Tämä sivusto käyttää evästeitä Hyväksyn
All Sports United

Asiakaspalvelu

Pohjoismaiden suurin urheilukauppa

TOIMITUS

- Nopeat toimitukset

98% tilauksista lähetetään viimeistään seuraavana päivänä. Ilmainen toimitus yli 50 € toimituksille*.

2-5 arkipäivää*

Lue lisää

Maksaminen

- Turvallinen maksaminen

Maksa laskulla, osamaksulla, yleisimmillä luottokorteilla tai verkkopankissa helposti ja turvallisesti.

Klarna

Lue lisää

VAIHTO JA PALAUTUS

- Kokeile rauhassa

Älä enää epäröi, kokeile rauhassa. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus* helpottaa ostopäätöstä.

100 päivää

Lue lisää

Tyytyväisyystakuu

- 30 pv aikaa kokeilla

Jos et ole tyytyväinen, voit vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty.

100 %

Lue lisää

Artikkelisivu /

Yleiset kilpailusäännöt

Nämä ovat yleiset kilpailusäännöt, joita sovelletaan XXL Sports & Outdoor Oy:n sosiaalisen median kilpailuissa ja arvonnoissa
 
 
1. Kilpailun / Arvonnan järjestäjä
 
XXL Sports & Outdoor Oy (”XXL”)
Sähkötie 5
01510 Vantaa
Y-tunnus: 2541215-9
 
 
2. Osallistumisoikeus 
 
Kilpailuun / Arvontaan voi osallistua kaikki yli 16 vuotiaat henkilöt. Kilpailuun osallistuminen ei maksa mitään eikä se velvoita tuotteen ostamista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä säännöt.
 
 
3. Kilpailun/Arvonnan kampanja-aika 
 
Kilpailun / Arvonnan kampanja-aika on mainittu kilpailun julkaisun yhteydessä
 
 
4. Kilpailun / Arvonnan palkinnot
 
Kilpailun / Arvonnan palkinnot ilmoitetaan kilpailun julkaisun yhteydessä. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuhun hyödykkeeseen tai suoritukseen. Mikäli palkinto on kokoriippuvainen, ei tuotetta voi vaihtaa toiseen kokoon. Kilpailun / Arvonnan yhteydessä tai palkinnon lähettämisen yhteydessä osallistujalta on kysytty hänen haluamansa koko. XXL vastaa palkintojen arpajaisverosta.
 
 
5. Kilpailuun / Arvontaan osallistuminen
 
Kilpailuun / Arvontaan osallistuminen tapahtuu XXL:n sosiaalisen median kanavilla, kuten Facebookissa ja Instagramissa. Lähtökohtaisesti kilpailuun osallistuminen tapahtuu siinä kanavassa, missä kilpailu on julkaistu ellei julkaisun yhteydessä toisin mainita.
 
Tarkemmat ohjeet kilpailuun / arvontaan osallistumisesta ilmoitetaan kilpailun julkaisun yhteydessä. Osallistumistapoja voi esimerkiksi olla kuvan kommentointi, kuvasta tykkääminen Facebookissa tai kuvan merkitseminen Instagramissa tietyin vaatimuksin kilpailun yhteydessä. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä säännöt.
 
 
6. Voittajan valinta
 
Voittaja valitaan arpomalla ellei kilpailun / arvonnan julkaisun yhteydessä toisin mainita. Mikäli kilpailun / arvonnan voittajan valinta vaatii raatia, raati koostuu XXL:n verkkokauppa- ja markkinointiosaston henkilöistä ellei kilpailun / arvonnan julkaisun yhteydessä toisin mainita. Raadin ei tarvitse perustella valintaa eikä siitä voi valittaa.
 
Kilpailun / Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti mahdollisimman pikaisesti kilpailun päätyttyä ja voittajan valinnan jälkeen. Voittajalle ilmoitetaan sosiaalisen median, sähköpostin tai puhelinnumeron välityksellä. Voittajan nimi saatetaan julkaista verkkosivuilla tai XXL:n sosiaalisessa mediassa.
 
Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa kilpailun päättymisestä, valitaan kilpailulle / arvonnalle uusi voittaja. XXL ei ole velvollinen korvaamaan menetettyä palkintoa, mikäli voittaja ilmaantuu viikon jälkeen kilpailun / arvonnan voittajan julkaisemisesta. XXL ei myöskään korvaa menetettyä palkintoa, mikäli osallistujan antamissa toimitustiedoissa on epäselvyyttä tai virheitä.
 
 
7. Painovirheet 
 
Kilpailun / Arvonnan järjestäjä ei ole vastuussa markkinointimateriaaleista löytyneen painovirheen johdosta aiheutuvista seuraamuksista.
 
 
8. Henkilötietojen käsittely
 
XXL käsittelee kilpailussa / arvonnassa mahdollisesti seuraavia tietoja: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite. Ainoastaan kilpailun voittajan tiedot säilytetään. Tietoja käytetään palkinnon toimittamiseen voittajalle, jonka lisäksi ilmoitamme tiedot voittajasta ja lähetetystä tuotteesta verottajalle. Säilytämme voittajasta tarvittavat tiedot arvontavoittajalistallamme. Kilpailuun osallistumisen yhteydessä annettuja tietoja ei säilytetä kilpailun päättymisen jälkeen eikä luovuteta kolmansille osapuolille. Yksityisyyden suojasi on tärkeää XXL:lle ja XXL noudattaa kaikkia soveltuvia yksityisyyden suojaa koskevia säännöksiä, mukaan lukien henkilötietolakia ja Yleistä Tietosuoja-asetusta (GDPR).
 
 
9. Järjestäjän vastuu 
 
XXL vastaa kilpailun / arvonnan järjestämisestä, voittajan valinnasta ja palkinnon toimittamisesta kampanjan ehtojen mukaisesti. XXL ei vastaa esteistä kilpailuun / arvontaan osallistumiseen. XXL ei vastaa kolmansiin osapuoliin liittyvistä ongelmista, kuten yleisen internet yhteyden toimivuudesta tai kuriiriyrityksen toimituksesta. Mikäli kilpailuun, palkintoon tai kilpailun palkinnon lunastamiseen liittyy kolmas osapuoli, XXL ei vastaa näihin liittyvistä ongelmista. 
 
XXL ei vastaa kilpailuun / arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesti tai tahattomasti suoraan tai välillisesti aiheuttamista vahingoista. Kilpailuun / arvontaan osallistuvat henkilöt vapauttavat järjestäjän kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, jonka väitetään aiheutuneen kilpailuun / arvontaan osallistumisesta. Kilpailuun / arvontaan osallistuvat henkilöt vapauttavat järjestäjän myös kaikesta vastuusta, joka koskee teknisiä ongelmia, vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä. Kuluttajalla säilyy kuluttajasuojalain nojalla kuuluvat oikeudet.
 
 
10. Muut ehdot
 
Osallistumalla kilpailuun / arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan sääntöjä ja järjestäjän tekemiä päätöksiä.
Mikäli kilpailuun / arvontaan osallistuvaa henkilöä epäillään vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on kampanjan järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.
 
Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin ja kilpailun / arvonnan keskeyttämiseen. Kilpailun / Arvonnan keskeytyessä jo mahdollisesti jaetut palkinnot annetaan osallistujille, mutta uusia ei enää jaeta.
 
Mikään XXL:n julkaisema kilpailu / arvonta ei ole Facebookin tai Instagramin järjestämä kilpailu / arvonta. Facebook tai Instagram ei liity tai sponsoroi kilpailua millään tavalla. Osallistujat vapauttavat Facebookin ja Instagramin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen.
 
 
Pohjoismaiden suurin urheiluverkkokauppa
Takaisin ylös