Atomic-laskettelu-artikkeli

Laskettelemaan Atomic-varusteilla

Haluaisitko viettää mukavan viikonlopun lasketellen? Atomicilta löydät laskettelusukset, -lasit sekä -kypärät taitotasostasi huolimatta. Lue lisää!

Harva asia päihittää sen tunteen, kun pääset hissijonoon ensimmäisenä juuri ennen kuin rinteet aukeavat ja sää on mitä upein. Tai sitä tunnetta kun kurvailet alas kauniin maiseman vilistäessä silmäkulmassa.

Laskettelusukset kaikille – taitotasosta riippumatta!

Performer FB + Lithium 10 GW

Laadukkaat laskettelusukset aloittelijoille, jotka kaipaavat vakaita suksia joilla on helppo tehdä käännöksiä. Suksissa oleva Densolite-ydin helpottaa käännöksien teossa sekä suksien hallintaa. Ydin ehkäisee suksiin kohdistuvaa tärinää. Kääntösäde suksessa on 13 metriä, kun suksen pituus on 162 senttimetriä.

Suksissa on valmiina Lithium M 10 GripWalk -siteet, jotka soveltuvat automaattisesti GripWalk -laskettelumonoihin.

Perfomer FB + M 10 GW 

Erittäin kevyet ja helposti ohjautuvat sukset, joiden V-muoto ja Piste Rocker -profiili helpottavat käännösten aloittamista. Performer FB -suksissa on sivuseinätön Cap-rakenne, jossa päällyskerros taittuu kanttien yli. Se tekee suksista kevyet, helposti hallittavat ja kulutusta kestävät.

Siteen kohdalla oleva Bend-X-teknologia saa suksen taipumaan helpommin pienelläkin voimalla. Sen ansiosta kevyenkin laskijan on helpompi lähteä käännökseen ja siirtää paino kantille nopeasti. Kääntösäde on 15 metriä, kun suksen pituus on 164 senttimetriä.

Performer FB -laskettelusuksissa M 10 GripWalk -side.

Balanze Woman + M 10 GW

Helposti hallittavat carvingsukset aloitteleville tai keskitasoisille naislaskijoille. Helposti kääntyvät ja kevyet, varustettu Bend-X-teknologialla.

Full Cap -rakenne keventää painoa ja ehkäisee suksien kulumista, jotta ne kestävät aikaa. Densolite Core -ydin on kevyt vaahtomateriaaliydin, joka vaimentaa iskuja ja tärinää. Kääntösäde on 12,4 metriä, kun suksi on 155 senttimetriä pitkä.

Mukana suksiin sovitetut M10 GripWalk -siteet. GripWalk-siteet säädetään automaattisesti sekä tavallisiin laskettelumonoihin että GripWalk-monoihin.

Mikä on kääntösäde?

Kääntösäde kertoo, millainen suksi on. Jos suksilla on suuri kääntösäde, ne ovat optimaaliset suurten ja pehmeämpien käännösten tekoon, kun taas matalan kääntösäteen sukset sopivat paremmin lyhyisiin ja teräviin käännöksiin.

Voit tehdä jyrkkiä käännöksiä suksilla, joilla on suuri kääntösäde, ja päinvastoin, mutta kääntösäde kertoo meille jotain suksien luonnollisesta taipumisesta.

Suojaa silmäsi Atomic-laskettelulaseilla 

Viilettäessäsi rinteitä alas, on tärkeää suojata silmät ja taata hyvä näkyvyys. Laskettelulasit suojaavat silmiäsi ja kasvojasi lumelta sekä kylmältä säältä.

Count Stereo-laskettelulasit

Count Stereo -laskettelulasit ovat laadukas lasipari, joissa on hyvä istuvuus ja pallomainen kaksoislinssi. Huippulaadukas stereolinssi tarjoaa täydellisen kirkkaan näkyvyyden heikossakin valossa. Teknisissä 9-kerroksisissa stereolinsseissä on edistyksellinen peilipinnoite, joka suojaa heijastuksilta ja ehkäisee silmien väsymistä.

Laseissa on uskomattoman hyvä istuvuus, ne peittävät silmäsi hyvin ja niissä on laaja näkökenttä. Laseissa on myös OTG Lite, Over The Glasses, jolloin laseja voidaan käyttää useimpien silmälasimallien päällä.

Käytä aina kypärää!

Käytä kypärää aina lasketellessasi. Kypärä suojaa päätäsi mahdollisilta päävammoilta, joita voi sattua lasketteluonnettomuuksissa.

Four Amid-laskettelukypärä

Kevyt ja moderni laskettelukypärä AMID-tekniikalla, joka antaa jopa 40% enemmän iskunkestävyyttä kuin alan standardi. Kypärä on hyvin ilmastoitu ja painaa vain 370 grammaa.

Four Amid-kypärä on suosittu malli, joka suojaa milloin tahansa ja minkälaisessa tahansa maastossa. Kuinka kypärä asetetaan päähän ja kuinka se istuu käyttäjälleen, voidaan säätää 360º Fit -järjestelmällä. Tällä tavalla voit säätää kypärää siten, että se istuu sinulle täydellisesti.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.