Jaysor, unisex aurinkolasit, Musta

99,90€

Jaysor, unisex aurinkolasit, Musta

99,90€

Tuotekuvausarrow down icon

Urheilulliset aurinkolasit aktiiviliikkujille. Täydelliseen istuvuuteen säädettävät nenätyynyt ja sankojen liukumista ehkäisevä kumitus.

Jaysor on täyteen ahdettu loppuun saakka mietittyjä käteviä toimintoja. Paras valinta aktiiviseen elämäntyyliin. Double Snap -nenätyynyjen sekä kumitettujen sankojen ansiosta adidaksen aurinkolasit istuvat nenällä tukevasti, vaikka juoksisit kuinka nopeasti, kiipeäisit kuinka korkealle tai hyppäisit kuinka pitkälle.

Kehysten valmistusmateriaali on kestävää, kevyttä ja hiukan joustavaa SPX-muovia, joka takaa pitkäikäisen käytön. Näissä adidaksen aurinkolaseissa on leveä ja täysin vääristämätön näkökenttä. Särkymättömien polykarbonaattilinssien optiikka on täysin ainutlaatuista. Linssin värityksen, kontrastivaikutuksen ja suodattimen ansiosta näkymä on kristallinkirkas vaikeissakin valo-olosuhteissa.

Adidas Sport Eyewear on kehittänyt oman linssiteknologian, joka vähentää valon ja varjojen yhteispelissä syntyvää näköhaittaa. Esimerkiksi pyöräillessä polulla, jossa aurinko tasaisin välein pilkahtaa kirkkaasti kasvillisuuden välistä, linssi vähentää näköhaittaa, silmien väsymistä ja parantaa keskittymistä.

Adidaksen LST Active -linssit mukautuvat vallitsevaan valoon erityisen väriseoksen ansiosta, linssi myös tehostaa kontrasteja. Linssin valonläpäisevyys on 15 % - erittäin hyvä valinta kirkkaaseen auringonvaloon.

Tuotetiedot:
- Käyttö: Urheilu, vapaa-aika
- Käyttäjäryhmä: Unisex
- Materiaali: SPX Material™, polykarbonaatti-linssit
- Vaihtolinssit: Ei
- Linssi: Vision Advantage™ polykarbonaattilinssit, LST Active Silver
- Linssin väritys: Coal Matt, harmaa
- Huurteenestokäsittely: Ei
- Suoja: 100 % UVA- ja UVB-suoja
- Kehyskoko: Onesize
- Valonläpäisevyys: Kategoria 2–4, 12–17 %
- Peilipinta: Ei
- OTG (käyttö mahdollista tavallisten silmälasien kanssa): Ei
Muut yksityiskohdat:
- Double-Snap Nose Pads™
- Traction Grip™

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä