Tämä sivusto käyttää evästeitä Hyväksyn
All Sports United

Asiakaspalvelu

Pohjoismaiden suurin urheilukauppa

TOIMITUS

- Nopeat toimitukset

98% tilauksista lähetetään viimeistään seuraavana päivänä. Ilmainen toimitus yli 50 € toimituksille*.

2-5 arkipäivää*

Lue lisää

Maksaminen

- Turvallinen maksaminen

Maksa laskulla, osamaksulla, yleisimmillä luottokorteilla tai verkkopankissa helposti ja turvallisesti.

Klarna

Lue lisää

VAIHTO JA PALAUTUS

- Kokeile rauhassa

Älä enää epäröi, kokeile rauhassa. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus* helpottaa ostopäätöstä.

100 päivää

Lue lisää

Tyytyväisyystakuu

- 30 pv aikaa kokeilla

Jos et ole tyytyväinen, voit vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty.

100 %

Lue lisää

Artikkelisivu /

XXL-turnaus

NHL-F10-JR-Landing-Page.jpg

 

XXL ETSII F10-JUNIORIJOUKKUEITA TURNAUKSEEN PELAAMAAN NHL-JÄÄLLE

XXL etsii kolmea F10-ikäluokan juniorijoukkuetta pelaamaan jääkiekkoturnausta Hartwall Arenalle Helsinkiin 31.10.2018. XXL järjestää 2018 NHL GLOBAL SERIES Youth Tournament Presented by XXL –jääkiekkoturnauksen, jossa nuoret pelaajat pääsevät kokemaan aidon NHL-tunnelman ja pelaamaan NHL-tasoiselle jäälle. Pelaajilla on myös mahdollisuus nähdä Winnipeg Jetsin ja Florida Panthersin pelaajat 2018 NHL GLOBAL SERIES OPEN PRACTICE –tapahtumassa, joka järjestetään ennen junioriturnausta. Turnaus järjestetään samassa kaukalossa, jossa NHL-joukkueet pelaavat ja harjoittelevat.

Onko joukkueellasi intohimoa, asennetta ja reilun pelin henkeä? Lähetä avoin hakemus sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@xxl.fi ja liitä hakemukseen jääkiekkohenkinen kuva. Kerro hakemuksessa miksi juuri teidän joukkue tulisi valita. Lisäksi kerro joukkueen nimi ja mistä joukkue on kotoisin. Käytä sähköpostin otsikkona ”XXL-Turnaus”.

Kilpailu päättyy 7.10 ja ilmoitamme voittajille seuraavan viikon aikana. Olemme yhteydessä kaikkiin osallistujiin. Voittajan valinnan tulee suorittamaan XXL-raati. Joukkueen valintaan ei vaikuta joukkueen pelitaso, vaan oikeanlainen asenne, intohimo ja reilun pelin henki.

Mikäli sinulla on kysyttävää kilpailusta, olethan yhteydessä osoitteeseen asiakaspalvelu@xxl.fi

 

Vaatimukset joukkueelle

 • Joukkueella tulee olla yksi täysi-ikäinen yhteyshenkilö, joka lähettää hakemuksen ja vastaanottaa kilpailun tulokset.
 • Osallistumalla kilpailuun, yhteyshenkilö vakuuttaa, että hänellä on oikeus ilmoittaa joukkue kilpailuun ja kaikki pelaajat ja heidän vanhempansa ovat antaneet suostumuksen osallistua kilpailuun. Osallistumalla kilpailuun, yhteyshenkilö vakuuttaa lukeneensa ja hyväksyneensä kilpailun ehdot sekä tiedottanut kilpailun säännöistä osallistuvan joukkueen jäsenille.
 • Kaikilla pelaajilla tulee olla aktiivinen pelilisenssi ja Jääkiekkoliiton hyväksymä vakuutus.
 • Joukkueen pelaajat kuuluvat F10-ikäluokkaan (syntynyt 2010). Tarkemmat ohjeet ikäluokasta ja yli-ikäisistä pelaajista on kerrottu Jääkiekkoliiton 2018-19 kilpailusäännössä 7.15. (http://www.finhockey.fi/index.php/component/k2/item/137-kilpailusaannot)
 • Joukkue voidaan kasata saman seuran eri joukkueista F10-ikäluokassa. Seurojen ulkopuolisia joukkueita ei hyväksytä.
 • Joukkueessa tulee olla 15 kenttäpelaajaa ja 1 maalivahti.
 • Joukkueen tulee kattaa omat matkakustannukset.
 • Joukkueen tulee huolehtia ruokailuista ja juomista päivän aikana. Päivä on pitkä pelaajille. Jäähallin ravintolat ovat auki 2018 NHL GLOBAL SERIES OPEN PRACTICE –tapahtumassa. Pientä purtavaa, kuten hedelmiä, toimitetaan pukukoppiin XXL:n toimesta.
 • Joukkueen mukana tulee olla riittävästi vanhempia/huoltajia pelaajille. Joukkueen taustajoukoissa voi olla mukana maksimissaan 1 huoltaja yhtä pelaajaa kohden eli yhteensä 16 huoltajaa.
 • Pelaajien pitää tuoda mukanaan omat suojat ja pelivarusteet. XXL toimittaa pelipaidat turnaukseen.
 • Vaatimukset avoimelle hakemukselle: Maksimipituus 1000 sanaa. Väkivaltaista, häpäisevää tai asiatonta sisältöä ei hyväksytä.
 • Vaatimukset kuvalle: Maksimi koko 5mt. Tiedostomuoto .jpg tai .png. Joukkueen yhteyshenkilö vakuuttaa, että kaikki kuvassa olevat pelaajat ja heidän vanhempansa ovat hyväksyneet kuvan käyttämisen. Väkivaltaista, häpäisevää tai asiatonta sisältöä ei hyväksytä.

 

Turnausinformaatio

 • Turnaus järjestetään Hartwall Arenalla Helsingissä 31.10.2018. Turnauksen järjestäjänä toimii XXL Sports & Outdoor yhdessä Blues F10 –juniorijoukkueen kanssa. Bluesin F10 juniorit ovat neljäs joukkue turnauksessa.
 • Turnauksessa noudatetaan Jääkiekkoliiton hyväksymiä Leijonaliiga-sääntöjä. Lue Leijonaliigan säännöt täältä
 • Tässä turnauksessa pelaa yhteensä neljä joukkuetta. Jokaisessa joukkueessa on 15 kenttäpelaajaa ja 1 maalivahti. Yhteensä 16 pelaajaa.
 • Jokaisella joukkueella on yhteensä 3 peliä.
 • Pelin peliaika on 22 min ja pelissä käytetään 2 min vaihtoja. Pelien välissä on 4 min tauko.
 • Pelit pelataan puolikkaassa kaukalossa. Kummallakin puoliskolla on oma peli samaan aikaan.
 • XXL toimittaa pelipaidat yhdessä NHL:n kanssa.

 

Turnauksen alustava aikataulu

Aikatauluun voi tulla muutoksia, jolloin muutokset ilmoitetaan joukkueelle

13.00 – Joukkueet saapuvat Hartwall Arenalle, missä he tapaavat joukkueen opastajan. Joukkueet opastetaan pukukoppiin, minne he voivat jättää varusteensa. Tämän jälkeen joukkueet opastetaan 2018 NHL GLOBAL SERIES OPEN PRACTICE –tapahtumaan. Joukkueille ja heidän huoltajille on varattu istumapaikat tapahtumassa.

Mikäli joukkue ei pysty osallistumaan 2018 NHL GLOBAL SERIES OPEN PRACTICE –tapahtumaan, tulee siitä ilmoittaa etukäteen. Tässä tapauksessa joukkueen on saavuttava 15.30 osallistuakseen turnaukseen.

15.30 – Joukkueen opastaja hakee joukkueen katsomosta ja opastaa pukukoppiin.

15.45 – Varusteiden pukeminen pukukopissa

16.45 – Pelaajien esittely (kuulutukset ja kokoontuminen vaihtopenkeille)

17.00 – Lämmittelyt

17.15 – Pelit: 3 x 22 min (+ 4min vaihdot pelien välissä). Noudatetaan Leijonaliigan sääntöjä.

18.30 – Pelit loppuvat

 

Kilpailun säännöt ja ehdot

 

1. Kilpailun / Arvonnan järjestäjä

 

XXL Sports & Outdoor Oy (”XXL”)

Sähkötie 5

01510 Vantaa

Y-tunnus: 2541215-9

 

2. Osallistumisoikeus 

 

Kilpailuun osallistuvan joukkueen tulee olla suomalinen F10-ikäluokan juniorijääkiekkojoukkue. Joukkueen pelaajilla on oikeus pelata F10-ikäluokassa (syntynyt 2010). Tarkemmat ohjeet ikäluokasta ja yli-ikäisistä pelaajista on kerrottu Jääkiekkoliiton 2018-19 kilpailusäännössä 7.15. Joukkueella tulee olla yksi täysi-ikäinen yhteyshenkilö, joka lähettää hakemuksen ja vastaanottaa kilpailun tulokset. Vain yksi hakemus hyväksytään joukkuetta kohden. Osallistumalla kilpailuun, yhteyshenkilö vakuuttaa, että hänellä on oikeus ilmoittaa joukkue kilpailuun ja kaikki pelaajat ja heidän vanhempansa ovat antaneet suostumuksen osallistua kilpailuun. Osallistumalla kilpailuun, yhteyshenkilö vakuuttaa lukeneensa ja hyväksyneensä kilpailun ehdot sekä tiedottanut kilpailun säännöistä osallistuvan joukkueen jäsenille. Kaikilla pelaajilla tulee olla aktiivinen pelilisenssi ja Jääkiekkoliiton hyväksymä vakuutus. Pelaajien pitää tuoda mukanaan omat suojat ja pelivarusteet. XXL toimittaa pelipaidat turnaukseen. XXL raadin jäsenet ja heidän perheenjäsenet eivät ole oikeutettuja osallistumaan kilpailuun.

 

3. Kilpailun palkinnot

 

Kilpailun palkintona on 3 paikkaa 2018 NHL GLOBAL SERIES Youth Tournament Presented by XXL –jääkiekkoturnaukseen. Turnauksen järjestäjänä toimii XXL yhdessä Bluesin F10-juniorijoukkueen kanssa. Bluesin F10 juniorit ovat neljäs joukkue turnauksessa. Joukkueen jäsenet ja heidän huoltajat saavat myös pääsyliput 2018 NHL GLOBAL SERIES OPEN PRACTICE –tapahtumaan. Joukkueen jäsenet saavat myös pitää omanaan turnaukseen toimitetut pelipaidat.

 

4. Kilpailuaika

 

 Kilpailun ajanjakso on 22.9.-7.10.2018. Voittajille ilmoitetaan mahdollisimman nopeasti kilpailun päättymisen jälkeen.

 

5. Kilpailuun / Arvontaan osallistuminen

 

Osallistuakseen kilpailuun, joukkueen yhteyshenkilön tulee lähettää avoin hakemus sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@xxl.fi ja liittää hakemukseen jääkiekkohenkinen kuva. Hakemuksessa tulee kertoa miksi juuri kyseinen joukkue tulisi valita. Lisäksi hakemuksessa tulee kertoa joukkueen nimi ja mistä joukkue on kotoisin. Sähköpostin otsikkona tulee käyttää ”XXL-Turnaus”.

Vaatimukset avoimelle hakemukselle: Maksimipituus 1000 sanaa. Väkivaltaista, häpäisevää tai asiatonta sisältöä ei hyväksytä.

Vaatimukset kuvalle: Maksimi koko 5mt. Tiedostomuoto .jpg tai .png. Joukkueen yhteyshenkilö vakuuttaa, että kaikki kuvassa olevat pelaajat ja heidän vanhempansa ovat hyväksyneet kuvan käyttämisen. Väkivaltaista, häpäisevää tai asiatonta sisältöä ei hyväksytä.

 

6. Henkilötietojen käsittely

 

XXL käsittelee kilpailussa mahdollisesti seuraavia tietoja: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite. Tietoja käytetään ohjeiden jakamiseen ja kilpailun tulosten tiedottamiseen. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tietoja ei säilytetä kilpailun päättymisen jälkeen. Yksityisyyden suojasi on tärkeää XXL:lle ja XXL noudattaa kaikkia soveltuvia yksityisyyden suojaa koskevia säännöksiä, mukaan lukien henkilötietolakia ja Yleistä Tietosuoja-asetusta (GDPR).

 

7. Voittajan valinta

XXL-raati valitsee voittajan. Raadin ei tarvitse perustella valintaa eikä siitä voi valittaa.

Voittajajoukkueen yhteyshenkilöön ollaan yhteydessä mahdollisimman pikaisesti kilpailun päätyttyä. Voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Voittajajoukkueen nimi saatetaan julkaista XXL:n sosiaalisen median kanavissa tai XXL:n kotisivulla.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta 3 päivän kuluessa kilpailun päättymisestä, valitaan kilpailulle uusi voittaja. XXL ei ole velvollinen korvaamaan menetettyä palkintoa, mikäli voittaja ilmaantuu 3 päivän jälkeen kilpailun voittajan julkaisemisesta. XXL ei myöskään korvaa menetettyä palkintoa, mikäli osallistujan antamissa toimitustiedoissa on epäselvyyttä tai virheitä.

Kaikkiin kilpailun osanottajiin ollaan joka tapauksessa yhteydessä kilpailun päätyttyä tuloksesta riippumatta.

 

8. Muut osapuolet kilpailussa ja turnauksessa

 

Blues F10 juniorit – Turnauksen isäntäjoukkue. Järjestäjä yhdessä XXL:n kanssa.

Suomen Jääkiekkoliitto – Neuvonantaja ja turnauksen valvoja

 

9. Järjestäjän vastuu 

 

XXL vastaa kilpailun järjestämisestä ja voittajan valinnasta. XXL ei vastaa esteistä kilpailuun osallistumiseen. Kilpailuun osallistujat ovat vastuussa kilpailuun osallistumiseen mahdollisesti liittyvistä kustannuksista sekä tapahtumaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. XXL ei vastaa kolmansiin osapuoliin liittyvistä ongelmista, kuten esimerkiksi yleisen internet yhteyden toimivuudesta. XXL ei vastaa kilpailuun osallistuvan henkilön tahallisesti tai tahattomasti suoraan tai välillisesti aiheuttamista vahingoista. Kilpailuun osallistuvat henkilöt vapauttavat järjestäjän kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, jonka väitetään aiheutuneen kilpailuun, 2018 NHL GLOBAL SERIES OPEN PRACTICE -tapahtumaan tai turnaukseen osallistumisesta.

 

10. Painovirheet 

 

XXL ei ole vastuussa markkinointimateriaaleista löytyneen painovirheen johdosta aiheutuvista seuraamuksista.

 

11. Muut ehdot

Turnaus on normaali harjoitus ja pelitapahtuma, joten kaikilla pelaajilla tulee olla aktiivinen pelilisenssi ja vakuutus mahdollisten loukkaantumisten tai vahinkojen kattamiseksi. Joukkueet vastaavat pelilisenssien ja vakuutusten voimassaolosta.

Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan sääntöjä ja järjestäjän tekemiä päätöksiä.

Mikäli osallistujaa epäillään vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on kilpailun järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin ja kilpailun keskeyttämiseen. 

Kilpailu on XXL:n järjestämä eikä se ole millään tavalla Facebookin tai Instagramin sponsoroima tai järjestämä. Osallistujat vapauttavat Facebookin ja Instagramin  kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen.

Koska kilpailu on XXL:n järjestämä, National Hockey League ("NHL") tai sen osat eivät sponsoroi tai hallinnoi kilpailua millään tavalla. Osallistujat vapauttavat NHL:n kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen.

NHL ei ole vastuussa, mikäli NHL Global Series Open Practice-tapahtuma viivästyy, siirtyy tai peruuntuu mistä tahansa syystä, joka voi estää tapahtumaan osallistumisen ja palkinnon käyttämisen eikä palkintoa hyvitetä. Osallistujan tulee noudattaa kaikkia tapahtuman sääntöjä ja ohjeita. NHL pidättää oikeuden peruuttaa voittajan tai voittajan vieraan oikeuden lipun käyttämiseen, mikäli se tai tapahtuman henkilökunta harkinnallaan epäilee henkilöiden olevan turvallisuusriski, päihtynyt, rikkovan tapahtuman sääntöjä tai lakia, tai vahingoittavan NHL:ää tai sen mainetta.

 

Pohjoismaiden suurin urheiluverkkokauppa
Takaisin ylös