Tämä sivusto käyttää evästeitä Hyväksyn
All Sports United

Asiakaspalvelu

Pohjoismaiden suurin urheilukauppa

TOIMITUS

- Nopeat toimitukset

98% tilauksista lähetetään viimeistään seuraavana päivänä. Ilmainen toimitus yli 50 € toimituksille*.

2-5 arkipäivää*

Lue lisää

Maksaminen

- Turvallinen maksaminen

Maksa laskulla, osamaksulla, yleisimmillä luottokorteilla tai verkkopankissa helposti ja turvallisesti.

Klarna

Lue lisää

VAIHTO JA PALAUTUS

- Kokeile rauhassa

Älä enää epäröi, kokeile rauhassa. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus* helpottaa ostopäätöstä.

100 päivää

Lue lisää

Tyytyväisyystakuu

- 30 pv aikaa kokeilla

Jos et ole tyytyväinen, voit vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty.

100 %

Lue lisää

Artikkelisivu / Vinkit ja neuvot / Vinkit ja neuvot outdoor- ja eräosastolle / Valitse teltaksi Coleman BlackOut Bedroom® ja nukut paremmin

Valitse teltaksi Coleman BlackOut Bedroom® ja nukut paremmin

Coleman_blackout_tent.jpg

Valoisana kesäyönä tehokkaasti pimennetty makuutila takaa maittavat yöunet.

Telttaretkeily ja teltassa nukkuminen on kesäisin valtavan hieno kokemus. Sen kääntöpuoleen kuuluvat kuitenkin liiankin valoisat ja turhan monia valvottavat kesäyöt.

Kannattaakin tutustua Colemanin innovatiivisiin BlackOut Bedroom® -telttoihin, jotka tarjoavat ongelmaan erinomaisen ratkaisun.

Sulkee pois 99 % päivänvalosta

Colemanin pimentävä telttakangas sulkee ulkona olevan valon pois 99 %. Makuutila on pimeä, eikä uni häiriinny. Sarastava keskikesän aamuaurinkokaan ei herätä pimennetyssä makuutilassa nukkuvaa telttailijaa.

Toinen BlackOut-teltan etu on, että päivällä teltassa on noin viisi astetta viileämpää kuin ulkona. Yöllä taas lämpötila on noin asteen ulkolämpötilaa korkeampi. Tekninen BlackOut-pimennys lisää yksinkertaisesti teltan käyttömukavuutta.

Colemanin BlackOut Bedroom® -teltta on lasten kanssa telttaillessa täysin ylivoimainen. Telttakokemus on lastenkin kannalta paljon mukavampi, kun he ovat levänneitä hyvin nukutun yön jälkeen.

Erinomainen telttavalinta festareille ja leirintäalueille

Monissa Coleman-teltoissa pimentävä tekninen telttakangas on jo vakioratkaisu. Näitä telttoja XXL:llä on mukava valikoima.

Coleman Kobuk Valley on erityisen hyvä telttavalinta festareille ja leirintäaluekäyttöön. Kobuk Valley on saatavana 2-, 3- ja 4-hengen telttana. Kobuk Valley on myös omiaan retkikäytössä, vaikka se patikoidessa ei olekaan ihan kevyimpiä telttavalintoja.

Festareilla kaveriporukassa tai vanhempien lasten kanssa leirintäalueella yöpyessä, neljän hengen Coleman Spruce Falls -teltta on erinomainen valinta. Teltassa on oleskelutila keskellä ja yksi pimennetty makuuhuone oleskelutilan kummallakin puolen.

Coleman Pinto Mountain 5 Plus -teltta on isomman perheen telttavalinta leirintäalueyöpymisiin. Telttaan mahtuu nukkumaan viisi henkilöä, teltassa on kaksi pimennettyä makuutilaa sekä poikkeuksellisen iso seurustelutila.

Pohjoismaiden suurin urheiluverkkokauppa
Takaisin ylös