Valitse teltaksi Coleman BlackOut Berdroom ja nukut paremmin

coleman camping teltta

VALOISANA KESÄYÖNÄ TEHOKKAASTI PIMENNETTY MAKUUTILA TAKAA MAITTAVAT YÖUNET.

Telttaretkeily ja teltassa nukkuminen on kesäisin valtavan hieno kokemus. Sen kääntöpuoleen kuuluvat kuitenkin liiankin valoisat ja turhan monia valvottavat kesäyöt.

Kannattaakin tutustua Colemanin innovatiivisiin BlackOut Bedroom® -telttoihin, jotka tarjoavat ongelmaan erinomaisen ratkaisun.

SULKEE POIS 99 % PÄIVÄNVALOSTA

Colemanin pimentävä telttakangas sulkee ulkona olevan valon pois 99 %. Makuutila on pimeä, eikä uni häiriinny. Sarastava keskikesän aamuaurinkokaan ei herätä pimennetyssä makuutilassa nukkuvaa telttailijaa.

Toinen BlackOut-teltan etu on, että päivällä teltassa on noin viisi astetta viileämpää kuin ulkona. Yöllä taas lämpötila on noin asteen ulkolämpötilaa korkeampi. Tekninen BlackOut-pimennys lisää yksinkertaisesti teltan käyttömukavuutta.

Colemanin BlackOut Bedroom® -teltta on lasten kanssa telttaillessa täysin ylivoimainen. Telttakokemus on lastenkin kannalta paljon mukavampi, kun he ovat levänneitä hyvin nukutun yön jälkeen.

ERINOMAINEN TELTTAVALINTA FESTAREILLE JA LEIRINTÄALUEILLE

Monissa Coleman-teltoissa pimentävä tekninen telttakangas on jo vakioratkaisu. Näitä telttoja XXL:llä on mukava valikoima.

Coleman Kobuk Valley on erityisen hyvä telttavalinta festareille ja leirintäaluekäyttöön. Kobuk Valley on saatavana 2-, 3- ja 4-hengen telttana. Kobuk Valley on myös omiaan retkikäytössä, vaikka se patikoidessa ei olekaan ihan kevyimpiä telttavalintoja.

Festareilla kaveriporukassa tai vanhempien lasten kanssa leirintäalueella yöpyessä, neljän hengen Coleman Spruce Falls -teltta on erinomainen valinta. Teltassa on oleskelutila keskellä ja yksi pimennetty makuuhuone oleskelutilan kummallakin puolen.

Coleman Pinto Mountain 5 Plus -teltta on isomman perheen telttavalinta leirintäalueyöpymisiin. Telttaan mahtuu nukkumaan viisi henkilöä, teltassa on kaksi pimennettyä makuutilaa sekä poikkeuksellisen iso seurustelutila.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.