Kotiharjoittelun kolme etua

Mies käyttää soutulaitetta kotona

Muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä voit muuttaa elämäntapaasi pysyvästi etkä varmasti tule katumaan! Investoimalla kuntolaitteisiin ja harjoitteluvälineisiin, pystyt sovittamaan säännöllisen harjoittelun kiireiseen aikatauluun ja pääset elämäsi kuntoon. Tässä artikkelissa käydään läpi muutamia kotitreenin etuja, jotka saat harjoittelemalla kotona.

AIKA

Säästät paljon aikaa, kun harjoittelet kotona. Sinulla ei mene aikaa treenikassin pakkaamiseen eikä matkoihin kuntosalille. Kun voit harjoitella kotona, niin sinun ei tarvitse stressata liikenneruuhkista tai huonosta säästä. Ajan puute voi olla esteenä harjoittelulle lapsiperheissä. Lisäksi pienten lasten hoitopaikan järjestäminen kuntosalilla käynnin ajaksi voi olla haastavaa. Kun harjoittelu on mahdollista kotona, niin lapsille ei tarvitse erikseen järjestää hoitopaikkaa eikä tarvitse erikseen sopia hoitoaikatauluja. Jos kuntoilet kotona, et ole riippuvainen aukioloajoista ja voit kuntoilla silloin kun sinulle parhaiten sopii!

HINTA

Kuntosalilla käynti voi tulla kalliiksi. Yhden henkilön kuntosalin kuukausi- ja jäsenmaksut voivat maksaa useita satasia ellei jopa tuhansia euroja vuositasolla. Kun sijoitat tämän rahan kuntolaitteisiin ja välineisiin, niin koko perhe voi harjoitella samalla rahalla kotona. Ostaessasi kuntolaitteita XXL:stä, saat edulliseen hintaan laadukkaita välineitä, joilla voit harjoitella useita vuosia!

ELÄMÄNLAATU

Säännöllinen liikunta parantaa huomattavasti elämänlaatua. Harjoittelemalla säännöllisesti, pienennät riskiä sairastua esimerkiksi sydän- ja verisuonitauteihin, kakkostyypin diabetekseen ja veritulppaan. Lisäksi se vähentää korkeaa verenpainetta ja parantaa keuhkojen kapasiteettia. Kun harrastat säännöllisesti liikuntaa, parannat kuntoa ja sinulla riittää enemmän energiaa päivittäisiin askareisiin. Lisäksi harrastaessasi liikuntaa, vahvistat koko kehon lihaksia ja parannat luonnollista ryhtiä. Parempi ryhti ehkäisee lihasjännitystä, mikä parantaa verenkiertoa ja ehkäisee lihasten jumiutumista. Harjoittelemalla säännöllisesti kotona voit siis säästää aikaa ja rahaa sekä parantaa elämänlaatua. Miksi et aloittaisi samantien? Hanki laadukkaat kuntoiluvälineet edulliseen hintaan meiltä!

 Katso kaikki kuntolaitteet >>

Katso kaikki välineet fitness-harjoitteluun >>

Katso kaikki välineet core-harjoitteluun >>

Katso kaikki välineet voimaharjoitteluun >>

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.