Suksien ja lumilautojen voitelut ja huollot

Jokaisessa XXL-tavaratalossa on suksi- ja lumilautahuolto. Ammattitaitoinen huoltohenkilöstömme toteuttaa kaikki suksien ja lumilautojen huoltoon ja voiteluun tarvittavat työt laadukkain Wintersteiger -konein sekä Swix -voitein ja -tarvikkein.

HUOM! Wintersteiger-hionnat saatavilla seuraavissa XXL-tavarataloissa: Tammisto, Suomenoja, Lahti, Kaleva, Mylly, Oulu, Jyväskylä, Kuopio.

Huollon yhteystiedot

Alta löydät hinnaston maastohiihtosuksien, laskettelusuksien sekä lumilautojen huolloille ja voiteluille.

Maastohiihtosuksien perusvoitelut

Alla olevat maastohiihtosuksien perusvoitelut sopivat hyvin aloitteleville sekä edistyneemmille hiihtäjille. Niitä suositellaan tehtäväksi sekä uusiin suksiin, että säännöllisesti suksien toimivuuden vuoksi.

Perusvoitelut

Maastohiihtosuksien edistyneemmät voitelut

Alla olevat voitelut soveltuvat edistyneille, aktiiveille sekä kilpahiihtäjille. Niiden avulla suksiin saadaan täydellinen pito ja luisto käyttäen kehittyneitä tekniikoita sekä parhaita voiteita.

Edistyneemmät voitelut

Pitopohjasuksien voitelut

Alla olevat voitelut sopivat pitopohjasuksien voiteluun. Pohjavoiteen tilalle laitamme Swix skin-wax tai jäänestoaineen.

Skinvoitelut

Laskettelusuksien sekä lumilautojen voitelut

Alla olevat huollot sopivat kaikille laskettelijoille sekä lumilautailijoille. Perushuoltoja suositellaan kaikkiin uusiin suksiin sekä säännöllisesti tämän jälkeen suksien kunnon ja toimivuuden varmistamiseksi. Aktiivi- ja Racing-huolloissa suksien toimivuuden lisäksi tähdätään myös loistavaan luistoon ja hyvään laskuelämykseen.

Laskettelusuksien ja lumilautojen voitelut

Suksien ja lumilautojen huollot

Ammattitaitoinen huoltomme varmistaa, että välineesti ovat kunnossa läpi kauden. Säännöllinen huolto pidentää varusteiden ikää ja parantaa talviurheilukokemusta.

Wintersteiger-hionnat saatavilla seuraavissa XXL-tavarataloissa: Tammisto, Suomenoja, Lahti, Kaleva, Mylly, Oulu, Jyväskylä, Kuopio.

Huollot

Perushuolto sisältää:

Pohjan puhdistus, pohjan hionta, kanttien teroitus (laskettelusukset/lumilauta), pohjavoide, kelivoide LF, siteiden tarkistus.

Täyshuolto sisältää:

Pohjan puhdistus, paikkaus, pohjan hionta, kanttien teroitus (laskettelusukset/lumilauta), pohjan infrapunakyllästys, pohjavoide LF, kelivoide LF, siteiden tarkistus.

Asennukset ja muut työt

Asennukset ja muut työt

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä