Solid-omavastuuvakuutus

solid hero

Turvaa varkauden varalta

Pyöräily on hyvä asia monin tavoin, valitettavasti polkupyörän varastamisen riski on melko suuri. Varastetun polkupyörän omistajalle se ei tarkoita vain turhautumista ja ärsyyntymistä, vaan myös kustannuksia. Solid Insurance on kehittänyt varkausturvan uudelle polkupyörällesi, turvan voit ostaa joko 12 tai 36 kuukaudeksi pyöräoston yhteydessä XXL tavarataloista. Pyöräturva sisältää omavastuun korvauksen ja varkaussuojan rekisteröinnin.

Omavastuun korvaus

Kotivakuutuksesi kattaa itse polkupyörän varkauden, mutta vaikka polkupyörä on suhteellisen uusi ja korvataan täydesät arvosta, omavastuu on aina maksettava. Valitsemalla polkupyörävakuutuksen, korvaa Solid Insurance omavastuun aina 1000 euroon saakka.

Korvauksen saamisen edellytys on, että kotivakuutuksesi kattaa varkauden ja että ostat samanmerkkisen tai vastaavan polkupyörän samasta ostopaikasta, josta olet ostanut varkauden kohteeksi joutuneen polkupyörän.

Varkausuojan rekisteröinti

Ostaessasi vakuutksen polkupyöräsi merkitään varkaussuojatarralla ja rekisteröidään Solid Insurancen polkupyörärekisteriin.

Rekisteröimme myös polkupyörän runkonumeron, jonka avulla voimme seurata polkupyörää, vaikka varkaussuojatarra olisi poistettu. Polkupyörärekisterin kautta poliisi voi etsiä, onko heille toimitettu sinulta varastettua pyörää.

XXL tarjoaa omavastuuvakuutuksen joko 12 tai 36 kuukaudeksi pyöräoston yhteydessä XXL-tavarataloissa. 12kk pyörävakuutuksen hinta on 24,90€ ja 36kk 39,90€.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.