämään pidempään. Levitetään soveltuvalla paperilla. HUOMAA! Älä käytä tavallista suksien puhdistusainetta. Skin Cleaneriä suositellaan kaikille Fischer Twin Skin -malleille.

– SKIN CARE HF on nestemäinen fluorivoide, joka vähentää pitokarvojen jäätymistä. Jäätymistä voi tapahtua siirryttäessä kostealta lumelta kuivalle tai toisin päin. Jäätyneet pitokarvat heikentävät pitoa ja luistoa. Suksien luisto paranee, eikä lika tartu pitokarvoihin yhtä paljon. Levitetään pullossa olevalla kiinteällä sienilevittimellä.

VAROITUS, MOLEMMAT TUOTTEET: Erittäin helposti syttyvä neste ja höyry. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Eristettävä lämmöstä, lämpimistä pinnoista, kipinöistä, avotulesta ja muista sytytyslähteistä. Tupakointi kielletty. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Säilytettävä viileässä.

Tuotetiedot:
– Käyttö: Lyhyiden pitokarvojen huolto, kaikki pitokarvasukset
– Sisältö: Kaksi 80 ml:n pulloa, joista toisessa on sienilevitin

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä