Nordic Waxless Start Prep, perushuolto ja voitelu, Vihreä

10€

Tuotekuvausarrow down icon

Tee perinteisten voiteluvapaiden suksien huollosta ja voitelusta helppoa. Saat edullisesti hyvin toimivat ja käyttövalmiit sukset. Perinteisiin voiteluvapaisiin suksiin (EI skin-suksiin, joissa on integroidut pitokarvat). Skin suksien huoltoa varten, katso katso Nordic Skin -huoltopaketteja.

Uusien suksien pohjat on aina valmisteltava käyttöä varten. Tämä voiteluvapaiden suksien huoltopaketti on 10 euroa edullisempi verrattuna Nordic Start Prep -huoltopakettiin. Näin siksi, että Nordic Waxless Start Prep -huoltopaketissa emme käsittele pitoaluetta.

Suksipohjat puhdistetaan ja luistoalueet voidellaan koneellisesti, minkä jälkeen sukset ovat käyttövalmiit. Suksien luisto paranee ja ne käyttäytyvät ennakoidusti. Hyvä luisto takaa, että suksi liukuu vaivattomasti eteenpäin ja auttaa säilyttämään tasapainon ja pysymään pystyssä.

Muista, että hiihtonautinto riippuu hyvistä varusteista!

Sisältää:
- Pohjan peruspuhdistus
- Harjaus (Fibertex® ja Fiberlene®)
- Luistoalueen voitelu
- Luistoalueen kiillotus

Huom! Tämä voitelupalvelu on tarkoitettu XXL.fi-verkkokaupasta tilatuille suksille. Mikäli nykyiset suksesi kaipaavat voitelua/huoltoa ota yhteyttä lähimpään XXL Huoltoon. Katso yhteystiedot ja hinnasto täältä

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä