Vaihdamme ja asennamme grippejä golf-mailoihin

nainen golffaa

Vaihdamme golfmailojen grippejä suuressa osassa myymälöitämme. Varmista grippien vaihto myymälän urheiluosastolta.

Kulunut grippi golf-mailassa on kovempi kuin uusi. Se voi saada kätesi hieman lipsumaan lyödessäsi palloa. Tällöin varsinkin tarkkuus heikkenee. Gripin vaihtaminen saa mailan tuntumaan taas kuin uudelta. Gripin myötä otteesi mailaan on parempi, mikä tekee suorien ja pitkien lyöntien lyönnistä helpompaa. Voit myös halutessasi valita mieltymystesi mukaan kustomoidun, esimerkiksi ohuemman tai paksumman, gripin. On myös mahdollista asentaa lyhyempi tai pidempi nauha riippuen siitä, mitä kaipaat.

Hinnasto:

  • 1 maila 3,90 € (työn osuus) + valitsemasi grippi
  • 3 mailaa 9,90 € (työn osuus) + valitsemasi gripit
  • 14 mailaa 42 € (työn osuus) + valitsemasi gripit

KUINKA USEIN MAILOIHIN PITÄÄ VAIHTAA GRIPPI?

Gripin vaihdon ajankohta riippuu ensisijaisesti siitä, kuinka usein pelaat. Mikäli pelaat sesonkiaikaan 3–4 kertaa viikossa, grippi tulee vaihtaa vähintään joka toinen kausi. Joitain mailoja, kuten wedgejä, käytetään useammin kuin toisia, joten myös grippi pitää vaihtaa useammin. Mikäli huomaat otteesi heikentyneen swingatessa, on syytä harkita gripin vaihtamista. Hyvä vinkki on vaihtaa useamman mailan grippi kerrallaan, mieluiten ryhminä, kuten puumailat/hybridit, pitkät rautamailat (3-4-5), keskipitkät (6-7-8-9) ja wedget (Pw-Gw-Sw-Lw). Näin tehdessäsi mailojen yksilökohtaiset erot vähenevät, eikä otetta tarvitse muuttaa.

KUINKA KAUAN KESTÄÄ VAIHTAA GRIPPI GOLF-MAILAAN?

Gripin vaihtaminen yhteen golf-mailaan vie viidestä kymmeneen minuuttia. Lisäksi suositellaan 12 tunnin kuivumisaikaa, jolloin maila on pystyssä grippi ylöspäin. Mitä golf-mailan gripin vaihtaminen maksaa? Gripin vaihtaminen golf-mailaan maksaa alkaen 12,8€. Hintaan sisältyy GolfPriden grippi ja vaihtotyö (gripin hinta on alkaen 8,9 € ja vaihtotyön hinta on kiinteästi 3,9€) 

VAIHDA PIIKIT GOLF-KENKIIN

XXL:stä saat apua myös golf-kenkien piikkien vaihtoon.

Piikkien vaihdon hinta on 14,90 €.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.