Dexal BCAA Drink, BCAA-poretabletit, Pineapple & Grapefru

5,50€

Dexal BCAA Drink, BCAA-poretabletit, Pineapple & Grapefru

5,50€

Tuotekuvausarrow down icon

Päärynän- ja ananas-greipin makuiset sokerittomat BCAA-porejuomat. Nautitaan ennen treenejä ja treenien aikana. Hyvä aminohappolisä suorituskyvyn kohottamiseen.

 
Dexalin uudet BCAA-poretabletit ovat markkinoiden ensimmäiset sokerittomat, hyvänmakuiset aminohappo-vitamiinijuomat poretablettien muodossa.
 
Porejuomat ovat loistavia treeniin ja ennen treeniä, kohottamaan energiatasoja ja nostamaan suorituskykyä. Juoma valmistetaan liuottamalla poretabletti viileään veteen.
 
Tuotteen aktiivisina aineina toimivat BCAA (haaraketjuiset aminohapot), kofeiini, vihreä tee, L-karnitiini ja vitamiinit. BCAA:lla on suotuisia vaikutuksia lihaksiin, se voi muun muassa auttaa pitkäkestoisissa harjoituksissa jaksamista. Kofeiini on voimakas stimulantti, joka voi auttaa nopeassa voiman tuotossa sekä pitkäkestoisissa harjoituksissa jaksamista. Tuote on hyvä lisä myös dieetille ja rasvanpolttoon sen lihasta säästävien ja aineenvaihduntaa kiihdyttävien ainesosien ansiosta.
 
Sisältää aminohappoja, kofeiinia, vihreä tee -uutetta, L-karnitiinia ja vitamiineja. 
 
Suositeltu päiväannos (2 tablettia) sisältää: BCAA 2:1:1 (L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini) 2500 mg, L-karnitiinia 400 mg, kofeiinia 180 mg, vihreä tee -uutetta 110 mg, D3-vitamiinia 5 μg 100 %*, biotiinia 50 μg 100 %*, foolihappoa 200 μg 100 %*, niasiinia 16 mg 100 %*, B6-vitamiinia 1,4 mg 100 %*, B12-vitamiinia 2,5 μg 100 %*
 
*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta.
 
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä