Onnistunut hiihtolenkki Atomicin skin-suksilla

Atomic-artikkelikuva

Hyväkuntoiset ladut ja hyvä luisto ja pito ovat perusta onnistuneelle maastohiihtokokemukselle. Kun sinulla on allasi Atomicin skin- eli pitokarvasukset, sinun ei tarvitse voidella suksia ennen hiihtolenkkiä tai sen aikana – sukset ovat aina valmiit ladulle.

Maastohiihdossa on kyse upeiden hetkien kokemisesta. Useimmilla meistä on kivoja muistoja hiihtoladulta, joillakuilla ehkä huonojakin. Huonompiakin kokemuksia voi silti muistella hymyillen, ainakin, kun niistä on kulunut tovi. 

Kun valitset skin-sukset, sinun ei tarvitse huolehtia pitovoiteen valinnasta

Atomic skin-suksilla on helppo löytää hiihtämisen ilo. Skin-suksien etuna on, ettei sinun tarvitse käyttää aikaa suksien pitovoiteluun, ja laduilla saat hyvän luiston ja pidon.

​ Lue lisää skin-suksista täältä

Atomicilta löytyy sukset kaikentasoisille hiihtäjille, olitpa sitten sunnuntaihiihtäjä, haluat kehittää tekniikkaasi edelleen tai haluat aktiivi- tai kisasuksen.  Tässä muutama esimerkki.

Atomic Pro C1

Atomic Pro C1 on kevyt ja vakaa skin-suksi aloittelijoille ja harrastehiihtäjille. Suksen leveä vyötärö takaa paremman tasapainon, ja suksi on helposti hallittava. Lue lisää Atomic Pro C1 -suksesta tästä 

Atomic Pro C2

Atomic Pro C2 on monipuolinen suksi niille, jotka haluavat vakaan ja helppokäyttöisen suksen, joka on kuitenkin myös suorituskykyinen. Pro C2 on saatavilla unisex-mallina sekä Pro C2 Light -mallina, joka on kevyempi, etenkin naisille suunniteltu suksi.

Easy Skin Exchange -teknologin ansiosta pitokarvat on helppo vaihtaa

Kaikissa Atomic skin-suksissa on «Easy Skin Exchange» -teknologia. Sen ansiosta kuluneet pitokarvat on erittäin helppo vaihtaa samanlaisiin tai erilaisiin pitokarvoihin. Karvat on liimattu erityisliimalla, mikä tekee niistä helposti irrotettavat, mutta silti hyvin pysyvät. Easy Skin Exchange -teknologian ansiosta voit vaihtaa karvat käyttämättä minkäänlaista liimaa tai lämmitystä.

Atomic skin-suksissa on yleispitokarvat, jotka on suunniteltu niin, että tasapaino pidon ja luiston välillä on erinomainen. Jos kuitenkin tarvitset parempaa luistoa, voit vaihtaa Atomic Speed Skin -suksiin, joiden pitokarvat ovat pidempiä, pehmeämpiä sekä sileämpiä ja luistavat siksi yleiskarvaa huomattavasti paremmin.

Katso Atomic skin-suksi valikoima tästä 

Skin-suksien huolto 

Skin-sukset vaativat vain vähän huoltoa, mutta jonkin ajan jälkeen suksivoiteet ja muut aineet ladulta kerääntyvät suksien pohjiin. Siksi pitokarvat tulisi puhdistaa ajoittain erityisellä puhdistusaineella, joka soveltuu pitokarvasuksille. Puhdistusainetta annostellaan paperipyyhkeelle ja paperia vedetään karvansuuntaisesti pitokarvaan.

Jotta pitokarvat pysyisivät puhtaina pidempään, ne tulisi käsitellä. Käsittely tehdään pitokarvojen puhdistamisen jälkeen, mikä auttaa pitämään pitokarvat puhtaina pidempään.

XXL:n ammattitaitoiset myyjät auttavat sinua valitsemaan täydellisen suksiparin

On tärkeää, että suksen jäykkyys on valittu painosi ja taitotasosi huomioiden. Samaa mallia voi olla usealla eri jäykkyydellä, ja jotta suksi olisi sinulle sopiva, pitää se valita painosi ja taitojesi mukaan. Jos suksi on liian jäykkä, se ei pidä, ja jos suksi taas on liian löysä, se ei luista.

Voit tilata sukset myös luotettavasti verkkokaupastamme. Lue lisää

Tervetuloa XXL:ään, niin valitsemme täydellisen suksiparin juuri sinulle.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.