Tämä sivusto käyttää evästeitä Hyväksyn
All Sports United

Asiakaspalvelu

Pohjoismaiden suurin urheilukauppa

TOIMITUS

- Nopeat toimitukset

98% tilauksista lähetetään viimeistään seuraavana päivänä. Ilmainen toimitus yli 50 € toimituksille*.

2-5 arkipäivää*

Lue lisää

Maksaminen

- Turvallinen maksaminen

Maksa laskulla, osamaksulla, yleisimmillä luottokorteilla tai verkkopankissa helposti ja turvallisesti.

Klarna

Lue lisää

VAIHTO JA PALAUTUS

- Kokeile rauhassa

Älä enää epäröi, kokeile rauhassa. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus* helpottaa ostopäätöstä.

100 päivää

Lue lisää

Tyytyväisyystakuu

- 30 pv aikaa kokeilla

Jos et ole tyytyväinen, voit vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty.

100 %

Lue lisää

Artikkelisivu / Vinkit ja neuvot / Vinkit ja neuvot vaateosastolle / Maailman ympäri 50 päivässä

Maailman ympäri 50 päivässä

Thomas-Coville.jpg

 

 

Yksinpurjehtija Thomas Coville ylittää jatkuvasti uusia rajoja yhdessä Helly Hansenin kanssa.

Thomas Covillen elämä on jatkuvaa haasteiden voittamista. Hän on menestynyt suurissa purjehduskilpailuissa. Vuonna 2012 hän voitti maineikkaan Volvo Ocean Racen. Hänellä on sekä voittoja että useita palkintopallipaikkoja Route du Rhumissa ja hän on näyttänyt kyntensä jopa Transatissa sekä Vendee Globessa.

Lisäksi hän on jatkuvasti ennätysjahdissa. Jo vuonna 2005 hän teki ennätyksen Miami–New York -reitin yksinpurjehtimisessa. Vuonna 2016 Covillesta tuli viidennellä yrityksellään ensimmäinen yksinpurjehtija, joka onnistui purjehtimaan maailman ympäri alle 50 päivässä. Hänen ennätysaikansa oli 49 päivää, 3 tuntia, 7 minuuttia ja 38 sekuntia.

Uutta ennätystä jahtaamassa

Lukuisista saavutuksistaan huolimatta Coville ei juokse vain menestyksen perässä. Hän jatkaa itsensä haastamista ja nauttii merellä olosta. Vuoden 2016 jälkeen hän nimittäin menetti ennätyksensä, mutta hän ei antanut sen viedä motivaatiotaan. Päinvastoin. Hän jatkaa rajojensa haastamista ja uskoo, että maailman ympäri purjehtiminen on mahdollista vieläkin nopeammin paremmalla veneellä sekä jatkuvan ja innovatiivisen tuotekehityksen avulla. Nykyinen ennätys on alle 43 päivää. Kenties seuraava Covillen rikkoma haamuraja onkin 40 päivää.

 

 

 

Coville tekee yhteistyötä Helly Hansenin kanssa

Coville tekee yhteistyötä Helly Hansenin kanssa. Hän testaa HH:n vaatteita ja varusteita vaativimmissa olosuhteissa päiväntasaajan äärimmäisestä kuumuudesta Antarktiksen purevaan ja hengenvaaralliseen kylmyyteen. Tämä tarkoittaa, että kun valitset Helly Hansenin purjehdusvaatteita, saat huolella testattua ammattimaista laatua.

Helly Hansen HP Racing Midlayer on uusi esimerkki siitä, miten hyvä yhteistyö yhden maailman sinnikkäimmän yksinpurjehtijan kanssa johtaa innovatiiviseen purjehdusvaatteiden kehittymiseen.

HP Racing Midlayer on valmistettu vedenpitävästä HELLY TECH -materiaalista. Siinä on LifaLoft-vuori, mikä pitää käyttäjänsä lämpimänä ja antaa erinomaisen liikkumavapauden. Takkia voi käyttää erikseen tai eristävänä välikerroksena kuori- tai purjehdustakin alla.

Helly Hansen HP Race Jacket.jpg
Pohjoismaiden suurin urheiluverkkokauppa
Takaisin ylös