Casall Hit -kuntoiluvälineet laadukkaaseen harjoitteluun

casall kuntoiluvälineet

Casall on Carl-Axell Surtevallin vuonna 1980 perustama brändi. Yli 30 vuoden ajan Casall on toimittanut markkinoille huippulaadukkaita urheiluasuja.

Yrityksen johtosanoja ovat funktionalisuus, suunnittelu, eettisyys ja laatu. Ajattelemalla loppuun saakka tuotantoketjun kaikki vaiheet, Casall tekee kaikkensa tuottaakseen hyviä, kestäviä ja seuraavan sukupolven toimintamahdollisuudet turvaavia, ympäristöystävällisiä tuotteita. Jatkuva tuotesuunnittelu pyrkii olemaan askeleen edellä ja tarjoamaan parasta. Alan asiantuntijat testaavat Cassallin tuotteet ja varmistavat, että ne ovat huippulaatua.

HIT

HIT on lyhenne yhdistelmästä High Intensity Training. HIT-sarjan tuotteet ovat kehitetty tarjoamaan huipputason funktionalisuutta korkeatempoisissa suorituksissa. Säädät helposti laitteiden kokoa ja vastusta vastaamaan omia tarpeitasi.

HIT-sarja on fantastinen uutinen kaikille, jotka haluavat haastaa itsensä treeneissä ja jotka kaipaavat uutta inspiraatiota. Tasosta riippumatta. Ole valmis antamaan enemmän kuin mitä uskoit voivasi antaa.

XXL:stä löydät Casallin treenihanskat, hyppynarut, painoliivit, treenimatot ja paljon muuta.

Tutustu Casallin koko treenivalikomaan ja fitness-asuihin >>

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.