Urheiluvaatteet - inspiraatiota treenipukeutumiseen

Nainen treenaa salilla pallon kanssa

Inspiraatioita naisten treenipukeutumiseen

Urheiluvaatteita valittaessa on tilaisuus hullutella väreillä. Jos tykkäät suosia mustaa ja muita perusvärejä arkivaatteissa, urheiluvaatteiden kohdalla on hauskaa ottaa värejä käyttöön rohkeammin. Kevään ja kesän muotivärejä ovat raikas koralli, marjaisat sävyt sekä ikisuosikit pastellisävyt. Herkullisen väriset vaatteet lisäävät treeni-iloa entisestään!

Treenaminen on ehdottomasti mukavampaa oikeanlaisissa varusteissa. Nykyaikaisten materiaalien ansiosta vaatteet ovat entistä hengittävämpiä ja antavat loistavan tuen säilyttäen samanaikaisesti hyvän liikkumavapauden. Salilla ja jumpassa on paljon mukavampi suorittaa liikkeitä teknisissä treenivaatteissa, jotka mahdollistavat mukavan olon. Ne tukevat sieltä mistä pitääkin paukkumatta saumoista. Iho säilyy kuivana ja treeniin voi keskittyä täysillä. Ja onhan se mukavaa nähdä omana peilikuvanaan hyvin pukeutunut treenaaja!

Kompressiovaatteet ovat yksi tämän hetken ehdottomista suosikeista. Ne vähentävät loukkaantumisriskiä, parantavat suorituskykyä ja nopeuttavat palautumista. Joustavien ja kestävien kompressiovaatteiden saavuttama suuri suosio perustuu niiden verenkiertoa ja hapensaantia edistäviin ominaisuuksiin. Tuotevalikoimasta löydät sopivia tuotteita lajiin kuin lajiin. Tuotteet ovat modernin leikkauksensa ansiosta yksinkertaisen tyylikkäitä. Kokeile sinäkin! Lue lisää kompressiovaatteiden tuomista eduista täältä:

Juoksuvarusteiden ehdoton ykkönen on oikeanlaiset juoksukengät, mutta myös laadukkaiden vaatteiden valinta on tärkeää. Lenkki voi olla pilalla, jos saumat hankaavat, avaimille ei löytynyt taskuja, lahkeet viiltävät maata, paita nousee korviin tai urheilurintaliivit eivä tue tarpeeksi. Näiden ikävyyksien välttämiseksi ja juoksuilon maksimoimiseksi kannattaa vaatekaappia täyttää teknisillä juoksuvaatteilla. Oikeanlaisen määrän vaatteita säähän nähden löytää kokeilemalla - ja muutaman virhevalinnan tehtyään. Lämpötilojen kirjo on Suomessa laaja, joten on hyvä omistaa paksumpia juoksutrikoita talvisäiden varalle ja kesää varten capri- tai shortsimittaisia trikoita. Yläosia on syytä olla myös lyhyt- ja pitkähihaisina versioina. Kylmällä säällä kerrospukeutuminen on valttia, auringon helliessä lippis on monesti pelastus! Juoksutapahtumien yhteydessä sadeviitta pitää kuivana ennen starttia sateisellä säällä. Lue lisää juoksuvaatteiden valinnasta täältä:

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.