Drop Of Mindfulnes - trendikkäitä treenivaatteita

Nainen juoksee portaita

Drop of Mindfulness - ihania vaatteita treeniin ja vapaa-aikaan

Käyttömukavuus, toiminnallisuus ja kaunis suunnittelu kuvaavat osuvasti ruotsalaisen Drop of Mindfulness -brändin tuotteita. Drop of Mindfulnessin vaatteet ovat ilmeeltään leikkisiä, värikkäitä sekä naisellisia.

Konsepti syntyi New Yorkissa joogatunnilla, ja se on vahvasti inspiroitunut kaupungista, joka ei koskaan nuku. Asujen kautta DoM haluaa inspiroida terveelliseen elämäntyyliin niin, että voit tuntea hyvää oloa niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Vaatteet sopivat erinomaisesti joogan ja muiden lajien lisäksi myös vapaa-ajan vaatteiksi. Saumat ja ompeleet on suunniteltu siten, etteivät ne hankaa treenin aikana, ja vaatteet tuntuvat mukavalta olitpa joogatunnilla tai juoksulenkillä!

Asuissa on rohkeat väriyhdistelmät, naisellinen leikkaus, uniikki suunnittelu sekä teknisesti ylivoimainen laatu, joten ne soveltuvat moneen lajiin. Sunnittelussa korostuva naisellinen trendeillä ja väreillä ilottelu piristää mieltä ja treeniä!

Harrastatpa joogaa, juoksua tai kuntosalia tuntuvat hyvännäköiset DOM:in treenivaatteet erittäin mukavilta yllä –­­ design ja toiminnallisuus täydellisessä harmoniassa. Inspiroidu ja motivoidu tästä jännittävästä ja iloisesta treeniasumallistosta!

Katso kaikki naisten ulkoilu- ja treenivaatteet laajasta valikoimastamme täältä:

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.