T2 Avalanche Rescue Package 20/21, lumiturvallisuuspaketti, blue

399€

Tuotekuvausarrow down icon
Lumiturvallisuuspaketissa on kaikki tarvittava lumivyöryn varalta. Tracker T2 -piippari, Stealth 270 -sondi ja B-1 EXT -lapio. Turvaa offareille. 1126 g.

Tracker T2 -lumivyörypippaari
Markkinoiden nopein ja yksinkertaisin lumivyörypiippari, jossa kolme antennia. Tarkka ja käyttäjäystävällinen, suositellaan ammattikäyttöön tunturioppaille ja vastaaville.

''Real time'' LED -näyttö osoittaa jatkuvasti reaaliaikaisen etäisyyden, myös silloin kun piippari on liikkeessä. Piipparista lähtevä signaali on luettavissa näytöltä samassa hetkessä. Koska viivettä ei synny, etsintä pystytään toteuttamaan tehokkaasti ja tarkasti.

LED-näyttö on kestävä ja toimii moitteettomasti myös kovassa pakkasessa. Näyttö on helppolukuinen myös kirkkaassa auringonvalossa. Tracker 2 -piipparissa on yksinkertainen mekaaninen lähetä-/etsi-katkaisin. Se on helppo kytkeä päälle paksut hanskat päällä.

Mukana mukava kantojärjestelmä ja akku.

- Kolme antennia
- LED-näyttö, real time
- Paino: 225 g ilman kantojärjestelmää


BCA Stealth 270 -sondi
Kestävä, pieneksi pakattava alumiinisondi, halkaisijaltaan 1,3 cm. Etsintätangossa (sondissa) on laserkaiverretut merkit, joista näkee 1 cm tarkkuudella lumen syvyyden. Quick-Lock-järjestelmä lukitsee tangon osat yhdeksi tukevaksi tangoksi. 1,5 mm muovitettu vaijeri lisää kulutuskestävyyttä ja käyttöikää.

- Pituus: 270 cm (kokoon taitettuna 45 cm)
- Halkaisija: 13 mm
- Materiaali: Alumiini
- Lukitus: Quick Lock
- Paino: 289 g

BCA B1 Ext -lumilapio
Bomber-sarjan eniten myyty lapio. Kestävä, hyvätoiminen ja kevyt. Lapion ainutlaatuinen muotoilu ja soikea varsi takaavat sen kestävyyden. Lapiossa on 6061-alumiinipinnoite. Erinomainen kestävyys ja kiertojäykkyys. Puree hyvin kovaan lumeen.

Lapion muotoilu tekee siitä lähestulkoon murtumattoman. Helppo pakata reppuun B-1 Ext -lumilapiossa on teleskooppivarsi, joka kokoon painettuna on 41 cm ja ulosvedettynä 73 cm. Lapio on osoittautunut hyvin toimivaksi ja on aktiivilaskijoiden suosittelema. Paino 582 g.

- Kokonaispituus: 73 cm (41 cm varsi kokoon taitettuna)
- Materiaali, varsi: AL 6061 T6 (hardened)
- Paino: 582 g
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.