Pyöräile kelistä riippumatta Gore Wearin vaatteilla

Gore wear pyöräily

Kohtaa kaikki säätilat, kehitä suorituskykyäsi ja haasta rajasi GORE urheiluvaatteiden avulla.

Oletko valmis viettämään aiempaa enemmän aikaa pyöräsi selässä tänä keväänä?Kevät tarjoaa vaihtuvia sääolosuhteita ja voi olla haastavaa pysyä kuivana sekä lämpimänä ulkona urheillessasi.Siksi tarjoamme sinulle parhaat vinkkimme miten pukeutua kevään olosuhteisiin, jotta kevään ajokilometrit olisivat mahdollisimman nautinnollisia.

GORE-TEX® - huippuluokan suojaa

Ajoitpa sitten työmatkaa tai kovempitempoista lenkkiä viileässä ja kosteassa kelissä, on GORE-TEX® tuote aina hyvä valinta.

Gore-Tex tuotevalikoiman tuotteet on aina tehty GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™ lupauksella, joten voit olla varma että tuote tarjoaa huippuluokan sääsuojan johon voit luottaa.

Saat aina innovatiivisen veden- ja tuulenpitävyyden sekä erinomaisen hengittävyyden pyöräiletpä sitten työmatkaa, juokset lenkkiä kaatosateessa tai joudut myrskyn yllättämäksi vuoristossa.

Päähyödyt

Vedenpitävä: Kun kastut kehosi menettää lämpöä josta seuraa epämukava tunne. Gore-Tex tuotteet tarjoavat innovatiivisen ja kestävän vedenpitävyyden johon voit aina luottaa.

Tuulenpitävä: Kylmä tuuli vie mennessään lämpimän ilmakerroksen ihosi ja vaatteidesi välistä. Kaikki tuotteet GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™ lupauksella ovat tuulenpitäviä, ne suojaavat ja pitävät sinut lämpimänä.

Hengittävä: Olipa ulkona kuinka kylmä tahansa, ihosi hikoilee kun liikut. Gore-Tex-kalvo päästää kehosi tuottaman vesihöyryn läpi, joten pysyt kuivana myös liikkeessä.

XXL:stä löydät tuotteita joissa on GORE-TEX Active -kalvo kuten C3 GORE-TEX Active Jacket maantiepyöräilijälle, maastopyöräilijälle ja työmatkapyöräilijälle.

Tutustu myös kevyeen ja pieneen tilaan pakkautuvaan C5 GORE-TEX Shakedry™ 1985 Jacket takkiin.

Tässä takissa on uutta GORE-TEX Active Shakedry™ teknologiaa, jossa takin ulompi pinta on erityisen vettähylkivä. Se on Gore-Tex tuotevalikoiman kevyin, hengittävin ja pienimpään tilaan pakkautuvin takki. Pakkohankinta kaikille maantiepyöräilijöille, joka pakkautuu helposti ajopaidan taskuun yllättävää sadekuuroa varten.

Milloin valita WINDSTOPPER®?

Kun haluat suojaa tuulelta, mutta pyrit välttämään rankempaa sadetta, GORE® WINDSTOPPER® ja GORE-TEX Infinium™ tuotteet joissa on GORE® WINDSTOPPER® teknologia ovat loistava valinta.

Ne on suunniteltu tilanteisiin joissa mukavuus ja suorituskyky ovat tärkeämpiä kuin äärimmäinen vedenpitävyys. Valmistettu joustavuus, toiminnalisuus ja tyyli edellä, ne ovat varmoja suosikkeja kaikille jotka haluavat liikkua aktiivisesti.

Päähyödyt 

Täysin tuulenpitävä: Ei tuultahylkivä tai ikään kuin tuulenpitävä, vaan takuuvarmasti ja aina täysin tuulenpitävä.

Kevyt: Tällä teknologialla valmistetuista takeista monet ovat erittäin kevyitä, se tarkoittaa että ne on myös erittäin helppo pakata pieneen tilaan. Samalla keveys tekee niistä käytössä erittäin mukavia.

Erittäin hengittävä: Kehon tuottama vesihöyry pääsee helposti ulos innovatiivisen WINDSTOPPER® -kalvon läpi ja olosi pysyy mukavana.

C3 GORE® WINDSTOPPER Classic Jacket on oiva esimerkki. Täydellinen päivittäiseen työmatka-ajoon tai vaikka päiväretkiin maastopyörällä. Pysyt suojassa ja olo on mukava, lisäksi takin ulkonäkö on hyvin monikäyttöinen. 

Kerrospukeutuminen

Ulkokerroksen lisäksi kerrospukeutuminen on avainasemassa kun haluat pukeutua mukavasti. On tärkeä pukeutua Skin-To-Shell konseptin mukaisesti. Kylminä päivinä tarvitset useampia kerroksia, lämpimänä päivänä vähempikin riittää.Ensimmäisen kerroksen tehtävä on siirtää kosteutta pois iholta.Toinen kerros vastaa lämmönsäätelystä. Uloin kerros suojaa ulkoisilta elementeiltä.

Lisäksi on hyvä pitää mielessä Head-To-Toe konsepti. Hyvät lisävarusteet kuten pyöräilylakki tai pipo sekä hanskat tekevät ajokokemuksesta mukavamman viileämpinä päivinä.

Mikä on GORE® Wear?

GORE® Wear on innovatiivinen brändi joka pyrkii aina kehittymään ja venyttämään tekstiiliteollisuuden rajoja. GORE tekee yhteistyötä ammattiurheilijoiden kanssa kehittääkseen ja testatakseen käytettävyys edellä valmistettuja tuotteita, jotka asettavat standardit mukavuudessa ja suojaavuudessa.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.