Maastohiihtosukset luotettavasti verkosta

Luisteluhiihto

OSTA MAASTOHIIHTOSUKSET LUOTETTAVASTI VERKKOKAUPASTAMME

Maastohiihtosuksien ostaminen XXL:n verkkokaupasta on helppoa ja luotettavaa. Voit ostaa sukset kätevästi voideltuina ja varmistua siitä, että saat sukset, joilla hiihtäminen on nautinto! Lue alta kuinka teemme sen.

Kun tilaat meiltä maastohiihtosukset, tilauksesi yhteydessä sinulta kysytään seuraavia asioita.

  1. Valitse sukset. Lähtökohtaisesti perinteisen sukset ovat noin 20 cm hiihtäjää pidemmät ja luistelusukset 15 cm hiihtäjää pidemmät. Lapsille ensisukset ovat lapsen mittaiset ja kouluikäiselle noin 10 cm hiihtäjää pidemmät. Lue täältä tarkemmat ohjeet suksen valintaan.
  2. Valitse monot.
  3. Valitse siteet. Suksipaketit on laadittu siten, että side ja mono sopivat aina yhteen.
  4. Hiihtäjän paino. Hiihtäjän painon avulla voimme valita sopivan jäykkyisen parin.
  5. Hiihtäjän pituus. Hiihtäjän pituuden avulla voimme varmistaa, että tilaamasi pituus on juuri sinulle sopiva.
  6. Hiihtäjän taso. Hiihtäjän taso vaikutta myös oikean suksen valintaan ja on tärkeä asiantuntijoillemme.
  7. Suksen käyttölämpötila. Jos haet suksea erityisesti jollekin tietylle kelialueelle, voit kertoa siitä meille.

Aina asiantuntijan valitsema suksipari

Jokainen suksipari lähtee asiakkaalle asiantuntevan suksihuoltajan käsien kautta. Hän tarkistaa tilauksen yhteydessä kysytyt asiakkaan tiedot ja valitsee suksiparin juuri sinulle. Jos tilauksesi yhteydessä epäillään, ettei valitsemasi suksi sovellu sinulle, ollaan sinuun yhteydessä ja sinulle tarjotaan vaihtoehtoista suksea.

Kilpa- ja aktiivisuksien valinnassa käytämme varastolla SkiSelector -laitetta. Lyhyesti prosessi etenee seuraavasti. Kun saamme uusia suksia, suoritetaan niille alkuanalyysi. Siinä saamme haarukan sopivalle hiihtäjän painolle sekä alustavan pitoalueen. Nämä liitetään sukseen ja suksi viedään varastoon. Kun saamme tilauksen, valitsemme varastosta sopivan parin, joka vielä mitataan erikseen tilauksen tehneelle hiihtäjälle. Ensin tarkistetaan, että pitoalue on sopiva. Tämän jälkeen varmistetaan luisto- ja painealueet. SkiSelector on erittäin luotettava tapa valita maastohiihtosuksia.

Sama suksihuoltaja suorittaa myös halutessasi uusille suksillesi kaikki huollot aina perusvoitelusta vaativaan kilpavoiteluun. Tutustu voiteluvalikoimaamme täällä.

Lisäksi voimassa on XXL:n tyytyväisyystakuu, jonka turvin voit vaihtaa suksesi toisiin suksiin 30 päivän ajan, jollet ole 100% tyytyväinen niihin. Lue lisää tyytyväisyystakuusta.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.